ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Αποχώρησε ο πιο αντιπαθητικός και ύπουλος παίκτης του MasterChef;

Η Κατερίνα Λένη βάλλει κατά της Μαρίας Μπέη «Λατέρνα, δεν καταλαβαίνει το κοριτσάκι». Κλάμα από το γέλιο!

Τους κάρφωσε ο Γιώργος επειδή στοιχημάτιζαν στον εξώστη! Επιτέλους έσπασε η κλίκα των άχαστων και υπεροπτών! Τελικά λέει την αλήθεια μόνο ο Σταυρής και η Κατερίνα στο MasterChef;

Χαμός στο νέο επεισόδιο του MasterChef 4!

Η άβολη στιγμή της ψηφοφορίας, για ακόμα μια φορά, έφτασε για τους ηττημένους της ομαδικής. Με τον Σταύρο Βαρθαλίτη και τη Ντέμη να βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση έχοντας την ασυλία, οι υπόλοιποι 4 θα πρέπει να ψηφίσουν δίκαια ανάμεσά τους. Δύο φίλοι καλούνται να αγωνιστούν στο μαγειρικό ρινγκ, σε έναν αγώνα man to man μέχρι τελικής αποχώρισης.

Το πιάτο του ιδιαίτερου καλεσμένου και σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου, θα αφήσει πολλά στόματα ανοιχτά, όχι μόνο με την ξεχωριστή και μινιμαλιστική του εμφάνιση αλλά και με τις απαιτητικές και πολύπλοκες τεχνικές του.

Όσο και αν κάποιος προσέξει τις λεπτομέρειες, όση πίστη και αν έχει στις γνώσεις και τις τεχνικές του, μια στιγμή και ένα βιαστικό λάθος αρκούν για να καθορίσουν το αποτέλεσμα.

Το πιάτο ήταν μπραντάδα χελιού με βασικά υλικά τα εξής: Καπνιστό χέλι, γάλα, βούτυρο, παντζάρι, passion fruit και μαγιονέζα από λάδι πεύκου.

Μετά το τέλος της ψηφοφορίας, δύο φίλοι, ο Κώστας Νταλιάνης και ο Ηλίας Κιαζόλι, κλήθηκαν να αγωνιστούν στο μαγειρικό ρινγκ, σε έναν αγώνα man to man μέχρι τελικής αποχώρησης.

Ο Ηλίας δεν άντεξε και συγκινήθηκε πάρα πολύ, όταν άρχισε να συνειδητοποιεί ότι θα μαγειρέψει απέναντι στον Κώστα.

Δυο φίλοι καλούνται να αγωνιστούν στο μαγειρικό ρινγκ

Η Κατερίνα Λένη δεν μασάει τα λόγια της μέσα στο σπίτι του MasterChef και πάντα τα λέει έξω από τα δόντια. Στο επεισόδιο, λοιπόν, στο στόχαστρό της μπήκε η Μαρία Μπέη, η οποία ήταν πολύ χαρούμενη που βγήκε έξω μετά τη νίκη της ομάδας στην τελευταία δοκιμασία.

«Λατέρνα η Μαρία σήμερα, λατέρνα! Δεν ήθελα να την επισκιάσω σήμερα γι’ αυτό έβαλα μόνο το κόκκινο κραγιόν και κάτι απλό… Λέω, μη σου κλέψω τη λάμψη σήμερα, Μαράκι. Είναι 20 χρονών, είναι κοριτσάκι, δεν καταλαβαίνει.

Χθες βγήκαμε και ήθελε να καθίσει μπάστακας εκεί δίπλα από το Αποστολάκη. Ο Δημήτρης, εντάξει, τι να κάνει κι αυτός; Το άχυρο καμιά φορά υπερβαίνει», είπε η Κατερίνα Λένη.

Δοκιμασία αποχώρησης σε… συνεργασία

Tα «μαχαίρια» βγήκαν χθες στο MasterChef ενόψει της δοκιμασίας αποχώρησης.

Η Ντέμη και η Κατερίνα, που ούτως ή άλλως δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, ήρθαν σε κόντρα για μια ακόμη φορά. Αφορμή; Η συμπεριφορά της Κατερίνας απέναντι στον Ηλία και τον Κώστα που διαγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο σπίτι του MasterChef.

Συγκεκριμένα, όπως είπε η Ντέμη στην κάμερα του διαγωνισμού, η Κατερίνα ενώ είχε τονίσει ότι θέλει να φύγουν και οι δύο (Κώστας, Ηλίας), μετά είχε σηκωθεί όρθια για να τους εμψυχώσει ενώ μαγείρευαν.

«Εγώ αυτά τα καραγκιοζιλίκια δε θέλω ούτε να τα βλέπω ούτε να τα ακούω. Άμα το έχει και είσαι bitch, κράτα το και τράβα κάτσε στον καναπέ και βούλωσέ το!», είπε χαρακτηριστικά η Ντέμη.

Τους «έδωσε» στεγνά ο Γιώργος Λασκαρίδης.

Η ομάδα που ηττήθηκε ήταν η κόκκινη και στο αποψινό επεισόδιο (6-04) οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν εκείνους τους δυο που θα βρεθούν σε μια δοκιμασία αποχώρησης.

Οι δυο παίκτες που κλήθηκαν σε «μονομαχία» αποχώρησης ήταν ο Κώστας και ο Ηλίας.

Όσο όμως οι δυο παίκτες μαγειρεύαν πάνω στον εξώστη είχε στηθεί ένα άλλο… παιχνίδι και το αποκάλυψε με εκνευρισμό ο Λασκαρίδης.

Τι έκαναν λοιπόν οι παίκτες;

Στοιχημάτιζαν γράφοντας σε ένα χαρτί ποιος από τους δυο παίκτες θα ήταν ο νικητής. Το απόλυτο ρεζιλίκι on camera!

Οι τρεις κριτές μαζί με τον δημιουργό του πιάτου δοκίμασαν, βαθμολόγησαν και το αποτέλεσμα έφερε τον Ηλία Κιαζόλι στην πόρτα της εξόδου.

Οι βαθμολογίες:

Κώστας Νταλιάνης: (6+6+6+7) – 25 βαθμοί

Ηλίας Κιαζόλι: (6+5+5+6) – 22 βαθμοί

Ο Ηλίας Κιαζόλι, λοιπόν, αποχώρησε από το MasterChef.

Δείτε το τρέιλερ

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact