ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο

Αιγόκερως
Ο Αύγουστος ξεκινά με μία νέα Σελήνη την 1/8 η οποία μπορεί να φέρει στο μυαλό σου αναμνήσεις από έναν έρωτα του παρελθόντος, οι οποίες με τη σειρά τους θα σου δημιουργήσουν συναισθηματική αναστάτωση. Ακόμα είναι πιθανόν να «ανοίξει» με ξαφνικό τρόπο τις πόρτες με το παρελθόν και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός ώστε να μην κάνεις κάποια παρορμητική κίνηση. Στις 2/8 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και επαναφέρει την κανονικότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις τουλάχιστον από άποψη επικοινωνιακών ζητημάτων. Στις 15/8 η Πανσέληνος η οποία πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου σου δημιουργεί ανασφάλεια με αποτέλεσμα να γίνει αρκετά κτητικός με πρόσωπα και πράγματα. Το δεύτερο μισό του μήνα προμηνύεται πολύ καλύτερο μιας και η πολυαστρία που θα υπάρξει στην Παρθένο, τονίζει με τον καλύτερο τρόπο τα αισθηματικά σου ζητήματα. Στις 30/8 η νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως θα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή και αιτία θα είναι ένας νέος έρωτας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η πολυαστρία που θα υπάρχει έως και τα μέσα του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα αλλά και η νέα Σελήνη που γίνεται στο ίδιο ζώδιο την 1/8 δείχνει πως θα είσαι κτητικός με οτιδήποτε θεωρείς δικό σου και φυσικά μέσα σε αυτά συγκαταλέγεται και ο σύντροφός σου. Προσοχή λοιπόν καθώς οι απαιτήσεις που θα έχεις αλλά και οι ερωτήσεις σου θα πάρουν τη μορφή ανάκρισης, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ρήξεις μεταξύ σας. Το δεύτερο μισό του μήνα προμηνύεται πολύ καλύτερο για τα αισθηματικά σου ζητήματα αρχής γενομένης της 18/8 που η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου και ύστερα της Αφροδίτης (21/8), του Ήλιου (23/8) και του Ερμή (29/8) στο ίδιο ζώδιο, δείχνει πως θα μπορέσεις να γνωρίσεις/φλερτάρεις και να κλέψεις τις εντυπώσεις οπουδήποτε και αν βρεθείς. Στις 30/8 η νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αυτό το μήνα τα επαγγελματικά σου ζητήματα δεν θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα μιας και η προσοχή σου θα είναι στραμμένη στα αισθηματικά σου, αλλά και σε κάποια θέματα του παρελθόντος τα οποία θα κάνουν την εμφάνισή τους. Παρόλα αυτά το δεύτερο μισό του μήνα η πολυαστρια που θα υπάρξει στο ζώδιο της Παρθένου (Άρης, Αφροδίτη, Ήλιος, Ερμής) δείχνει πως θα είναι ιδιαίτερα δημιουργικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν το επάγγελμά σου σχετίζεται με κάτι καλλιτεχνικό εκμεταλλεύσου την έμπνευση που θα έχεις και είναι σίγουρο πως θα κάνεις θαύματα!

Υδροχόος
Αυτό το μήνα τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του θα σε απασχολήσουν περισσότερο οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, μιας και η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως η προσοχή σου θα στραφεί εκεί και αυτό μπορεί να έχει και θετικό και αρνητικό αντίκτυπο. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την 1/8 στο ζώδιο του Λέοντα, δείχνει πως η εμμονή σου με κάποια συγκεκριμένα πράγματα που κάνουν είτε οι συνεργάτες σου είτε ο σύντροφός σου, θα σε κάνει να εκνευριστείς και στο τέλος να χάσεις την ουσία των πραγμάτων. Στις 2/8 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και είναι πολύ βοηθητικό για να κλείσεις κάποιες παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα. Στις 15/8 η Πανσέληνος στον άξονα σου (Λέοντα-Υδροχόου) θα φέρει στο προσκήνιο τις αισθηματικές/πρακτικές ακόμα και επαγγελματικές σου ανάγκες, ο τρόπος όμως που θα τις διαπραγματευτείς μπορεί να είναι «επιθετικός». Στο τέλος του μήνα η νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου (30/8) μπορεί να ξυπνήσει παρελθοντικές καταστάσεις που θεωρείς πως έχεις λύσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η πολυαστρία που θα υπάρξει κατά το πρώτο μισό του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως θα επικεντρωθείς στη σχέση με το σύντροφό σου και -αν είσαι ελεύθερος- το ενδεχόμενο να ξεκινήσεις μία νέα σχέση θα σου φαίνεται ολοένα και πιο ελκυστικό. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να το θέλεις και μην παρασυρθείς από συναισθήματα της στιγμής, καθώς είναι σίγουρο πως μετά θα ψάχνεις να βρεις τρόπους να ξεφύγεις! Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα την 1/8 δείχνει πως θα υπάρξουν εντάσεις για αυτό όσο πιο αποστασιοποιημένα δεις τα ζητήματα της αισθηματικής σου ζωής, τόσο καλύτερα θα μπορέσεις να τα διαχειριστείς. Από τα μέσα του Αυγούστου η πολυαστρία που θα υπάρξει στο ζώδιο της Παρθένου (18/8 είσοδος του Άρη, 21/8 της Αφροδίτης, 23/8 του Ήλιου και 29/8 του Ερμή) δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες να ανοίξεις την πόρτα σε ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Η νέα Σελήνη στις 30/8 στο ζώδιο της Παρθένου θα συμβάλει σε αυτό αν και μπορεί να ωραιοποιήσει κάποιες καταστάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα κατά το πρώτο μισό του μήνα καθώς ίσως υπάρχουν διαφωνίες με ένα στενό σου συνεργάτη. Αυτές θα γίνουν εμφανείς μιας και την 1/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, δεν θα τις αφήσει για πολύ καιρό να υποβόσκουν και θα τις φέρει στο προσκήνιο. Στις 2/8 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και εγκαινιάζει μία πολύ καλή περίοδο για τα επαγγελματικά σου ζητήματα τουλάχιστον από θέμα επικοινωνίας. Νέες συζητήσεις και συμφωνίες είναι πολύ πιθανές ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό του μήνα.

Ιχθείς
Ο Αύγουστος ξεκινά με χαμηλές προσδοκίες για εσένα καθώς είναι πολύ πιθανόν να έχεις κάποιες επαγγελματικές και εργασιακές εκκρεμότητες οι οποίες δεν σε αφήνουν να νιώσεις χαλαρός. Η νέα Σελήνη η οποία γίνεται την 1/8 στο ζώδιο του Λέοντα μπορεί να φέρει και κάποια ξαφνική υποχρέωση η οποία θα φορτώσει το πρόγραμμά σου. Στις 2/8 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και αυτό είναι παρήγορο για εσένα, μιας και θα δεις πως θα υπάρχει συνεννόηση ιδιαίτερα για τις δουλειές που εμπλέκονται και τρίτα πρόσωπα είτε ανήκουν στο εργασιακό είτε στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Στις 15/8 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου σου λέει να επικεντρωθείς στον εαυτό σου, καθώς τον έχεις παραμελήσει. Από τις 18/8 και μετά ο μήνας προμηνύεται πολύ πιο χαλαρός καθώς η πολυαστρία που θα υπάρξει στο ζώδιο της Παρθένου, δείχνει πως οι γύρω σου θα είναι πολύ υποστηρικτικοί σε οτιδήποτε και αν χρειαστείς. Στις 30/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου βάζει τις βάσεις για μία νέα σχέση ή μία νέα συνεργασία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στις αρχές του μήνα είναι πιθανό να έχεις κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες θα σε κρατήσουν μακριά από το σύντροφό σου και ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν και εκνευρισμό, κάτι που θα πρέπει να προσέξεις και να μην μεταφέρεις μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να μην προλαβαίνεις να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή λόγω των υποχρεώσεων, οι οποίες θα έχουν αυξητική πορεία. Το δεύτερο μισό του μήνα προμηνύεται πολύ καλύτερο η εσένα καθώς η πολυαστρία που θα υπάρξει στο ζώδιο της Παρθένου (18/8 είσοδος του Άρη, 21/8 της Αφροδίτης, 23/8 του Ήλιου και 29/8 του Ερμή) δείχνουν πως οι σχέσεις θα αποκτήσουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Για εσένα που είσαι ελεύθερος οι πιθανότητες να ξεκινήσεις τώρα μία νέα σχέση αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς ο υπερβάλλων ζήλος για κάτι που τώρα ξεκινά μπορεί να σε παρασύρει σε ουτοπίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν αρκετά το πρώτο μισό του μήνα μιας και η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο του Λέοντα, δείχνει πως οι εργασιακές υποχρεώσεις και ενδεχομένως κάποιες αγγαρείες θα κάνουν την εμφάνισή τους. Από τις 18/8 που ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και λίγο αργότερα θα περάσει και ο Ήλιος (23/8) αλλά και ο Ερμής (29/8) θα διευκολύνει πολύ οτιδήποτε σχετίζεται με νέες αλλά και υπάρχουσες συνεργασίες. Αν προκύψει τώρα κάτι στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς αυτά που έχεις στο μυαλό σου να κάνεις ίσως δεν σου βγουν όπως θέλεις. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 30/8 στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα.

Πηγή: https://www.myastro.gr/Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact