ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναστασιάδης: «Αν δεν το πιστεύει ο κ. Παπασταθόπουλος, δεν θα είναι μαζί μας» – Σωκράτης-Μανωλάς στον Γραμμένο: «Αποφάσεις ή σταματάμε»

Την ίδια ώρα, στην συνέντευξη Τύπου, ο Αγγελος Αναστασιάδης ενημερώθηκε κι αυτός για τα όσα είπε ο αρχηγός και δήλωσε ότι οι… πόρτες είναι ανοιχτές.

Αφού πρώτα δεν κατάφερε να απαντήσει στη μικτή ζώνη, για τα αίτια της ήττας, απάντησε σε αυστηρό ύφος στον Παπασταθόπουλο και τόνισε πως όποιος δεν πιστεύει στην πρόκριση στα τελικά του Euro, δεν έχει θέση στην ομάδα…

«Εγώ πιστεύω ότι θα πάμε στο Euro. Εγώ το είπα βλέποντας αυτήν την ομάδα και τις άλλες ομάδες που αντιμετωπίσαμε. Αν ο κύριος Παπασταθόπουλος πιστεύει ότι δεν μπορούμε να πάμε, δεν μπορεί να είναι εδώ.

Εμείς είμαστε εδώ για να παλέψουμε! Δεν έμαθα να τα παρατάω. Να το ξέρετε. Εμένα δεν μου είπε κάτι ο Παπασταθόπουλος. Γιατί δεν το είπε στα αποδυτήρια;

Το ανακοίνωσε που; Στις εφημερίδες; Όταν λέει, εγώ δεν μπορώ να συμμετέχω, αυτομάτως βγάζει τον εαυτό του απ’ έξω. Είναι αρχηγός.

Να ρωτήσουμε τα άλλα τα παιδιά. Ρωτήστε τον Φορτούνη, τον Σιόβα, τον Σάμαρη, για τους μεγάλους μιλάω, να πει ένας από αυτούς, ότι δεν πιστεύει, ότι μπορούμε να πάμε», σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Σωκράτης-Μανωλάς στον Γραμμένο: «Αποφάσεις ή σταματάμε»

Όπως μετέδωσε, ο ΣΠΟΡ FM 94.6, ο Μανωλάς και ο Παπασταθόπουλος είπαν στον Βαγγέλη Γραμμένο, ότι σταματούν από την Εθνική ομάδα, αν δεν υπάρξουν άμεσες αλλαγές στην Εθνική.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υπάρχει πολύ έντονος προβληματισμός και η Τετάρτη είναι μια καθοριστική μέρα, καθώς θα ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της Εθνικής.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact