ΖΩΔΙΑ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι δύσκολη για όλους εκτός από απο αυτά τα 4 ζώδια

Μια εβδομάδα γεμάτη εντάσεις, αιφινιδασμούς, ανατροπές και μπλοκαρίσματα και περιορισμούς σε πλάνα ξεκινά και θα ζορίσει όλα τα ζώδια, με μόνη εξαίρεση κάποιους συγκεκριμένους εκπροσώπους του ζωδιακού.

Πιο τυχεροί αυτή την εβδομάδα θα σταθούν πρωτίστως οι Λέοντες , Τοξότες και οι Δίδυμοι , Υδροχόοι που γεννήθηκαν στο τέλος 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου.

Δίδυμος

Διανύετε μία εβδομάδα που είστε πιο «προστατευμένοι» συγκριτικά με άλλους εκπροσώπους του ζωδιακού, ενώ η σπίθα της δημιουργικότητας και του ερωτισμού, κάνουν το κλίμα γύρω σας πιο χαρούμενο και ερωτικό. Οι Δίδυμοι του 1ου δεκαημέρου, έχετε μία εβδομάδα με ερωτική και δημιουργική δράση.Κυνηγάτε περισσότερο αυτό που επιθυμείτε, δεν παύει όμως να υπάρχουν και εκνευρισμοί στην καθημερινότητά σας. Η νευρικότητα των ημερών προκύπτει εξαιτίας των αλλαγών και των αιφνιδιασμών στο πρόγραμμα, στην εργασία και στην καθημερινότητα. Φροντίστε να ξεκουράζεστε επαρκώς. Οι Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου, αισθάνεστε περισσότερο κουρασμένοι ψυχολογικά, τα οικονομικά σας ζορίζουν, ενώ ο τομέας των σχέσεων μπορεί να γίνει για εσάς η διέξοδος για να περάσετε καλά. Όσο για τους Διδύμους του 3ου δεκαημέρου, κάντε τις σωστές επιλογές στον κοινωνικό σας κύκλο, πείτε ναι σε νέες γνωριμίες και προσπαθήστε να μην «παθιάζεστε» και να μην θυμώνετε με ανθρώπους που δεν στέκονται αντάξιοι των προσδοκιών σας.

Λέων

Μέσα στην ένταση των ημερών που ανοίγονται μπροστά μας, εσείς αγαπημένοι μου Λέοντες, μπορείτε πραγματικά να κάνετε βήματα προόδου στη ζωή σας, να αλλάξετε θεώρηση των καταστάσεων και να έρθετε κοντά σε νέους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να δείτε τη ζωή από μία νέα σκοπιά. Οι Λέοντες του 1ου δεκαημέρου είστε πιο «ευάλωτοι» γιατί βιώνετε ξαφνικές ανατροπές, που διαταράσσουν την σταθερότητα και την ισορροπία στο σπίτι, στην οικογένεια, στην δουλειά. Υπάρχουν νέα που σας προκαλούν εκνευρισμό, όμως μέσα από το μεταρρυθμιστικό κλίμα των ημερών, εσείς καλείστε να κάνετε τώρα το μεγάλο άλμα, ή αλλιώς την υπέρβασή σας και να τολμήσετε μία νέα σημαντική αλλαγή στη ζωή σας. Οι Λέοντες του 2ου δεκαημέρου, είστε πιεσμένοι και αγχωμένοι για υποθέσεις που αφορούν την εργασία σας, αλλά και την φυσική σας κατάσταση. Υπάρχουν ειδήσεις, συζητήσεις, νέα που φαίνεται ότι μπλοκάρουν με κάποιο τρόπο τα σχέδιά σας. Αρκετοί θα νιώσετε τις ημέρες αυτές ότι καταπιέζεστε και ότι δεν μπορείτε να εκφραστείτε όπως θα θέλατε. Οι Λέοντες του 3ου δεκαημέρου, διανύετε μία έντονη εβδομάδα που κυριαρχεί πολύ το παρασκήνιο και η ανταγωνιστικότητα στα επαγγελματικά σας. Το γεγονός αυτό μπορεί να σας θλίβει και να σας εξαντλεί, όμως στην πορεία των ημερών που ακολουθούν μπορείτε και θα καταφέρετε να βρεθείτε δικαιωμένοι .. Ο έρωτας σας χαμογελά, μέσα από μία επαφή, μία γνωριμία, ή μία είδηση. Τα δημιουργικά σας σχέδια μπορούν τώρα να αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά, ενώ οι ευκαιρίες για διασκέδαση αποτελούν την διέξοδο για την αντιμετώπιση του άγχους που περνάτε.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact