ΖΩΔΙΑ

5 ζευγάρια ζωδίων που αν βγουν ραντεβού θα σκυλοβαρεθούν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ & ΛΕΩΝ

Ο Λέων και ο Καρκίνος έχουν και οι δύο μεγάλη καρδιά και πολλή αγάπη να δώσουν, αλλά πιθανόν οι ομοιότητές τους να εξαντλούνται εκεί. Ο Καρκίνος είναι άνθρωπος του σπιτιού και θέλει αγάπη τρυφερή, οικογενειακή, γεμάτη οικειότητα και όχι φευγαλέα ή γεμάτη απρόοπτα. Ο Λέων από την άλλη πλευρά, είναι σχεδόν αδύνατον να «υποταχθεί». Ένας Καρκίνος, μπορεί στο πρώτο ραντεβού να φαντάζεται αγκαλίτσες στον καναπέ βλέποντας ταινίες, ενώ ο Λέων θα προτιμούσε να πάει σε μια συναυλία ή σ’ ένα νυχτερινό κλαμπ. Αποτέλεσμα; Ο Λέων θα δει τον Καρκίνο ως απειλή για την ανεξαρτησία του και την αγάπη του για διασκέδαση και κοινωνική ζωή, ενώ ο Καρκίνος θα θεωρήσει απλώς κουραστική την αδιάκοπη επιδίωξη του Λέοντα για διασκέδαση.

ΖΥΓΟΣ & ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτοί οι δύο μπορεί να τα βρουν στο κρεβάτι, αλλά όταν πρόκειται για την επίτευξη μιας διεγερτικής κουβέντας και όχι για έναν οργασμό, το πιο πιθανό είναι να μείνουν κι οι δύο ανικανοποίητοι. Οι Ζυγοί ενδιαφέρονται πάρα πολύ για το τι σκέφτονται οι άλλοι γι’ αυτούς, και μπορεί να λειτουργούν ακόμα και με ανειλικρίνεια αν θεωρήσουν ότι έτσι θα κερδίσουν την έγκρισή τους. Ο Υδροχόος, ωστόσο, δεν θα διστάσει να γίνει ανταγωνιστικός, απλά και μόνο για να προκαλέσει. Γρήγορα ο Υδροχόος θα κατατάξει τον Ζυγό στους επιφανειακούς και ψεύτικους ανθρώπους, ενώ ο Ζυγός δεν θα δείξει καμία ανοχή στην τάση του Υδροχόου να γελοιοποιεί οτιδήποτε θεωρείται κανονικό ή φυσιολογικό.

Είναι αλήθεια ότι η επιμονή και η υπομονή μπορούν να επιτρέψουν ακόμα και στα πιο αταίριαστα ζευγάρια να βρουν κοινό έδαφος. Εντούτοις, όταν τα παραπάνω ζωδιακά ζευγάρια βγουν ραντεβού, είναι πιο πιθανό να ζητήσουν το λογαριασμό μετά το δείπνο, παρά γλυκό ή παγωτό. Βασικά, η μεγαλύτερή τους επιθυμία θα είναι να θέσουν τέλος σ’ αυτό το απογοητευτικό ραντεβού όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Πηγή: Astrology.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact