ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια θα επηρεαστούν πολύ από την Πανσέληνο του Δεκαπενταύγουστου

Μολονότι η πρώτη Πανσέληνος του Αυγούστου (αυτή στον Υδροχόο στις 15 Αυγούστου) δεν θεωρείται αστρολογικά το ίδιο σημαντική με αυτή που θα γίνει στα τέλη του μήνα και πάλι κάποια ζώδια θα επηρεαστούν πολύ και θα πρέπει να προσέξουν ορισμένα πράγματα και ειδικά τις αντιθέσεις.

Όπως διαβάζουμε στο astrology.gr, η Πανσέληνος στον Υδροχόο δεν είναι δύσκολη, αλλά μήτε κι ανέμελη.

Εάν μας την σέρβιρε ο ουρανός μόνη της και σκέτη, ε, δεν θα λέγαμε κι «όχι»! Την απελευθερωτική της τρέλα, ντάλα καλοκαίρι, θα την καλωσορίζαμε και θα ζητούσαμε και δεύτερη δόση!

Έλα όμως που δεν σερβίρεται μόνη, αλλά με μπόλικη δόση Λέοντα! Από πού να το πιάσω; Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη κι Άρης, κουνάνε το μαντίλι από τον Λέοντα κι η Σελήνη στον Υδροχόο, τα ψιλοχάνει! Από την μια να θέλεις να τα παρατήσεις όλα στην μοίρα τους και να κάνες εκείνο που νιώθεις βαθιά μέσα σου ότι θα σε κάνει ευτυχισμένο, κι από την άλλη να πρέπει να ακολουθήσεις τον σταθερό Λέοντα, που επιβάλλει κυρώσεις σε σκέψεις και πράξεις που διαταράσσουν την ισορροπία των συναισθηματικών –κυρίως- σχέσεων! Για να μην προσθέσω και τον Ουρανό στον Ταύρο που αγριοκοιτάζει ΚΑΙ τους πλανήτες στο Λιοντάρι ΚΑΙ την Πανσέληνο στον Υδροχόο! Και τι σου μένει να κάνεις τελικά; Πως την παλεύεις;

Λιοντάρια, Ταύροι, Υδροχόοι και Σκορπιοί, θα κληθείτε να διαχειριστείτε έντονες καταστάσεις που –λυπάμαι που σας το λέω- θα σας «σκίσουν» συναισθηματικά. Θα νιώσετε ένα εσωτερικό τράβηγμα, που θα σας φανεί βαρύ, αλλά για καλή σας τύχη, εδώ μιλάμε για μια Πανσέληνο, ένα Φεγγάρι που κινείται τρελά γρήγορα και την όλη κατάσταση, θα την ξεπεράσετε γοργά και χωρίς… να σας αφήσει σημάδια! Μην τρελαθούμε κιόλας!

Ζυγοί και Δίδυμοι ερωτικά θεματάκια θα σας προκύψουν, με τους Διδύμους να περνούν την όλη Πανσέληνο πιο χαλαρά από όλα τα ζώδια. Αν κάτι πρέπει να προσέξετε, είναι τα λογάκια σας, που λόγω παρουσίας πολλών πλανητών στον Λέοντα, θα είναι ένα κλικ πιο γενναία, από όσο ίσως σηκώνουν οι καταστάσεις!

Παρθένοι κι Αιγόκεροι, θα έχετε τα χέρια σας γεμάτα με μικρολεπτομέρειες της καθημερινότητας που θα μοιάζουν να σας έχουν καβαλήσει και για ένα δευτερόλεπτο, θα νιώσετε ότι χάνετε τον έλεγχο. Προσέξτε όμως: για ΈΝΑ δευτερόλεπτο. Και οι δυο, θα κάνετε περίεργες σκέψεις, σκέψεις που θα πηγάζουν από το υποσυνείδητο σας, αλλά κι αυτές, θα έρθουν, θα κάνουν ένα πέρασμα και στο καλό θα πάνε!Αιγόκεροι, για ρίξτε και μια ματιά στα κληρονομικά ή σε μυστικά του έτερου ήμισυ. Κάτι παίζει εκεί.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact