ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια θα υποφέρουν με τον Άρη στον Ζυγό

Μήπως και το δικό σου ζώδιο βρίσκεται στη λίστα;

Ο Άρης περνά στον Ζυγό στις 4 Οκτωβρίου και -όπως συμβαίνει πάντα- κάποια ζώδια θα δραστηριοποιηθούν κι άλλα θα χάσουν τον ύπνο τους. Η οικογενειακή, επαγγελματική ή ερωτική τους ζωή θα αναστατωθεί από τσακωμούς και «επιθετικές» διαθέσεις και πολλά νεύρα, ενώ δεν αποκλείονται και ζημιές, ατυχήματα και αυξημένα έξοδα.

Γενικά, ο Άρης προξενεί προβλήματα σε όλους, αλλά υπάρχουν 5 ζώδια που θα υποφέρουν περισσότερο από τα υπόλοιπα. Ποια είναι;

ΚΡΙΟΣ
Εσύ τον Άρη τον έχεις κυβερνήτη και αν ήταν μόνος του, η επιρροή μάλλον θα ήταν υπέρ σου. Φυσικά θα τσακώνεσαι με τους άλλους που είναι γύρω σου, αφού επηρεάζει όλες τις σχέσεις σου και μάλιστα θα είναι αυτοί που θα σου επιτίθενται είτε γιατί στα έχουν μαζεμένα είτε γιατί θα είναι φοβερά εύθικτοι και με την παραμικρή αφορμή θα γίνεται μάχη. Τα πράγματα θα σκουρύνουν, όταν θα τετραγωνιστεί με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, όπου θα έχεις να κάνεις με έχθρες, ανταγωνισμούς και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Λογικό είναι να πάρεις ανάποδες στροφές, να προκληθεί γενικευμένη σύρραξη, που μπορεί τελικά να φέρει και την η οριστική ρήξη με κάποιο πρόσωπο μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο ή το ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Άρης έρχεται να προκαλέσει προβλήματα στο σπίτι σου και την οικογένειά σου, δύο τομείς που για σένα είναι ζωτικής σημασίας. Δεν αποκλείονται, λοιπόν, ζημιές του οικιακού σου εξοπλισμού ή άλλες αλλά και καβγάδες με αγαπημένα σου πρόσωπα που εσύ θα κληθείς να πάρεις το δίκιο του ενός ή του άλλου, οπότε αυτόματα θα τρως επίθεση από όποιο δεν υποστηρίζεις. Επίσης, είναι πιθανό να προκληθεί τσακωμός για ένα ακίνητο. Από την άλλη, οι παρεμβάσεις ορισμένων ατόμων του περιβάλλοντός σου στην προσωπική σου ζωή (για το καλό σου) θα είναι συχνές και ίσως γίνουν αιτία να γίνεις μαλλιά κουβάρια και με το έτερο ήμισυ, αν διαπιστώσει ότι σε επηρεάζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για σένα που τα επαγγελματικά σου είναι το Α και το Ω, η οποιαδήποτε αναταραχή θα σου δημιουργήσει μεγάλο εκνευρισμό, πόσο μάλλον αν αφορά στις σχέσεις σου με τους ανωτέρους σου ή το αφεντικό σου. Παράλληλα, μπορεί να δραστηριοποιηθείς για να πραγματοποιήσεις έναν στόχο σου, τα εμπόδια όμως και οι τρικλοποδιές που θα σου ξεφυτρώσουν θα κάνουν το έργο σου αρκετά δύσκολο. Εννοείται, ότι θα υπάρξει και έντονος ανταγωνισμός, οπότε θα αναγκαστείς να μπεις στο χορό, προκειμένου για να ανταπαντήσεις στις προκλήσεις και να αποδείξεις τις ικανότητές σου. Το μόνο καλό της συγκεκριμένης περιόδου είναι ότι με τα τετράγωνα του Άρη στον Ζυγό με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου όχι μόνο θα τα καταφέρεις τελικά, αλλά θα ξεμπροστιάσεις και όσα άτομα σε αμφισβήτησαν ή έσκαβαν το λάκκο σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact