ΑΠΟΨΕΙΣ

Αντώνης Σαμαράς, ο «εν πολλαίς αμαρτίαις» της ανδρικής σχολής!‏

Tης Θεοδωροβίας Πλακά

Όσο πιό πολύ ασχολείται κάποιος με κάποιον άλλο ,τόσο πιό πολύ αξία του δίνει!

Όταν όμως πρόκειται για τον πρώην Πρωθυπουργό της Ελλάδας,τον Αντώνη Σαμαρά ,που ομολογώ ότι αποτελεί την έμπνευση και την χαρά της πένας μου,το πράγμα έχει ενδιαφέρον!

Συγχώρεσέ με Αντώνη που σου απευθύνομαι στον ενικό, αλλά όταν έναΘΕΟΔΩΡΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ έχουν επονομάσει, ευγενέστατο,ενδοξότατο,εκλαμπρότατο,δεν απομένει κανένας πληθυντικός και σεβασμός από μέρους μου, σαν Ελληνίδα πολίτης, στο πρόσωπό σου,όταν μάλιστα τελευταία, σε «απολαύσαμε» στο ελληνικό κοινοβούλιο σε μία υπερπαραγωγή αλαζονείας,χωρίς ίχνος ντροπής για όσα δεινά προκάλεσες στον Ελληνικό λαό,να εξακολουθείς να θεωρείς εαυτόν σωτήρα,καμαρώνοντας ακόμα και γιά την ανδρική σου σχολή!

Αλήθεια, μπορείς να εξηγήσεις στους μικρούς μαθητές που παρελαύνουν από τον ναό της δημοκρατίας κατά καιρούς και σας βλέπουν και σας ακούνε,τι εννοούσες ,λέγοντας, ότι εσύ ανήκεις στην ανδρική σχολή και ειδικά αυτό να ακούγεται από το στόμα ενός πρώην πρωθυπουργού;

Πόσο χαμηλά θα πέσεις ακόμα;;

Εσύ λοιπόν Αντώνη ίδρυσες την Σαμαρική ανδρική σχολή,στην οποία οφείλεις την κακή σου φήμη !

Πού είναι το πολιτικό σου ήθος;;

Που είναι οι αρετές σου;;

Που είναι ο ηθικός πολιτικός σου κώδικας;;

Πού είναι η σοβαρότητα και η ταπεινότητα ενός πρώην πρωθυπουργού,που με τις πολιτικές σου πράξεις,αυτοκτόνησες χιλιάδες έλληνες και πτώχευσες εκατομμύρια;;

Πώς να σε σεβαστώ Αντώνη,όταν η ιστορία της Ελλάδας κοσμείται από τον Ιωάννη Καποδίστρια,ο οποίος είχε πεί:«ουδέποτε θα επιτρέψω στον εαυτό μου βελτίωση της τροφής,παρά μόνον τότε όταν θα είμαι βέβαιος ότι δεν υπάρχει ούτε ένα ελληνόπουλο που θα πεινάει»!!;;

Πως να σε σεβαστώ Αντώνη, όταν ένας άλλος Μεγάλος που έχει τιμήσει την ελληνική μας ιστορία, ο επτά φορές πρωθυπουργός Χαρίλαος Τρικούπης,κατά την διάρκεια της πολιτικής του καριέρας πούλησε μεγάλο μέρος της περιουσίας του,ενώ οι περισσότεροι από το δικό σου κόμμα την 10πλασιάσατε;;

Πώς να σε σεβαστώ εσένα και την ανδρική σου σχολή Αντώνη,όταν η ιστορία μας έχει καταγράψει και το παράδειγμα ηθικής ακεραιότητας του Νικόλαου Πλαστήρα (αρχηγός κράτους),ο οποίος έπασχε από φυματίωση και του πρότειναν να του βάλουν τηλέφωνο κοντά στο κρεββάτι του και η απάντησή του ήταν:«Μα τι λέτε η Ελλάδα πένεται (πεινάει) και εμένα θα μου βάλετε τηλέφωνο»;;!!

Τον μισθό του τον προσέφερε σε άπορους και ορφανά παιδιά και το φαγητό του περιελάμβανε ψωμί, ελιές και λίγη φέτα,αφού όπως έλεγε:«Δεν σκάβω γιά να καλοτρώω»!!

Ο δε γιατρός που πιστοποίησε τον θάνατό του,μέτρησε στο κορμί του 27 σπαθιές και 9 σημάδια από βλήμματα!!

Σήμερα,δυστυχώς μας έχουν απομείνει…αρκετά «πολιτικά βλήμματα»που μας ντροπιάζουν!

Τα παραδείγματα των πολιτικών που αναφέρω, έχουν μείνει αξέχαστα στην μνήμη μας και μιλάμε γι’αυτούς με δέος και εθνική υπερηφάνεια ,γιατί ήταν λεβέντες και αυθεντικοί ΑΝΔΡΕΣ ηγέτες, με όλη την σημασία της λέξεως!!!

Τί να μας πεις, εσύ Αντώνη, με τις λιμουζίνες των 700.000 ευρώ που σας πληρώναμε και τους αστακούς και τα χαβιάρια που καταβροχθίζατε και εντός της Βουλής,όταν ο λαός σου έτρωγε απ’τα σκουπίδια και τα σισίτια;;

Αλλά αυτή είναι η θρασίτατη Σαμαρική ανδρική σχολή ,στην σημερινή τραγική ιστορία της Ελλάδας, όσο είχες εσύ το τιμόνι!

