ΖΩΔΙΑ

Άση Μπήλιου: Πώς θα είναι ο Αύγουστος για όλα τα ζώδια;

Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού η Άση Μπήλιου έκανε δυο αναρτήσεις στο Instagram προκειμένου να μας ενημερώσει για το πώς θα είναι ο Αύγουστος για όλα τα ζώδια.

«Πως θα είναι ο Αύγουστος για όλα τα ζώδια; Σε δυο ποστ με φωτό από τα υπέροχα Κύθηρα!» έγραψε η αγαπημένη αστρολόγος και συνέχισε με τις προβλέψεις της:

Κριός: με περισσότερη ενέργεια, δημιουργική διάθεση και έμφαση στα ερωτικά, την δημιουργία, τα παιδιά, τις διακοπές, την καλοπέραση έρχεται ο Αύγουστος. Στο τέλος του κρύβει ευκαιρίες στην δουλειά για νέα ξεκινήματα.

Ταύρος: μέχρι τις 21.8 ο Αύγουστος είναι πιο απαιτητικός και κουραστικός αφού ακόμη και στις διακοπές κάτι σας απασχολεί ή υπάρχουν εκκρεμότητες. Το τελευταίο δεκαήμερο σας αποζημιώνει στον ερωτικό τομέα, στα θέματα δημιουργίας και παιδιών.

Δίδυμοι: Αρκετά πιο άνετος ο Αύγουστος. Σας δίνει ευκαιρίες στην επικοινωνία, σε επαφές και συζητήσεις, σε ευχάριστες συναντήσεις, διακοπές. Μετά τις 21 θα ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα, νέα ξεκινήματα στη δουλειά ή το σπίτι.

Καρκίνος: μετά από ένα κουραστικό Ιούλιο ο Αύγουστος θα είναι πιο ευχάριστος μολονότι κάποιο άγχος για τα οικονομικά δεν θα λείψει. Ευκαιρίες για διακοπές, ξεκούραση πριν τις 21. Έμφαση στην επικοινωνία, τις σπουδές, την δουλειά.

Λέων: Σημαντικός ο Αύγουστος! Μήνας αποφάσεων, συζητήσεων, ανάληψης ευθυνών σε σχέσεις και συνεργασίες. Ο έρωτας προτεραιότητα αλλά σας παιδεύει λίγο. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν μετά την 21η.

Παρθένος: Μέχρι τις 20.8 ξεκουράζεστε περισσότερο αλλά υπάρχουν και αρκετές ασάφειες στην ζωή σας. Πολύ πιο παραγωγικό το διάστημα μετά τις 21.8. Εστιάστε στην υγεία και τη δουλειά. Η νέα σελήνη στο ζώδιο σας στις 30.8 φέρνει σούπερ ευκαιρίες.

Ζυγός: Ο Αύγουστος είναι ιδιαίτερα κοινωνικός μήνας με ευκαιρίες σε προσωπικά κι επαγγελματικό. Μέχρι τις 21 έρωτες, φιλίες ανθίζουν πιο εύκολα. Μετά τις 21 θα σας απασχολήσουν περισσότερο δουλειά και υγεία.

Σκορπιός: Ο Αύγουστος εστιάζει το ενδιαφέρον σας κυρίως στις εξελίξεις στα θέματα της καριέρας και του σπιτιού. Ίσως κάποιες αλλαγές κρίνονται απαραίτητες. Στα προσωπικά το τοπίο είναι λίγο ασαφές για όσους δεν είναι σε σχέση μέχρι τις 21.

Τοξότης: Με έμφαση σε ταξίδια, διακοπές, τα μελλοντικά σας σχέδια, τις σπουδές, και με λιγότερο στρες μέχρι τις 20, κυλάει ο Αύγουστος. Μετά τις 21 ξεκινά το πιο απαιτητικό διάστημα αλλά με ευκαιρίες στην καριέρα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact