ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Αυτά τα 6 ζώδια μπορεί να τα ξαναβρούν με πρώην μέσα στον Αύγουστο

Με την Αφροδίτη στο Λέοντα και μετά στην Παρθένο, ο μήνας Αύγουστος θα είναι πολύ ερωτικός και υπόσχεται κεραυνοβόλους έρωτες αλλά και επανασυνδέσεις. Δείτε ποιοι δεν είναι καθόλου απίθανο τον επόμενο μήνα να δουν ένα παλιό τους έρωτα να αναβιώνει.

ΚΡΙΟΣ
Με τον Άρη στον 5ο ηλιακό «οίκο» σου να είναι πότε στα «πάνω» του και πότε στα «κάτω» του, ότι σου αρέσει το πρωί μπορεί να το απεχθάνεσαι το βράδυ και κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν θα ήταν σοφό να καταλήξεις κάπου συγκεκριμένα. Μπορεί όμως να βρεις μια… εφήμερη ανταπόκριση, ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα πρόσωπο με το οποίο είχε συμβεί «κάτι» στο παρελθόν και τώρα επανέρχεται!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη και ο Ερμής στο ζώδιό σου μπορεί να σου… ξαναστείλουν ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε αφήσει ανοικτούς «λογαριασμούς». Και τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές για να «κλείσει» η υπόθεση, με… σεξουαλικό τρόπο, έστω κι αν όλα κρατήσουν μέχρι τις αρχές Αυγούστου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, όλα αυτά μπορεί να την βάλουν για λίγο στο «ψυγείο».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Αφροδίτη και ο Ερμής στον 11ο ηλιακό οίκο σου «πασχίζουν» να αναβιώσουν τις προοπτικές μιας σχέσης που ξεκινά ως φιλική αλλά έχει κι… άλλα στοιχεία να δώσει. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια κατάσταση που «πάει κι έρχεται» διαρκώς. Ωστόσο η ανάμιξη κι άλλων προσώπων στο «κόλπο» δεν βοηθά σε μια ομαλή συνέχεια, πολύ περισσότερο που γίνονται παρασκηνιακές ενέργειες κι όχι πάντα με τις καλύτερες προθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάτι ή κάποιος/α σου έχει «κολλήσει» στο μυαλό και επιδιώκεις μια άτυπη ρεβάνς. Κι εδώ το θέμα δεν είναι το αν θα τα καταφέρεις, ίσα-ίσα που μπορεί να συμβεί μια επανασύνδεση, που θα σε κάνει να νοιώσεις ευτυχής, μέχρι τουλάχιστον να διαπιστώσεις το πόσο «τραβάει» η υπόθεση! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε η ζήλια και ο φθόνος απειλούν να την οδηγήσουν στα άκρα, με ότι συνεπάγεται αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάνω που νόμιζες ότι όλα είναι τακτοποιημένα και στην θέση τους, πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, σε καλούν να ξαναζήσεις παλιές στιγμές! Ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις σε ένα reunion, που θα γίνει αφορμή για μια επανασύνδεση και επί προσωπικού. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, πρόσεξε μήπως όλη αυτή η «κινητικότητα» έχει συνέπειες στην σχέση σου, ιδιαίτερα αν κάποιες αγκαλιές παραείναι… φιλικές!

ΙΧΘΥΕΣ
Αν είσαι μόνος/η, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου… δουλεύουν για σένα, ίσως μάλιστα να προκύψει μια επανασύνδεση και σε μια τέτοια περίπτωση, μην διστάσεις να κάνεις μια «επανεκκίνηση», με περισσότερες… αγκαλιές, έστω κι αν τελικά όλα θα κριθούν σε μια εβδομάδα περίπου. Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος, τότε ένα παλιό θέμα που ανακύπτει μπορεί να φέρει μια προσωρινή απομάκρυνση.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact