ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Οκτώβριο

ΚΡΙΟΣ
Στις 3/10 ο Πλούτωνας ευθυδρομεί και ως εκ τούτου, αρχίζεις να αισθάνεσαι πιο σίγουρος για τη δημόσια εικόνα σου. Την ίδια ημερομηνία ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό. Έτσι, ο νους σου αρχίζει να τείνει στην ενδοσκόπηση. Με τον κυβερνήτη σου (Άρη) στον Ζυγό από τις 4/10, το ενδιαφέρον σου μετατοπίζεται στις ανθρώπινες σχέσεις και την κοινωνική σου ζωή. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να «εισπράξεις» εντάσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Στις 8/10 η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό σου δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσεις ευνοϊκά προς εσένα τυχόν οφειλές σου. Ωστόσο, η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 31/10 μοιάζει να φέρνει στην επιφάνεια άλλα παρελθοντικά σου χρέη, η ρύθμιση των οποίων μπλοκάρεται και καθυστερεί.

ΤΑΥΡΟΣ
Στις 3/10 η ορθοδρόμηση του Πλούτωνα σου δίνει τη δυνατότητα να προβείς σε νέα εκπαιδευτικά ξεκινήματα. Με τον Άρη στον 6ο ηλιακό σου οίκο από τις 4/10 αφιερώνεις χρόνο και ενέργεια στην υγεία σου και στη φυσική σου κατάσταση. Ωστόσο, δεν αποκλείονται φλεγμονές ή στιγμιαίες εμπύρετες καταστάσεις. Στις 8/10 το πέρασμα της Αφροδίτης, που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, στον 7ο ηλιακό σου οίκο βελτιώνει την κοινωνική σου ζωή και στρέφει το ενδιαφέρον σου στις ανθρώπινες σχέσεις. Στις 23/10 ο Ήλιος εισέρχεται επίσης στον 7ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, αρχίζεις να αντιπαθείς ακόμα περισσότερο τη μοναξιά και να χρειάζεσαι κόσμο γύρω σου. Στις 31/10 η ανάδρομη κίνηση του Ερμή φέρνει ασυνεννοησία και παρερμηνεύσεις στις επικοινωνίες σου με τους γύρω σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Στις 3/10 ο Πλούτωνας ευθυδρομεί και ο κυβερνήτης σου (Ερμής) εισέρχεται στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, η ψυχολογία σου βελτιώνεται, ενώ ταυτόχρονα το ενδιαφέρον σου μετατοπίζεται σε πρακτικά και διαδικαστικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής, τα οποία καλείσαι να διαχειριστείς. Στις 4/10 ο Άρης εισέρχεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο και, έτσι, αρχίζεις να ασχολείσαι ενεργά με χόμπι ή άλλες δραστηριότητες που σου προσφέρουν χαρά. Στις 23/10 ο Ήλιος εισέρχεται στον Σκορπιό, με αποτέλεσμα να ενδιαφερθείς για την υγεία σου περισσότερο από ό,τι το πρότερο χρονικό διάστημα. Στις 31/10 η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου σε φέρνει αντιμέτωπο με τη γραφειοκρατία της χώρας, η οποία φαίνεται να καθυστερεί τη διευθέτηση μιας υπόθεσης που σε απασχολεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στις 3/10 η ορθοδρόμηση του Πλούτωνα και η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό βελτιώνουν την κοινωνική σου ζωή και φέρνουν στο προσκήνιο τα ταλέντα σου και τη δημιουργικότητά σου. Στις 4/10 το πέρασμα του Άρη στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου φέρνει εντάσεις στο σπίτι. Στις 8/10 η Αφροδίτη εισέρχεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο και ως εκ τούτου, σου γεννιέται η επιθυμία να διασκεδάσεις και να ανακτήσεις την ανεμελιά σου. Με την είσοδο του Ηλίου στον Σκορπιό από τις 23/10 η σχέση σου με τα παιδιά φαίνεται να προωθεί την αυτοέκφρασή σου και να σου προσφέρει ένα αίσθημα χαράς και ευδαιμονίας. Τέλος, στις 31/10 η ανάδρομη κίνηση του Ερμή σου «γεννά» περαιτέρω εμπνεύσεις και οίστρο, τον οποίο όμως δυσκολεύεσαι να διοχετεύσεις δημιουργικά και ορθά.

ΛΕΩΝ
Στις 3/10 η ευθυδρόμηση του Πλούτωνα σου δίνει την ευκαιρία να ανανεώσεις και να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου, ενώ η είσοδος του Ερμή (την ίδια ημερομηνία) στον 4ο ηλιακό σου οίκο σου «γεννά» σκέψεις οι οποίες σχετίζονται με την πατρική σου οικογένεια ή κάποιο ακίνητο. Στις 4/10 ο Άρης εισέρχεται στον 3ο ηλιακό σου οίκο και έτσι, καλείσαι να είσαι προσεκτικός κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σου και δη, κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Στις 23/10 ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στον Σκορπιό και, ως εκ τούτου, το ενδιαφέρον σου μετατοπίζεται σε μια υπόθεση αγοραπωλησίας ή ενοικίασης κάποιου ακινήτου, η οποία όμως στις 31/10 φαίνεται να «παγώνει» λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στις 3/10 η ορθοδρόμηση του Πλούτωνα σε κάνει πιο τολμηρό σε ό,τι αφορά την έκφραση της δημιουργικής σου διάθεσης. Την ίδια ημερομηνία ο κυβερνήτης σου (Ερμής) εισέρχεται στον Σκορπιό. Ως εκ τούτου, γίνεσαι πιο επικοινωνιακός, ενώ το ενδιαφέρον σου στρέφεται στη συλλογή πληροφοριών και στις μετακινήσεις. Ο Άρης στον Ζυγό από τις 4/10 αυξάνει τα έξοδά σου, ενώ η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 8/10 φέρνει στην επιφάνεια τις διπλωματικές σου ικανότητες. Στις 23/10 υπάρχει πιθανότητα να πραγματοποιήσεις κάποιο κοντινό ταξίδι, ενώ η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 31/10 κάνει τις επικοινωνίες σου σχετικά δύσκολες.

ΖΥΓΟΣ
Στις 3/10 ο Πλούτωνας ευθυδρομεί και έτσι, βελτιώνεται η σχέση σου με την πατρική σου οικογένεια, ενώ ταυτόχρονα προωθείται μια υπόθεσή σου η οποία σχετίζεται με την αγοραπωλησία ή την εκμίσθωση κάποιου ακινήτου. Την ίδια ημερομηνία ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ως εκ τούτου, μπαίνεις στη διαδικασία να αξιολογήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Στις 4/10 το πέρασμα του Άρη στο ζώδιό σου αυξάνει τη ζωτικότητα και την ενεργητικότητά σου αλλά την ίδια στιγμή εντείνει τα νεύρα σου. Δεν αποκλείονται συχνοί πονοκέφαλοι ή/και ατυχήματα άνευ σημασίας, όπως κοψίματα, καψίματα κ.τλ. Γι’ αυτό, λοιπόν, καλείσαι να δείξεις την απαιτούμενη προσοχή. Στις 8/10 ο κυβερνήτης σου (Αφροδίτη) εισέρχεται στον 2ο ηλιακό σου οίκο, με αποτέλεσμα να μετατοπιστεί το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου ζητήματα. Στις 23/10 η είσοδος του Ηλίου στον Σκορπιό φέρνει στην επιφάνεια τις ηθικές αξίες και αρχές σου, ενώ η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 31/10 σου προκαλεί οικονομική ανασφάλεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στις 3/10 ο μοντέρνος κυβερνήτης σου (Πλούτωνας) γυρίζει ορθόδρομος και ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου. Ως εκ τούτου, γίνεσαι πιο εξωστρεφής και επικοινωνιακός και μοιάζεις να «διψάς» για γνώση. Ο Άρης, που είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου, στον 12ο ηλιακό σου οίκο από τις 4/10 ρίχνει τα επίπεδα της ενεργητικότητάς σου, ενώ η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 8/10 αυξάνει τη δημοτικότητά σου. Στις 23/10 ο Ήλιος επίσης εισέρχεται στο ζώδιό σου και έτσι, έρχονται στο προσκήνιο οι ηγετικές σου ικανότητες. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 31/10 σε κάνει να αισθάνεσαι ότι οι γύρω σου δεν σε καταλαβαίνουν. Στις 14/10 η Πανσέληνος σου δημιουργεί στρες και σε κάνει να αισθάνεσαι πιεσμένος σε σχέση με πρακτικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής, ενώ στις 28/10 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις όλους τους τομείς της ζωής σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact