ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές Προβλέψεις 06/06 – 12/06

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 06/06 – 12/06

 

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου
Από τώρα αλλά και για τις επόμενες δυο εβδομάδες (κυρίως οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου) θα έρθετε αντιμέτωποι με αποκαλύψεις, που ενδεχομένως να σας κάνουν να αλλάξετε τα επαγγελματικά σας σχέδια ή νομικές εκκρεμότητες πιθανόν να σας φέρουν προ των ευθυνών σας.
Από 8 – 10/6 φροντίστε να λειτουργείτε με έναν συντονισμένο τρόπο και να υπάρχει σύνδεση και συνάφεια μεταξύ αυτών που λέτε και αυτών που κάνετε, διαφορετικά και χρόνο θα χάσετε αλλά και εκτεθειμένοι θα βρεθείτε σε άλλους.
Τέλος, το Σαββατοκύριακο, κυκλοφορήστε, καθώς σας δίνονται ευκαιρίες από το πουθενά για γνωριμίες με πρόσωπα που μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου
Ενδεχομένως από τώρα και για τις επόμενες δυο εβδομάδες αποκαλύψεις για φίλους ή πρόσωπα από τον ευρύτερο κύκλο να σας κλονίσουν ή ακόμη και να σας βάλουν σε σκέψεις για αυτά που σχεδιάζατε (κυρίως οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου).
Ωστόσο για αυτή την εβδομάδα από την Τετάρτη μέχρι και την Παρασκευή δεν θα πρέπει να εμείνετε παραπάνω από όσο πρέπει σε απόψεις ή ιδέες που έχετε αν δείτε ‘ότι η άλλη πλευρά δεν τις συμμερίζεται αλλά αντίθετα να ακολουθήσετε μια πιο διπλωματική συμπεριφορά.
Τέλος το Σαββατοκύριακο, φροντίστε να αξιοποιήσετε καταλλήλως την ουρανοκατέβατη χείρα βοηθείας στα επαγγελματικά σας.

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ
Για τις επόμενες δυο εβδομάδες παραμείνετε ψύχραιμοι και φροντίστε να μην προβείτε σε βιαστικά συμπεράσματα όσο και αν οι αποκαλύψεις για σύντροφο, συνεταίρους ή φίλους σας ξαφνιάσουν (κυρίως οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου)..
Από 8 -10/6 όσο και αν νοιώθετε ότι σας τρώει το άδικο, κρατήστε το για τον εαυτό σας, μην εμπλέξτε και άλλους σε εργασιακά θέματα, καθώς τα πηγαδάκια και τα κουτσομπολιά δεν θα αργήσουν εμφανιστούν
Ενώ το Σαββατοκύριακο, με όπλο την ακαταμάχητη γοητεία και τσαχπινιά σας θα σας προσεγγίζουν πρόσωπα έξω από τον κύκλο σας, τα οποία έχουν την δυνατότητα αλλά και τις κατάλληλες διασυνδέσεις για να σας βοηθήσουν.

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου
Μην νομίζετε ότι την έχετε σκαπουλάρει (κυρίως οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου) και ότι είστε οι έξυπνοι, καθώς ανοικτά μέτωπα ή κουκουλωμένες άρον – άρον υποθέσεις όσον αφορά δουλειά ή καθημερινότητα, αποκαλύπτονται και σας φέρουν προ των ευθυνών σας.
Από 8 – 10/6 μην βάλετε πάνω από όλα την καλοπέραση σας και το να φαίνεστε προς τα έξω γαλαντόμοι. Σκεφτείτε και λίγο στόχους και υποχρεώσεις.
Ενώ το Σαββατοκύριακο χάρη στην παρέμβαση κάποιου νεαρού γυναικείου προσώπου θα είναι πιο εύκολο για εσάς να προβάλλετε την δουλειά σας.

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου
Για τις επόμενες δυο εβδομάδες (κυρίως οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου) θα διαπιστώσετε ότι κάποιες οικονομικές συνεργασίες, συμφωνίες που έχετε συνάψει δεν είναι έτσι όπως νομίζατε ή πιθανόν ζητήματα κληρονομικά να ξεδιαλύνουν.
Από τα μέσα της εβδομάδας και μέχρι την Παρασκευή αποφύγετε να κοντραριστείτε δημόσια για θέματα που σχετίζονται με τη οικογένεια ή μην βγάλετε την πίεση της δουλειάς στην οικογένεια σας
Ενώ το Σαββατοκύριακο, απρόσμενες συναντήσεις με φίλους σας δίνουν την δυνατότητα να περάσετε όμορφα, να χαρείτε ή γενικότερα να νοιώσετε πιο ξέγνοιαστα.

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου
Για τις επόμενες δυο εβδομάδες οι εσωτερικές αναζητήσεις ή τα δικά σας ψαξίματα ενδεχομένως να σας κάνουν να βλέπετε σύντροφο, συνεταίρο ή φίλο με άλλο μάτι. Λες και ο άνθρωπο περνάει από την ιερά εξέταση, θα είναι. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις εν βρασμώ και περιμένετε να περάσει αυτό το διάστημα και μετά να κινηθείτε (κυρίως οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου) .
Από 8-10/6 ας είστε πιο λιγομίλητοι δεν είναι ανάγκη να τα σχολιάζετε όλα, όσο επικριτικά και αν είναι αυτά που οι άλλοι σας λένε. Καλό είναι να απαντήσετε από την επόμενη εβδομάδα, τότε που τα πνεύματα θα έχουν ηρεμήσει.
Ενώ το Σαββατοκύριακο θα βοηθηθείτε σε επαγγελματικές επιδιώξεις ή σε αλλαγές που θέλετε να κάνετε στην ζωή σας από κάποιο νεαρό γυναικείο πρόσωπο

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου
Για τις επόμενε δυο εβδομάδες πάρτε το χρόνο σας σε οτιδήποτε κάνετε. Μην βιάζεστε να αντιδράσετε ή να μετακινηθείτε (κυρίως οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου), προκειμένου να προστατέψετε τον εαυτό σας τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά.
Από 8- 10/6 αποφύγετε να είστε τόσο απόλυτοι σε επιλογές, κάντε χρήση της διαλλακτικότητας σας και φανείτε πιο ευέλικτοι για να προφυλάξετε την τσέπη αλλά και την ψυχική σας υγεία.
Ενώ το Σαββατοκύριακο, η εντελώς τυχαία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο από μακριά ή από το εξωτερικό ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο.

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου
Για τις επόμενες δυο εβδομάδες θα σας απασχολήσουν και όχι άδικα θέματα γύρω από την προσωπική σας ζωή, τα παιδιά για όσους έχετε ή την επαγγελματική σας δραστηριότητα και αυτό θα συμβεί καθώς οι εξελίξεις θα σας φέρουν αντιμέτωπους με τις επιλογές που έχετε κάνει κατά πόσο δηλαδή ήταν οι βέλτιστες (κυρίως οι γεννημένοι του 2ου -δεκαημέρου) /
Από 8-10/6 ψυχραιμία δεν είναι ανάγκη να τσακωθείτε με όλο τον κόσμο, όσο και αν το δίκιο σας πνίγει. Βρείτε την δύναμη να συμμαζέψετε τον εαυτό σας και βγάλτε τον εκνευρισμό σας σε κάποια δραστηριότητα
Τέλος, το Σαββατοκύριακο σας δίνεται η ευκαιρία από κάποιο οικείο πρόσωπο να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σαςΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact