ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Αγγελική Ηλιάδη: Μία λεχώνα με κοιλιακούς για… μέτρημα!

Μία λεχώνα με κοιλιακούς για… μέτρημα! Υιοθετώντας το στιλ της Κέιτ Μος, με ανδρόγυνο λουκ και κορμί λαμπάδα (υπό τις οδηγίες του personal trainer αδερφού της), η Αγγελική Ηλιάδη επέστρεψε δυναμικά στην πίστα μόλις ενάμιση μήνα μετά τη γέννηση του γιου της.

Η σέξι τραγουδίστρια, που απέκτησε πριν από λίγο καιρό το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον Σάββα Γκέντσογλου, γύρισε στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της ανανεωμένη. Τα τελευταία 24ωρα η Αγγελική Ηλιάδη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, καθώς το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της με τον Πάνο Κιάμο και τους Vegas σε μεγάλο νυχτερινό μαγαζί της συμπρωτεύουσας. Η γνωστή τραγουδίστρια, που απολαμβάνει τη μητρότητα στο έπακρο (ανεβάζοντας συνεχώς στο Instagram τρυφερές φωτογραφίες με το βλαστάρι της), έκλεψε τις εντυπώσεις με τη σeξy παρουσία και το καλογυμνασμένο σώμα της, που, όπως φαίνεται, δεν «κράτησε» ούτε γραμμάριο από την εγκυμοσύνη της.

Για τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο η Αγγελική επέλεξε εντυπωσιακές δημιουργίες Balmain από την collection fall-winter 2014-2015, παπούτσια NAK και κοσμήματα Imanoglou. Το styling επιμελήθηκε ο Διονύσης Κολποδίνος, ο οποίος μίλησε στην «Espresso» για τo μεγάλο comeback της και για το γραμμωμένο σώμα της, που έγινε αντικείμενο συζητήσεων από τους θαμώνες που βρέθηκαν στην πρεμιέρα: «Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να βρω ρούχα για την Αγγελική. Το σώμα της είναι ακριβώς όπως ήταν πριν από την εγκυμοσύνη. Επιλέξαμε να κάνουμε μια νέα ενδυματολογική προσέγγιση. Συγκεκριμένα, αποφασίσαμε μαζί να εμπνευστούμε από το στιλ της Κέιτ Μος. H Αγγελική δεν έχει ξαναβάλει σακάκι με παντελόνι στην πίστα. Συνήθως προτιμούσε τα καυτά κολλητά μίνι. Δημιουργήσαμε ένα εντυπωσιακό ανδρόγυνο στιλ, το οποίο είναι η νέα τάση στις πασαρέλες για το 2015».

Οσον αφορά τα κιλά και τη διατροφή της; Οπως λέει ο στιλίστας: «Στην εγκυμοσύνη δεν είχε πάρει πολλά κιλά και έτσι της ήταν πολύ πιο εύκολο να διατηρήσει τη σιλουέτα της, σε συνδυασμό με personal training από τον αδελφό της Κώστα Ηλιάδη». Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της, που ήταν άκρως εντυπωσιακά, επιμελήθηκε ο Δημήτρης Σταματίου, ο οποίος συνεργάζεται μαζί της τα τελευταία χρόνια. Από κοινού αποφάσισαν ότι η φετινή σεζόν θα τη βρει πιο ξανθιά από ποτέ.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact