ΖΩΔΙΑ

Αυτό είναι το αδύναμο σημείο κάθε ζωδίου…

Καθένας πιστεύει ότι είναι μοναδικός και θέλει όλοι να πηγαίνουν με τα δικά του νερά. Κακά τα ψέματα. Να ηγείται αυτός και οι άλλοι απλώς να ακολουθούν!

Μήπως όμως εδώ υπάρχει κάτι που μας ξεφεύγει και πρέπει να το μάθουμε; Η αδυναμία των 12 ζωδίων, η “αχίλλειος πτέρνα” μπορεί να φανεί στους άλλους σαν προτέρημα ή ακόμα και ως ένα μεγάλο κενό. Κάτι που δεν θα άντεχαν ακόμα και οι πιστοί ακόλουθοι του κάθε ζωδίου.

Μάθε τι πρέπει αποφύγεις να πας σε κόντρα στο κάθε ζώδιο και στις παραξενιές του.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός βαδίζει πάντα με το ένστικτο, έχει μια δική του αντίληψη να βλέπει τα πράγματα και νιώθει ότι του ανήκουν όλοι και όλα. Βάζει μπροστά τη δύναμή του (και ας είναι ανύπαρκτη τις πιο πολλές φορές) και θέλει να βγαίνει πάντα νικητής από μια κατάσταση. Θέλεις να πας με τα νερά του; Εμπιστεύσου την αδυναμία που έχει γενικά και θέλει να σου την προβάλει ως δύναμη χαρακτήρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι της αντίληψης «των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν». Και το τηρεί κατά γράμμα αυτό. Και μεταξύ μας, καλά κάνει. Τι, θα δουλεύει αυτός, για να τρώνε και να ξοδεύουν οι άλλοι; Είναι εργατικός χαρακτήρας, που μπαίνει στη δουλειά και ξεχνά να βγει. Οι κόποι του αποδίδουν πάντα καρπούς. Όλα καλά. Εάν χρειαστεί κάποιος δικός του να ζητήσει μια οικονομική βοήθεια όμως, τι γίνεται; Εκεί, μάλλον θα τον βρεις λίγο… σφιχτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι ένα ζώδιο που μιλάει πολύ και αποζητά γενικά την επικοινωνία με τους γύρω του, αλλά αυτό στην πράξη πώς εφαρμόζεται; Θέλει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Εάν αφορά ωστόσο και ένα πρόβλημα σημαντικό, εκεί είναι που υψώνει το ανάστημά του και παλεύει να επικρατήσει η δική του άποψη. Αν του πεις ότι έχει λανθασμένες απόψεις; Μα γιατί να το κάνεις; Κράτησε καλυτέρα αποστάσεις. Έτσι για να έχεις την ηρεμία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι σαν την χελώνα. Όπου και να πάει, μεταφέρει και το σπίτι του μαζί! Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά και ό,τι σχετίζεται με τα δικά του αντικείμενα, που συνδέονται με τις αναμνήσεις του, δεν αφήνει κανέναν να το μετακινήσει ή το πειράξει. Φρόντισε λοιπόν να είσαι μαζί του σε χώρο που να το κάνει να νιώθει άνετα και να θυμάσαι πως… δεν πειράζουμε τίποτα από τα προσωπικά του αντικείμενα και φυσικά, δεν πετάμε τίποτα.

ΛΕΩΝ

Ένα ζώδιο που λατρεύει την υψηλή ραπτική, τους διάσημους οίκους μόδας και τα πανάκριβα αρώματα. Ό,τι έχει σχέση με την τελευταία λέξη της μόδας. Πάντα θα φορέσει τα καλυτέρα και μάλιστα το δείχνει αυτό. Πώς; Μα με το να αφήσει την μάρκα να φανεί, έτσι για να ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε. Και πας τώρα εσύ να του δείξεις το μπλουζάκι που πήρες από την λαϊκή, για να σου πει τη γνώμη του. Μεγάλο θράσος έχεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μα υπάρχει πιο τέλειο άτομο από τον Παρθένο; Που ό,τι αγγίζει, το κάνει να αποκτά νόημα; Που αναλαμβάνει δύσκολες υποθέσεις και πάντα τις φέρνει σε πέρας; Όλα αυτά συνθέτουν την προσωπικότητα του, με κύριο χαρακτηριστικό την συνέπεια πάνω από όλα. Κοίτα εσύ να ακολουθήσεις το παράδειγμά του και άσε αυτόν. Ξέρει τι κάνει. Ακόμα και τα εκκρεμή θέματά του, τα αντιμετωπίζει σαν μια λυμένη υπόθεση. Αν σκοπεύεις να τον επικρίνεις για κάτι που κάνει, φρόντισε να μάθεις και πού βρίσκεται η κοντινότερη έξοδος πρώτα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact