ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο

Καρκίνος
Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποιες ανασφάλειες τις οποίες κουβαλάς μέσα σου για αρκετό διάστημα και σου βαραίνουν την ψυχολογία. Η νέα Σελήνη η οποία γίνεται την 1/8 στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως αυτές ακριβώς οι ανασφάλειες μπορεί να σε οδηγήσουν σε μία βιαστική κίνηση μιας νέας συμφωνίας. Την δεύτερη μέρα του Αυγούστου η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσουν παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, το προηγούμενο διάστημα. Το δεύτερο μισό του μήνα προμηνύεται πολύ καλύτερο για εσένα καθώς στις 15/8 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου δημιουργεί ερωτισμό και έντονα συναισθήματα, τα οποία με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν μία ιδιαίτερη διάθεση στην προσωπική σου ζωή. Ο μήνας κλείνει με μία νέα Σελήνη (30/8) στο ζώδιο της Παρθένου, η οποία θα σου υπενθυμίσει πως έχεις παραμελήσει τους ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος και πρέπει να επανορθώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τις πρώτες ημέρες του μήνα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η ανασφάλεια που θα έχεις για τη σχέση με το σύντροφό σου μπορεί να σε οδηγήσει σε αντιδραστικές κινήσεις, οι οποίες δεν θα βοηθήσουν καθόλου την κατάσταση. Αυτά τα ζητήματα εγείρει η νέα Σελήνη που γίνεται την 1/8 στο ζώδιο του Λέοντα και βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, δείχνοντας εκνευρισμό. Το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι πολύ καλύτερο για εσένα μιας και στις 18/8 είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου αλλά και στις 21/8 η είσοδος της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, δείχνει πως οι νέες γνωριμίες θα έρθουν μέσω των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου. Αν είσαι ελεύθερος να θυμάσαι πως η επαφή με κόσμο και η αποδοχή κοινωνικών προσκλήσεων θα σε βοηθήσει να βρεις το νέο σου ταίρι!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Το δεύτερο μισό του Αυγούστου δείχνει πως θα μπεις στη διαδικασία να ασχοληθείς με δουλειές και υποχρεώσεις καθώς η πολυαστρία που θα υπάρξει στο ζώδιο της Παρθένου (18/8 είσοδος του Άρη, 23/8 είσοδος του Ήλιου και 29/8 είσοδος του Ερμή) θα σε βάλει σε ένα ιδιαίτερα επαγγελματικό mood και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να τακτοποιήσεις εδώ και τώρα τις πρώτες επαγγελματικές υποχρεώσεις του φθινοπώρου. Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 30/8 στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως μπορεί να έχεις μία πρόταση επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο, από κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον.

Λέων
Ο μήνας θα ξεκινήσει έντονα για εσένα καθώς η νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σου την 1/8 μπορεί να φέρει αναταραχές ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ζητήματα. Την δεύτερη ημέρα του Αυγούστου ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και αυτό δείχνει πως ακόμα και αν προκύψουν διαφορετικά θέματα από αυτά που περιμένεις, θα έχεις την ικανότητα να τα διαχειριστείς χωρίς δυσκολία. Στις 15/8 η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα σου (Λέοντα- Υδροχόου) σε φέρνει αντιμέτωπο με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις δείχνοντας «συμβατές» αλλά και «μη συμβατές» επιλογές που έχεις κάνει. Στο τέλος του μήνα πραγματοποιείται μία νέα Σελήνη η οποία γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου -σε έναν ευαίσθητο οίκο του ηλιακού σου χάρτη- για αυτό καλό θα ήταν να προσέχεις καθώς μπορεί να υπάρξουν παρασκηνιακές ενέργειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το πρώτο μισό του μήνα όπου θα υπάρχει ακόμα η πολυαστρία πλανητών στο ζώδιό σου δείχνει πως θα υπάρχει θαυμασμός και ενδιαφέρον προς το πρόσωπο σου, για αυτό αν είσαι ελεύθερος αξίζει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες/συγκυρίες που θα προκύψουν. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση χρειάζεται να είσαι προσεκτικός τις 2-3 πρώτες ημέρες του μήνα, καθώς η νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σου την 1/8 είναι εκρηκτική και συγχρόνως μπορεί να φέρει αποκαλύψεις εκατέρωθεν. Στις 18/8 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου και στις 21/8 είσοδος της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, εγκαινιάζει μία περίοδο κατά την οποία θα αναζητήσεις την ασφάλεια -αισθηματική και πρακτική- και με γνώμονα αυτή θα κάνεις την επιλογή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται αυτό το μήνα στις 15/8 στον άξονα σου δείχνει πως τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα έρθουν στο προσκήνιο, προκειμένου να αξιολογήσεις τις κινήσεις που έχεις κάνει σε αυτά έως τώρα. Αφορμή για αυτή την «αξιολόγηση» μπορεί να σταθεί μία διαφωνία με ένα συνεργάτη σου και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που θα τη διαχειριστείς μιας και το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού την ημέρα της Πανσελήνου, δείχνει καταπιεσμένο θυμό και παράπονα τα οποία έρχονται στο προσκήνιο με ένταση. Αν δεν θέλεις να κλείσεις ακόμα κάποιες πόρτες θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Από τις 23/8 που ο Ήλιος περνά στο ζώδιο της Παρθένου, θα ξεκινήσει μία περίοδο κατά την οποία θα είναι πιο εύκολο να πάρεις αποφάσεις με λογική σκέψη και όχι με νεύρα.

Παρθένος
Το πρώτο μισό του μήνα μπορεί να σου φανεί «ιδιαίτερο» καθώς είναι πολύ πιθανόν να αναλωθείς σε λόγια που έρχονται στα αυτιά σου και σε καταστάσεις τις οποίες αφουγκράζεσαι να γίνονται πίσω από την πλάτη σου. Η νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Λέοντα την 1/8 θα είναι αποκαλυπτική και μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πράγματα τα οποία δεν περίμενες. Στις 2/8 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και αυτό είναι πολύ βοηθητικό για την επικοινωνία και ιδιαίτερα για τη συναναστροφή σου με ανθρώπους του φιλικού σου περιβάλλοντος. Στις 15/8 η Πανσέληνος η οποία γίνεται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου σε προτρέπει να ασχοληθείς με τα δικά σου ζητήματα και να μη σπαταλάς την ενέργειά σου σε «ψιθύρους» που μπορεί να ακούγονται δεξιά και αριστερά. Από τα μέσα του μήνα και έπειτα η πολυαστρία που θα υπάρξει στο ζώδιό σου (Άρης, Αφροδίτη Ήλιος και Ερμής) δείχνει πως ήρθε η ώρα να βγεις μπροστά! Στις 30/8 η νέα Σελήνη που γίνεται και εκείνη στο ζώδιό σου είναι υποστηρικτική σε νέα ξεκινήματα και σε νέες σχέσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το πρώτο μισό του μήνα δείχνει πως θα υπάρχει παρασκήνιο είτε από την πλευρά σου είτε προς την πλευρά σου, στα αισθηματικά σου ζητήματα για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις κινήσεις αλλά και τις αποφάσεις σου. Βέβαια η νέα Σελήνη που γίνεται την 1/8 μπορεί να φέρει αποκαλύψεις σε κάποια θέματα οι οποίες θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις πολύ πιο εύκολα τις επόμενες κινήσεις σου. Στις 18/8 η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου και στις 21/8 η είσοδος της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, δείχνουν πως οι επιθυμίες με τις ανάγκες σου θα συμβαδίζουν και αυτό θα είναι πολύ καλό για να κάνεις μία σωστή επιλογή στον αισθηματικό τομέα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση εκμεταλλεύσου το δεύτερο μισό του μήνα καθώς θα σου δοθεί η ευκαιρία να κερδίσεις κάτι που θέλεις από το σύντροφό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Ο μήνας θα ξεκινήσει με νωχελική διάθεση και αν βρίσκεσαι ήδη στη δουλειά είναι πολύ πιθανό να πιάσεις τον εαυτό σου να ψάχνει να βρει τρόπους να φύγει λίγο νωρίτερα ή να πάρει μερικές ημέρες άδεια! Από τις 18/8 που ο Άρης θα περάσει στο ζώδιό σου και θα τον ακολουθήσει η Αφροδίτη στις 21/8, ο Ήλιος στις 23/8 αλλά και ο Ερμής στις 29/8, θα νιώσεις ξανά την αυτοπεποίθηση να διεκδικήσεις νέες συνεργασίες αλλά και ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Η νέα Σελήνη η οποία πραγματοποιείται στις 30/8 στο ζώδιό σου, θα βοηθήσει ιδιαίτερα ένα νέο ξεκίνημα που θέλεις να κάνεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Τώρα είναι η ευκαιρία να δείξεις τις επαγγελματικές σου δυνατότητες και να επιτύχεις κάτι που θέλεις.

Ζυγός
Ένας νέος ελπιδοφόρος μήνας ανοίγεται μπροστά σου καθώς η πολυαστρία που θα υπάρχει μέχρι και τα μέσα Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως θα είσαι εξπέρ στις δημόσιες σχέσεις! Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα την 1/8 μπορεί να σε γυρίσει σε γεγονότα του παρελθόντος ή να φέρει στο μυαλό σου ένα φίλο που σε πρόδωσε με αποτέλεσμα να χάσεις την καλή σου διάθεση, όμως μην ανησυχείς καθώς αυτό θα είναι προσωρινό. Στις 2/8 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία επηρεάζοντας θετικά τον τομέα των επαγγελματικών σου ζητημάτων. Στις 15/8 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου θα φέρει στο προσκήνιο ένα νέο έρωτα πιθανόν με κάποιο πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος. Στο τέλος του μήνα και συγκεκριμένα στις 30/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου σου εφιστά την προσοχή καθώς μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες συγκυρίες για παρασκηνιακές ενέργειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η παρουσία της Αφροδίτης έως και τα μέσα Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως οι νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Μάλιστα μία γνωριμία που είχες κάνει το προηγούμενο μήνα και μέχρι τώρα δεν είχε εξελιχθεί όπως θα ήθελες, μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα ιδιαίτερα μόλις ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 2/8. Στις 18/8 πρώτα ο Άρης και στις 21/8 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο της Παρθένου εγκαινιάζοντας μία περίοδο παρασκηνίου στην προσωπική σου ζωή. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και ξεκάθαρος απέναντί του. Αν είσαι ελεύθερος κράτησε «μικρό καλάθι» σε νέες γνωριμίες μέχρι να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η ορθή πορεία του Ερμή από τις 2/8 ζώδιο του Καρκίνου θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσουν κάποια επαγγελματικά ζητήματα τα οποία είχαν μπερδευτεί το προηγούμενο διάστημα. Τώρα θα παρατηρήσεις πως η επαφή και η επικοινωνία με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου θα είναι πολύ καλύτερη και αυτό θα ανεβάσει και τη διάθεσή σου. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στις 18/8, του Ήλιου στις 23/8 και του Ερμή στις 29/8 δείχνει πως το δεύτερο μισό του μήνα θα σε γυρίσει σε επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά και αγγαρείες που σχετίζονται με τη δουλειά σου. Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς τις ευνοϊκές πλανητικές συγκυρίες μέχρι τα μέσα του μήνα αν θέλεις να ξεκουραστείς λίγο ακόμα!

Σκορπιός
Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού θα είναι βιαστικός όσον αφορά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, καθώς είναι πιθανόν να «σε γυρίσει» γρήγορα σε αυτές. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την 1/8 στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως τα επαγγελματικά ζητήματα θα κάνουν την εμφάνισή τους ακόμα και υπό τη μορφή έκτακτων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που θα αντιδράσεις καθώς μπορεί να αισθάνεσαι σαν «βραδυφλεγής βόμβα» όμως αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να δείξεις! Την δεύτερη ημέρα του Αυγούστου ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου, βάζοντας τέλος σε ένα αρκετό διάστημα όπου οι παρανοήσεις και παρεξηγήσεις ήταν καθημερινό φαινόμενο. Η Πανσέληνος του μήνα στις 15/8 στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου θα είναι πιο ήπια για εσένα, αρκεί να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που θα προκύψουν στον επαγγελματικό αλλά και τον οικογενειακό τομέα. Στο τέλος του μήνα η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου (30/8) είναι πολύ φιλική προς εσένα και δεν αποκλείεται να σε κάνει να εμπλακείς ενεργά με μία ομάδα ανθρώπων με τους οποίους θα έχεις πολλά κοινά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το πρώτο μισό του μήνα θα υπάρχει η πολυαστρία στο ζώδιο του Λέοντα και αυτό δείχνει πως τα αισθηματικά σου ζητήματα μπορεί να περάσουν μικρές ή μεγάλες «κρίσεις», λόγω επαγγελματικών ζητημάτων αλλά και υποχρεώσεων που τρέχουν στο σπίτι. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς είναι πολύ πιθανόν να τον παραμελήσεις λόγω της δουλειάς σου. Στις 18/8 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου και λίγες ημέρες μετά στις 21/8 η είσοδος της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, δείχνουν πως ο αισθηματικός τομέας θα αρχίσει να έχει την προσοχή που του αξίζει. Μέσω ομάδων, συλλόγων και συλλογικών δραστηριοτήτων μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες -αν είσαι ελεύθερος- και να βρεις αυτόν που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Αν πάλι βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση βρες ευχάριστες δραστηριότητες που θα κάνεις από κοινού με το σύντροφό σου, καθώς θα είναι πολύ βοηθητικό για τη σχέση σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Το πρώτο μισό του Αυγούστου δεν θα είναι τόσο χαλαρό για εσένα σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Κάποιες από αυτές μπορεί να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και ο εκνευρισμός είναι το θέμα με το οποίο θα πρέπει να ασχοληθείς καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα μιας και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε επαγγελματικές συμφωνίες αλλά και στην επικοινωνία με τους ανθρώπους που σχετίζεσαι μαζί τους σε επαγγελματικό επίπεδο. Από τις 18/8 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου και ύστερα στις 23/8 η είσοδος του Ήλιου και λίγο αργότερα του Ερμή (29/8) στο ίδιο ζώδιο, δείχνει πως οι επαγγελματικές προτάσεις μπορεί να έρθουν μέσα από ανθρώπους του φιλικού σου περιβάλλοντος. Αξιολόγησε τες με προσοχή και μη βιαστείς να απαντήσεις, ώστε να είσαι σίγουρος.

Τοξότης
Ένας νέος μήνας ξεκινά, ο οποίος θα έχει από όλα καθώς μέχρι τα μέσα του η πολυαστρία στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά, να κάνεις διακοπές, να πας ένα ταξίδι και να συναντήσεις ανθρώπους του ευρύτερου σου περιβάλλοντος που δεν τους βλέπεις τόσο συχνά! Λίγο προσοχή χρειάζεται κοντά στις ημέρες της νέας Σελήνης (1/8) στο ζώδιο του Λέοντα, καθώς το τετράγωνο της με τον Ουρανό από τον Ταύρο δείχνει πως μπορεί να προκύψουν και κάποιες συναντήσεις αλλά και συζητήσεις οι οποίες θα σε εκνευρίσουν. Ευτυχώς μία ημέρα μετά ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και αυτό είναι πολύ ευχάριστο μιας και οτιδήποτε και αν προκύψει θα είναι πιο εύκολο να λυθεί από επικοινωνιακής πλευράς. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 15/8 στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου σε προτρέπει να περάσεις χαλαρές στιγμές παρέα με ανθρώπους που αγαπάς, καθώς το επόμενο διάστημα προμηνύεται αρκετά απαιτητικό. Το δεύτερο μισό του μήνα θα υπάρξουν πολλές μετακινήσεις πλανητών στο ζώδιο της Παρθένου (Άρης, Αφροδίτη, Ήλιος και Ερμής) οι οποίες δείχνουν πως τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικά. Στις 30/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου φέρνει επαγγελματικά ανοίγματα τα οποία βέβαια πρέπει να γίνουν με σύνεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το πρώτο μισό του μήνα είναι πιο ευχάριστο καθώς η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως θα έχεις ερωτικό mood το οποίο θα είναι πολύ βοηθητικό για να κάνεις νέες γνωριμίες. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση πάρε το ταίρι σου και κάντε ένα ταξίδι έστω και σε κοντινό προορισμό, καθώς το έχετε ανάγκη και οι δύο. Το δεύτερο μισό του μήνα προμηνύεται ιδιαίτερο καθώς στις 18/8 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου και στις 21/8 η είσοδος της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, δείχνουν πως το ενδιαφέρον σου θα στραφεί περισσότερο σε επαγγελματικά ζητήματα. Βέβαια δεν αποκλείεται μαζί με τα επαγγελματικά ραντεβού να προκύψει και ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο στη δουλειά. Πρόσεξε ιδιαίτερα αν δεν θέλεις να αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης στους επαγγελματικούς χώρους που κινείσαι!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Το δεύτερο μισό του μήνα θα φέρει αρκετά επαγγελματικά ζητήματα να ασχοληθείς μιας και θα υπάρξει πολυαστρία στο ζώδιο της Παρθένου (18/8 περνά ο Άρης, 21/8 περνά η Αφροδίτη, 23/8 ο Ήλιος και 29/8 ο Ερμής) δείχνοντας πως είτε το θέλεις είτε όχι τα επαγγελματικά σου ζητήματα δεν θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις. Για αυτό το λόγο προσπάθησε μέχρι τότε να έχεις γεμίσει τις μπαταρίες σου μιας και ο Αύγουστος θα σε προδιαθέσει για το πως θα κινηθεί και ο Σεπτέμβριος. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 30/8 στο ζώδιο της Παρθένου μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις βάσεις σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, όμως χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να σε παρασύρει σε ουτοπικές σκέψεις σχετικά με αυτά που μπορείς να πετύχεις στον επαγγελματικό τομέα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact