Advertisement

5 ζευγάρια ζωδίων που αν βγουν ραντεβού θα σκυλοβαρεθούν!

5 ζευγάρια ζωδίων που αν βγουν ραντεβού θα σκυλοβαρεθούν!
Advertisement

Οι περισσότεροι άνθρωποι που βγαίνουν ραντεβού, πέρα από ένα σινεμά, μπαράκι ή φιλάκι για καληνύχτα, αυτό που ελπίζουν κατά βάθος είναι ένα παθιασμένο φιλί ή μια διεγερτική αγκαλιά!

Δε μιλάμε βέβαια για τον έρωτα με την πρώτη ματιά, αλλά μια ζωηρή συζήτηση με επικοινωνιακή άνεση και χαμόγελα στο πρώτο ραντεβού, πάντα είναι καλός οιωνός για ν’ ακολουθήσει κι ένα δεύτερο. Σίγουρα, υπάρχει και η πιθανότητα ο/η συνοδός σας να μη σας κάνει κλικ, αφού όντως με μερικά ζευγάρια, φαίνεται από την αρχή ότι το πράγμα δεν θα κυλήσει.

Κι όταν μιλάμε για τα πιο βαρετά ζωδιακά ζευγάρια, τα ραντεβού μεταξύ τους είναι σχεδόν γραφτό να καταλήξουν σε αποτυχία.

Δεν είναι ότι τα συγκεκριμένα ζώδια είναι βαρετά (αν και θα μπορούσαμε να πούμε ότι μερικά απ’ αυτά τείνουν να είναι…λιγότερο συναρπαστικά από τα υπόλοιπα). Απλώς, κάποια ζώδια μαζί με κάποια άλλα μπορούν να φτιάξουν τον απόλυτα βαρετό συνδυασμό. Θα βρουν βέβαια κάτι να πουν, αλλά, καλού-κακού, ας έχουν τα κινητά τους φορτισμένα, γιατί πιο πιθανό είναι να κοιτάνε συνέχεια την οθόνη, παρά τον/την συνοδό τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να σκέφτεσαι ότι αυτοί οι δυο έχουν τα φόντα για να το πάνε μακριά, αφού αμφότεροι είναι πρακτικοί, αναλυτικοί και κάπως… μονόχνοτοι. Όμως αυτές οι κοινές τους ιδιότητες είναι που κάνουν μια συζήτηση μεταξύ τους εντελώς βαρετή. Ο Παρθένος που θα θέλει να μοιραστεί τις απόψεις του για το τσάι matcha ή για τη γιόγκα δεν θα βρει έναν καλό ακροατή στον Αιγόκερω, ο οποίος θα προτιμούσε μια συζήτηση σχετική με τη δουλειά του ή τα εργασιακά του πλάνα. Επιπλέον, και τα δύο ζώδια είναι από τη φύση τους επιφυλακτικά, οπότε θα τους χρειαστεί μπόλικος χρόνος για να… αρχίσουν τη συζήτηση, πόσο μάλλον για να προχωρήσουν περαιτέρω. Στην πορεία, κάτι μπορεί να γίνει.

ΚΡΙΟΣ & ΤΑΥΡΟΣ

Και τα δύο ζώδια έχουν μεγάλη δύναμη και ισχυρή θέληση, μόνο που εκφράζονται με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Ο Κριός είναι προσανατολισμένος στη δράση και άνετα θα ορμήσει πριν σκεφτεί, ενώ ο Ταύρος συνηθίζει να παίρνει το χρόνο του πριν καταλήξει σε μια μεγάλη απόφαση (ή και μικρή). Καθώς και οι δύο είναι υπερβολικά πεισματάρηδες, η προσπάθεια να κάνεις έναν Κριό να κατεβάσει ρυθμούς είναι τόσο απίθανο να πετύχει όσο το να κάνεις έναν Ταύρο να επιταχύνει και να προχωρήσει με βήμα γοργό. Τελικά, ο Κριός είναι πιθανό να βρει τον Ταύρο πολύ άκαμπτο ή βαρετό, ενώ ο Ταύρος θα κουραστεί γρήγορα από την απροθυμία του Κριού να εξετάσει οποιαδήποτε άποψη που δεν συμφωνεί με τη δική του.

ΔΙΔΥΜΟΙ & ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δύσκολα θα βρεις δύο ζώδια τόσο αταίριαστα όσο ο Σκορπιός με τον Δίδυμο. Ο ομιλητικός και κοινωνικός Δίδυμος μπορεί να πιάσει κουβέντα με οποιονδήποτε, αλλά ακόμα κι αυτός ο αριστοτέχνης του προφορικού λόγου θα χρειαστεί σκληρή προσπάθεια για να κάνει το Σκορπιό ν’ ανοιχτεί. Το ένα ζώδιο βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο και το άλλο μισοάδειο (και πιθανότατα μάντεψες ποιο είναι ποιο). Ο Δίδυμος θεωρεί τον Σκορπιό πολύ αόριστο και σκοτεινό για να συμμετάσχει σε μια συνομιλία. Από την άλλη, ο Σκορπιός είναι πιθανό να θεωρήσει τον Δίδυμο πολύ επιφανειακό και υπερβολικά αισιόδοξο για να τον πάρει στα σοβαρά.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Kάντε κλικ για να συνεχίσετε

Advertisement

Σημαντικά θέματα

Σχετικά άρθρα