ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Πέμπτη 9 Ιουλίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, η εκπλήρωση των στόχων και η διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου, είναι πολύ πιο εύκολες τώρα για σένα, χάρη στον σαφή και ορθό τρόπο που επικοινωνείς με τους γύρω σου! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες τώρα, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή, αλλά και την σχέση σου με αδέρφια και γείτονες! Πάρε άφοβα οποιαδήποτε πρωτοβουλία σήμερα, αφού οι αντιδράσεις σου και οι κινήσεις σου, είναι εξαιρετικά γρήγορες, ευφυείς και αποτελεσματικές!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες και φλερτ, ακόμα κι αν δεν καταλήξει κάπου όλο αυτό! Σημασία έχει πως θα νιώσεις ιδιαίτερα επιθυμητός και ερωτεύσιμος μέσα από επικοινωνίες και επαφές! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε σήμερα, με περισσότερη υπευθυνότητα και συναίσθημα από μέρους σου, να κάνεις μία σημαντική συζήτηση με τον σύντροφό σου, ώστε να λύσετε προβλήματα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μία προβληματική συναδελφική σχέση, διορθώνεται και βελτιώνεται! Σε αγχώνουν κάποια μικρά έξοδα σήμερα, που αφορούν μετακινήσεις ή κάποιο όχημα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Υδροχόε, μπορείς να αναμένεις στα ξαφνικά, τις λύσεις για τα προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό! Ωστόσο μην ξεχνάς πως οι τρέχουσες καταστάσεις χρειάζονται περισσότερο χρόνο και υπομονή απ’ ό,τι συνήθως! Μην βιάζεσαι λοιπόν και να πιέζεις καταστάσεις και γεγονότα! Σε επαφές και επικοινωνίες, φρόντισε αποφασιστικός, σοβαρός και μετρημένος! Έτσι θα ανακτήσεις αυτοεκτίμηση, αλλά και αυτοπεποίθηση!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, είσαι παραδόξως πιο ντροπαλός απ’ότι συνήθως στο φλερτ και στις ερωτικές επαφές! Κι όμως! Αυτό είναι που θα γοητεύσει και τους άλλους, αφού θα τους κινήσεις την περιέργεια! Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι από κτητικότητα, απαιτητικότητα και ζήλια, καταστρέφοντας την κατά τ’άλλα ερωτική ατμόσφαιρα με τον σύντροφο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες ναι σε νέα ξεκινήματα στον τομέα της καριέρας, αν θες να πετύχεις! Οικονομικά, θα υπάρξει επιτυχία, σε κάθε σου κίνηση και υλοποίηση σχεδίου!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Η Σελήνη σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο φίλε Ιχθύ και καταφέρνεις με την άμεση δράση σου και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, να πείθεις τους συνομιλητές σου και να γοητεύεις μέσα από συναναστροφές και κοινωνικές επαφές! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα, αρκετοί από τους στόχους σου, εκπληρώνονται και εσύ νιώθεις απόλυτα ικανοποιημένος αν πραγματικά το θελήσεις και το αποφασίσεις! Μπορείς να έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, αρκεί να περιορίσεις την τάση σου για έπαρση και ξεσπάσματα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές πάθους, ερωτισμού και συναισθηματισμού, με τον σύντροφο σου, αρκεί να αποφύγεις εντάσεις και ξεσπάσματα χωρίς λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει και θες να κατακτήσεις και θα καταφέρεις να το πετύχεις πολύ πιο εύκολα, απ’ότι παλαιότερα! Η γοητεία σου νικά σήμερα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην προκαλείς εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, χωρίς λόγο! Οικονομικά, μην παίρνεις κάποιες αυθόρμητες αποφάσεις και μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις, που ενδεχομένως να μετανιώσεις!

oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact