ΚΟΣΜΟΣ

Caroline Flack: Το αδημοσίευτο post της παρουσιάστριας που έβαλε τέλος στη ζωή της

«Σκέφτομαι πώς θα πάρω πίσω τη δική μου ζωή και της οικογένειάς μου»

Ήταν το περασμένο Σάββατο (15/2) όταν βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο η γνωστή παρουσιάστρια Καρολίν Φλακ. Η 40χρονη παρουσιάστρια έβαλε τέλος στη ζωή της, ενώ λίγο καιρό πριν είχε παραιτηθεί από την εργασία της στο δημοφιλές ριάλιτι «The Love Island» μετά την κατηγορία για επίθεση στον σύντροφό της Λιούις Μπάρτον.

Σε μία από τις τελευταίες τις αναρτήσεις στο Instagram, η παρουσιάστρια είχε γράψει πως θα σπάσει την σιωπή της σχετικά με τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αναφέρονταν στην προσωπική της ζωή. «Θα μιλήσω σήμερα… η ζωή η δική μου και της οικογένειάς μου δεν είναι πλέον για διασκέδαση ή κουτσομπολιά», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

 

View this post on Instagram

 

Anything … we can literally choose to be anything ….

A post shared by Caroline (@carolineflack) on Dec 5, 2019 at 2:01pm PST

Τώρα, η οικογένεια της Caroline Flack έδωσε στο φως το αδημοσίευτο μήνυμα της παρουσιάστριας, εξηγώντας πως τότε την είχαν συμβουλέψει να μη μοιραστεί κάτι τέτοιο με τους followers της.  Το επίμαχο μήνυμα φιλοξενήθηκε στην «Eastern Daily Press» και γράφει:

 

View this post on Instagram

 

❤️

A post shared by Caroline (@carolineflack) on Feb 13, 2020 at 2:13pm PST

«Για πολλούς ανθρώπους, η σύλληψη για κοινή επίθεση είναι ένας ακραίος τρόπος για να υπάρξει κάποιου είδους πνευματικής αφύπνισης αλλά για μένα αυτό έγινε κάτι το φυσιολογικό. Στα 10 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά έχω δεχτεί πιέσεις, προσβολές, τοξικές απόψεις αλλά έλεγα πώς όλο αυτό είναι μέρος της δουλειάς μου. Δεν διαμαρτυρόμουν. Το πρόβλημα με το να βάζεις τα πράγματα κάτω από το χαλί είναι πως θα βρίσκονται πάντα εκεί και όταν κάποιος το σηκώσει θα αισθανθείς ντροπή και αμηχανία. Στις 12 Δεκεμβρίου του 2019 συνελήφθη για κοινή επίθεση στον φίλο μου… Μέσα σε 24 ώρες ολόκληρος ο κόσμος, το μέλλον και όλα όσα είχα χτίσει κατέρρευσαν. Ξαφνικά βρέθηκα απέναντι και όλοι οι άλλοι να με παρακολουθούν. Από την πρώτη στιγμή ανέλαβα την ευθύνη για το τι συνέβη εκείνη τη νύχτα. Η αλήθεια είναι πώς επρόκειτο για ένα ατύχημα. Από τότε η ζωή μου είναι υπό κατάρρευση. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος. Είχαμε μια διαφωνία και συνέβη ένα ατύχημα. Το αίμα που πούλησε κάποιος σε μια εφημερίδα ήταν κάτι πού λυπηρό και πολύ προσωπικό.  Ο λόγος για τον οποίο μιλάω σήμερα είναι επειδή η οικογένειά μου δεν αντέχει άλλο. Έχω χάσει τη δουλειά μου. Το σπίτι μου. Την ικανότητά μου να μιλάω. Και η αλήθεια έχει αφαιρεθεί από τα χέρια μου και χρησιμοποιείται ως ψυχαγωγία. Δεν μπορώ να κρύβομαι κάθε μέρα και να μην μιλάω σε κανένα. Λυπάμαι τόσο πολύ για ότι περνάει η οικογένειά μου και οι φίλοι εξαιτίας μου. Δεν σκέφτομαι “πως θα πάρω την καριέρα μου πίσω”. Σκέφτομαι πώς θα πάρω πίσω τη δική μου ζωή και της οικογένειάς μου».

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η παρουσιάστρια είχε συλληφθεί για φερόμενη επίθεση εναντίον του συντρόφου της, τενίστα Λιούις Μπάρτον στο σπίτι τους στο Λονδίνο. Εκπρόσωπος της αστυνομίας είχε δηλώσει τότε στην Metro: «Η Καρολίν Φλακ συνελήφθη την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου με την κατηγορία της επίθεσης με ξυλοδαρμό. Θα εμφανιστεί στο δικαστήριο την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου».

Το μήνυμα του συντρόφου της

Με μία κοινή τους φωτογραφία από διακοπές, ο σύντροφός της Λιούις Μπάρτον θέλησε να αποχαιρετήσει την Καρολίν. Μάλιστα, στο μήνυμα που τη συνόδευσε, δηλώνει συγκλονισμένος από τα τραγικά νέα της αυτοκτονίας της.

 

View this post on Instagram

 

My heart is broken we had something so special. I am so lost for words I am in so much pain I miss you so much I know you felt safe with me you always said I don’t think about anything else when I am with you and I was not allowed to be there this time I kept asking and asking. I will be your voice baby I promise I will ask all the questions you wanted and I will get all the answers nothing will bring you back but I will try make you proud everyday. I love you with all my heart 💔

A post shared by Lewis Burton (@mrlewisburton) on Feb 15, 2020 at 11:42pm PST

«Η καρδιά μου έχει ραγίσει, είχαμε κάτι τόσο ξεχωριστό. Έχω χάσει τα λόγια μου, πονάω τόσο πολύ, μου λείπεις τόσο πολύ, ξέρω ότι αισθανόσουν ασφαλής μαζί μου, πάντα το έλεγες. Θα είμαι η φωνή σου μωρό μου. Υπόσχομαι ότι θα κάνω όλες τις ερωτήσεις που θα ήθελες και θα πάρω όλες τις απαντήσεις. Τίποτα δεν θα σε φέρει πίσω, αλλά θα προσπαθήσω να σε κάνει υπερήφανη καθημερινά. Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά», γράφει χαρακτηριστικά.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact