Advertisement

Αυτά τα 6 ζευγάρια ζωδίων δεν ταιριάζουν αλλά κάνουν το καλύτερο κρεβάτι

Αυτά τα 6 ζευγάρια ζωδίων δεν ταιριάζουν αλλά κάνουν το καλύτερο κρεβάτι
Advertisement

Θεωρητικά ένα αρμονικό ζευγάρι, περνάει τέλεια παντού και φυσικά και στο κρεβάτι.

Υπάρχουν όμως κάποια ζευγάρια που δεν ταιριάζουν καθόλου και έρχονται συχνά σε ρήξη, αλλά όταν κάνουν σεξ… πέφτουν πυροτεχνήματα!

Ακολουθεί η λίστα με τα έξι ζευγάρια ζωδίων, που σύμφωνα με την αστρολογία, μπορεί να μην είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλο, αλλά στο σεξ ταιριάζουν πολύ!

Καρκίνος με Δίδυμο

Ούτε η Πυθία δεν θα μπορούσε να προβλέψει τις αντιδράσεις και τη συμπεριφορά ενός Καρκίνου, γιατί αλλάζουν πιο γρήγορα και από την ταχύτητα του φωτός. Τη μια στιγμή, μπορεί να είναι ενθουσιώδης και ναζιάρης και την άλλη, καταθλιπτικός και δυστυχισμένος με τον εαυτό του και τους γύρω του. Ο Δίδυμος δεν απέχει πολύ, όμως, λειτουργεί περισσότερο με τη λογική παρά με το συναίσθημα. Είναι ένας συνδυασμός που χαρακτηρίζεται από αναποφασιστικότητα και κυκλοθυμία μια σχέση που δύσκολα θα επιβιώσει. Παρόλα αυτά, κάνουν το καλύτερο σεξ, γιατί χρησιμοποιούν τη φαντασία τους σε τέτοιο βαθμό που να μην βαριούνται ποτέ ο ένας τον άλλον.

Σκορπιός με Υδροχόο

Μπορεί όταν συναντιούνται στον δρόμο, να αλλάζουν επιδεικτικά πεζοδρόμιο για να αποφύγουν ο ένας τον άλλον, όμως, όταν ο δρόμος τους οδηγεί προς την κρεβατοκάμαρα, τότε πέφτουν πυροτεχνήματα. Οι ιδιαιτερότητες –για να μην πούμε ιδιοτροπίες- και η εκκεντρικότητα αυτών των δύο, λειτουργεί ως καταλύτης για την βαθιά έλξη που νιώθουν μεταξύ τους. Συζητούν σε βάθος όλα τα θέματα και περηφανεύονται για την πολυπλοκότητα που τους διακατέχει, δεν φοβούνται να έρθουν σε αντιπαράθεση και γι’ αυτόν τον λόγο, δύσκολα θα μπορέσουν να κάνουν «χωριό». Αυτό βεβαίως, αλλάζει όσον αφορά το σεξ! Ο αντισυμβατικός-σνομπ Υδροχόος μαζί με τον εκρηκτικό Σκορπιό που θεωρεί ότι είναι master του έρωτα, ενώνουν τις δυνάμεις(και τα σώματά τους!), με αποτέλεσμα να κάνουν το καλύτερο και το πιο έντονο σεξ.

Τοξότης με Ιχθύ

Ο απρόβλεπτος Τοξότης δύσκολα θα μπορέσει να συνεννοηθεί σε επίπεδο σχέσης με το ευαίσθητο και τρυφερό ψαράκι του ζωδιακού κύκλου. Στο σημείο αυτό, όμως, κολλάει η κλισέ φράση που θέλει τα ετερώνυμα να έλκονται και τα ομώνυμα να απωθούνται. Ο Ιχθύς είναι φοβερά εγκεφαλικός και παρόλο που είναι αναποφάσιστος, σχεδιάζει την κάθε του κίνηση, σε αντίθεση με τον «φευγάτο» Τοξότη που απολαμβάνει την κάθε στιγμή σαν να ήταν η τελευταία του. Αυτοί οι δύο δεν θα κουραστούν ποτέ να κοντράρονται για το πώς βλέπουν τη ζωή, αλλά θα παραμερίσουν με περίσσια χαρά τις διαφορές τους, όταν έρθει η ώρα να βγάλουν… τα ρούχα τους. Όταν, όμως, καταλαγιάσει το φλογερό τους πάθος θα βαρεθούν και θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ιχθύς με ζυγό

Ο Ιχθύς κάνει ξανά την εμφάνισή του με διαφορετικό παρτενέρ αυτή τη φορά: τον γοητευτικό Ζυγό. Και κάπου εδώ, αν ασχολείστε με το αντικείμενο, θα αναρωτηθείτε «γιατί αυτοί οι δύο δεν μπορούν να τα βρουν;». Είναι αισιόδοξοι, τρυφεροί, ευγενικοί και τους περιβάλλει μια θετική αύρα. Eίναι σαν δύο υπό εξαφάνιση μονόκερους στο λιβάδι της Χάιντι. Και αυτός είναι ο λόγος που αυτή η σχέση δεν θα ευδοκιμήσει! Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι χρειάζονται μια υγιή δόση ρεαλισμού στη ζωή τους για να μπορέσουν να επιβιώσουν και ο Ιχθύς με τον Ζυγό αδυνατούν να το κάνουν ο ένας για τον άλλον. Το μόνο κοινό έδαφος στο οποίο μπορούν να περάσουν καλά, χωρίς να ανησυχεί κανένας για την ασφάλειά τους, είναι το ρομαντικό σεξ που έχει χολιγουντιανό αέρα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Kάντε κλικ για να συνεχίσετε
Advertisement

Σημαντικά θέματα

Σχετικά άρθρα