Ποιός μπορεί να σε συγχωρέσει,να σε ξανά εμπιστευθεί, να σε σεβαστεί και να σε ξανά ψηφίσει;;

Οι γνήσιοι άνδρες,δεν κοροϊδεύουν έναν ολόκληρο λαό!!

Ένας γνήσιος άνδρας και μάλιστα πολιτικός καί πρώην πρωθυπουργός δεν παινεύεται στην βουλή των Ελλήνων για την ανδρική του σχολή!!

Ένας γνήσιος άνδρας καί πολιτικός δεν φοβάται στις εθνικές παρελάσεις, ώστε να περικυκλώνει τους πολίτες του με κάγκελα, να μην μπορούν να καμαρώσουν τα παιδιά τους ,γιατί εσύ Αντώνη ,και οι υπόλοιποι τρέματε τις αγανακτισμένες κλωτσιές του κόσμου!!

Άν ήσουν 11χρόνια Αντώνη στην απομόνωση για το Μακεδονικό, αναρωτιέμαι πόσα θα πρέπει να συνεχίσεις να είσαι από Χθές ,με την καταστροφή ολόκληρης της Ελλάδας και των Ελλήνων πολιτών;;

Μήπως παντοτινά;;

Γιατί πού ξέρεις ,αν εξαφανιστείς από προσώπου γης, ίσως «δοξαστείς»!!

Να ξέρεις Αντώνη,ότι » η μανία των στοιχείων της φύσης ξεσπά πάντα στις ψηλότερες κορυφές καί ο λαός είναι κι αυτός ένα από τα στοιχεία της φύσης»!!(Βίκτωρ Ουγκώ),….

Γιατί με σένα Πρωθυπουργό,είχαμε ξεχάσει ότι»κοινωνική ευημερία υπάρχει όταν οι άνθρωποι είναι ευτυχισμένοι και το Έθνος Μεγάλο»!!(Βίκτωρ Ουγκώ)

Οι πλούσιοι ,Αντώνη, δεν μας ενδιαφέρουν,παρά μόνον οι εκατομμύρια φτωχοί έλληνες που η ανδρική σου σχολή άφησε στην τύχη τους.

Είσαι αυτός ο πολιτικός άνδρας, Αντώνη ,που την επομένη των εκλογών έπαθε αμνησία και ξέχασες και τις εξεταστικές και όλα τα προεκλογικά σου ψεύδη.

Σήμερα πάλι λές και ξελές,τα δικά σου,αλλά ποιός σε ακούει πιά….

Γι’αυτό στο τέλος του άρθρου,υπάρχει ένα βιντεάκι!
Για να μην σε ξεχνάμε Αντώνη!!!

Η ανδρική σου σχολή έχει τα κότσια άραγε και το κουράγιο να το δεί;;

Θυμήσου ,τί πολιτικές μπούρδες έλεγες στον ελληνικό λαό, που περίμενε να τον σώσεις!!

Μου αρκούν όσοι Έλληνες το δούν και το διαδώσουν….

Γιατί όσες εξεταστικές κι αν γίνουν Αντώνη,όσο κι αν χτυπηθείς κάτω, υποστηρίζοντας την ανύπαρκτη ανδρική σου σχολή,τις τόσες αμαρτίες σου και των κριμάτων σου την άβυσσο,ποιός μπορεί να εξιχνιάσει και να τιμωρήσει;;

Έλληνες ,μην ξεχνάτε και μην φοβάστε!!

Έχουμε πλούτο στην καρδιά και πλούτο στην Πατρίδα μας!!

Ο Αλέξης Τσίπρας,ο νεότερος Πρωθυπουργός της Ελλάδας,παλεύει άξια ,τίμια καί έχει πιό πατριωτική συνείδηση από τους πολιτικούς εκείνους που έκαναν τον σταυρό τους,ορκίστηκαν διαχρονικά στο ευαγγέλιο να τηρούν το σύνταγμα και τους νόμους (και μάλιστα γραβατωμένοι) και ταυτόχρονα διέπραξαν εγκλήματα κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων και πολλών οι δικογραφίες αραχνιάζουν στην Βουλή!

Ο Αλέξης ανεβαίνοντας το βουνό,έχει την ανδρεία να περάσει από απότομα μονοπάτια!

Ο Αλέξης έχει την ανδρεία που χρειάζεται ώστε στις επικίνδυνες στροφές να ελίσσεται καί να μην κινδυνέψει να βαλτώσει σε κάποιο λάκκο με αγριόχορτα!!

Δώστε χρόνο και εμπιστοσύνη στον Αλέξη, ό,τι κι αν αποφασίσει,γιατί αν ξανά φέρετε την Σαμαρική σχολή ,μέχρι και το…μουστάκι θα σας ξυρίσουν σε όσους έχετε!!!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ!

Δείτε το βίντεο «Δεν θέλω πρωθυπουργό ανδρείκελο των τοκογλύφων κ Σαμαρά!» 

Θεοδωροβία Πλακά

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact