ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

7 Διάσημοι που από φτωχοί, έγιναν οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο!

Η ζωή τους σαν ταινία του Hollywood… Τι κοινό έχει η Sarah Jessica Parker, ο Ed Sheeran, ο Arnold Schwarzenegger και η Oprah Winfrey;

Είναι μερικοί από τους πολλούς επώνυμους που ξεκίνησαν την καριέρα τους φτωχοί και εξελίχθηκαν σε αστέρες, λόγω του ταλέντου και της επιμονής τους σε αυτό που κάνουν!

Η ζωή τους μοιάζει με ταινία! Δεν είναι όμως! Είναι η δική τους πραγματικότητα. Ποιός είπε πως η επιτυχία έρχεται από επιτυχία; Πως τα χρήματα πάνε στα χρήματα;

Αυτοί οι 7 επώνυμοι (γυναίκες και άντρες στο σύνολό τους) φαίνεται πως είχαν άστρο! Πώς πέτυχαν να εξελιχθούν; Μερικές φορές αυτό που έχεις μέσα σου, η επιμονή και η υπομονή σε κάνουν ικανή να κατακτήσεις τον κόσμο!

1.Sarah Jessica Parker

Το άστρο της έλαμψε στο “Sex and the City”. Είναι γνωστή ειδικά για τους ρομαντικούς ρόλους της. Μεγάλωσε στο Nelsonville, του Ohio, και όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, η οικογένειά της ήταν τόσο φτωσή που σπάνια γιορτάζαν τα γενέθλιά της ή ακόμα και τα Χριστούγεννα.

Θυμάται ότι έχει ζήσει περιόδους που δε είχαν καν ηλεκτρικό ρεύμα και το τηλέφωνο είχε κοπεί για πολλόυς μήνες. Η περιουσία της αυτή τη στιγμή εκτιμάται στα 90 εκατομμύρια δολάρια.

2.Ed Sheeran

Όλοι γνωρίζουν τον Ed Sheeran τώρα. Ο άκρως επιτυχημένος ποπ τραγουδιστής με τρισεκατομμύρια views στο YouTube, αποτελεί έναν από τους πιο περιζήτητους performer στον κόσμο.

Δεν ήταν όμως πάντοτε έτσι. Ο Ed έφτασε από το Ηνωμένο Βασίλειο στις ΗΠΑ χωρίς χρήματα και αγωνιζόταν καθημερινά προκειμένου να τον ακούσει κάποια δισκογραφική εταιρία.

Σε ένα live του ( μια νύχτα σε ένα μικρό μπαρ) είχε την τύχη να τον ακούσει, ο Jamie Foxx και εντυπωσιάστηκε. Ο Jamie πήρε τον Ed σε μια μεγάλη συναυλία και εκεί είναι που γεννήθηκε ένας μουσικό αστέρι! Η περιουσία του αυτή τη στιγμή εκτιμάται στα 85 εκατομμύρια δολάρια.

3.Arnold Schwarzenegger

Όλοι γνωρίζουμε την Άρνι, έτσι δεν είναι; Φυσικά! Κορυφαίος ήρωας κινηματογράφου, bodybuilder και κυβερνήτης της Καλιφόρνιας. Η Άρνι γεννήθηκε το 1947 στην Αυστρία κάτω από δύσκολες συνθήκες. Το σπίτι του δεν είχε νερό, ούτε τηλέφωνο. Όταν μετανάστευσε στις ΗΠΑ, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα! Η περιουσία του αυτή τη στιγμή εκτιμάται στα 400 εκατομμύρια δολάρια.

4.Howard Schultz

Ο Howard μπορεί να είναι ο διευθύνων σύμβουλος των Starbucks, αλλά δεν έχει ξεχάσει ποτέ τις ρίζες του. Έχοντας μεγαλώσει σε πολύ φτωχή οικογένεια πάντα είχε την επιθυμία να κάνει κάτι σημαντικό με τη ζωή του. Ο Howard κέρδισε υποτροφία στο Πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν και μετά την αποφοίτησή του βρήκε δουλειά στη Xerox. Αγόρασε μια αλυσίδα καφέ που ονόμασε Starbucks, η οποία στη συνέχεια απέκτησε 60 καταστήματα. Έγινε διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας το 1987 και αύξησε την αλυσίδα σε 16.000 καταστήματα παγκοσμίως.Η περιουσία του αυτή τη στιγμή εκτιμάται στα 2,9 δισ. δολάρια.

5.Oprah Winfrey

Μια από τις πιο σημαντικές γυναίκες στον κόσμο, η Oprah Winfrey είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο! Όμως, οι πρώτες μέρες της Oprah ήταν πολύ μακριά από όλα αυτά. Γεννήθηκε σε μια φτωχή οικογένεια στο Μισισιπή, αλλά αυτό ποτέ δεν την εμπόδισε να πάρει μια υποτροφία στο Πανεπιστήμιο του Τενεσί και να γίνει η πρώτη Αφροαμερικανή τηλεοπτική ανταποκριτρια του κράτους. Τα υπόλοιπα είναι πια η ιστορία … Η περιουσία της αυτή τη στιγμή εκτιμάται στα 2,8 δισ. δολάρια και κατατάσσεται ως η μεγαλύτερη μαύρη φιλάνθρωπος στην αμερικανική ιστορία.

6.Larry Ellison

Ο Larry γεννήθηκε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης το 1994. Αφού πέθανε η μητέρα του, ανατράφηκε από τη θεία και τον θείο του στο Σικάγο. Η θεία του πέθανε και ο Larry αποχώρησε από το κολλέγιο και μετακόμισε στην Καλιφόρνια. Ιδρυσε το Software Development Labs και έλαβε σύμβαση για τη δημιουργία συστήματος διαχείρισης βάσεων δεδομένων – το οποίο ονόμασαν Oracle – για τη CIA. Η IBM συνέχισε να χρησιμοποιεί την Oracle και σύντομα ο Larry μετονομάστηκε σε εταιρεία του σε Oracle, από το κορυφαίο προϊόν της. Και έτσι, η Oracle, ο διάσημος γίγαντας λογισμικού γεννήθηκε. Η περιουσία του αυτή τη στιγμή εκτιμάται στα 59,9 δισ. δολάρια.

7.Steve Jobs

Ο Steve Jobs ήταν ένας αληθινός ηγέτης και ένας άνθρωπος με όραμα. Η ταπεινοφροσύνη του ήταν έντονη! Έγκατέλειψε το κολέγιο επειδή, όπως είπε στη βιογραφία του, η εκπαίδευσή του κοστίζει τα χρήματα των γονιών του, τα οποία δεν μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά. Συνήθιζε να επιβιώνει με δωρεάν γεύματα από έναν ναό του Hare Krishna, τελικά έγινε ένας hippie πριν γίνει τεχνικός στο Atari. Πραγματοποίησε τελικά το όνειρό του να γίνει διευθύνων σύμβουλος της Apple. Αρχηγός και σχεδόν μυθικός!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact