ΖΩΔΙΑ

Δείτε ποια ζώδια ειναι κυρίαρχα στο φιλί και ποια τα ξενέρωτα…!

Ένα φιλί είναι το Α και το Ω για να δημιουργηθεί μια σχέση.Τελικά όμως όλοι φιλάμε καλά ή υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Ποιος έχει πάθος, ποιος είναι ρομαντικός και ποιος δεν το έχει καθόλου στον ζωδιακό κύκλο.Είσαι έτοιμος να ανακαλύψεις αν το ζώδιο σου το έχει τελίκα;

Κριός

Το ζώδιο του Κριού είναι παθιασμένο, ερωτικό και άκρως κυριαρχικό. Το φιλί του είναι απρόβλεπτο και αισθησιακό. Θέλει να φιλήσει το σύντροφό του την ώρα που το επιθυμεί, κι ας βρίσκεται σε ακατάλληλο χώρο. Ξέρει να ασκεί μία γοητεία πάνω στους άλλους και αυτό το βγάζει και στο φιλί του. Κάνει τον άλλον να νιώθει επιθυμητός σε τέτοιο βαθμό, ώστε η ερωτική του επιθυμία να φτάνει στα ύψη και έπειτα, του δίνει ένα ολοκληρωτικό φιλί, βγαλμένο από ταινία. Δεν ντρέπεται να κάνει κάτι τέτοιο δημόσια και δεν τον σταματάει τίποτα. Μόλις του έρθει η επιθυμία και μπορεί να στριμώξει το σύντροφό του, το κάνει, ακόμα και με ωμό τρόπο, χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Πιο συγκεκριμένα, στον Κριό αρέσει να χρησιμοποιεί πολύ τη γλώσσα του. Μπορεί να ξεκινήσει το φιλί του από το λαιμό και να αρχίσει να ανεβαίνει σιγά σιγά προς τα πάνω. Φιλάει το σημείο πίσω από τα αυτιά, φιλάει το σβέρκο, φιλάει ακόμα και το μέτωπο για να δημιουργήσει μία άκρως ερωτική ατμόσφαιρα. Ξέρει να παιδεύει τον άλλον και να του κόβει την ανάσα. Ο άνδρας Κριός αρέσκεται στο να γεύεται συνεχώς νέα χείλη. Αποζητά τις νέες εμπειρίες και θέλει να βγάζει το πάθος του σε όσες περισσότερες γυναίκες μπορεί. Η γυναίκα Κριός, από την άλλη, λατρεύει να έχει ένα σύντροφο και να τον φιλά συνέχεια. Ακόμα και κατά τη διάρκεια του σεξ, τα χείλη της ψάχνουν τα δικά του και τα προσαρμόζει ανάλογα τη στάση και τη διάθεση.

Διαβάστε ακόμα:

15 διάσημες που έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από τους συντρόφους τους!

Ταύρος

Με την Αφροδίτη στο τιμόνι, ο Ταύρος είναι φυσικό να έχει ένα φετίχ με τα φιλιά. Είναι σαν το φιλί να του δείχνει τα αληθινά συναισθήματα του άλλου. Είναι κατά βάση ρομαντικός τύπος και μπορεί από ένα και μόνο φιλί να ξενερώσει και να χαλαστεί, με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει σε σχέση ή ακόμη και στην ίδια την ερωτική πράξη. Καθώς το έχει αναγάγει σε επιστήμη, το συγκεκριμένο ζώδιο ξέρει καλά να χρησιμοποιεί το στόμα του. Ξεκινάει αργά και σταθερά με μικρά, βασανιστικά φιλιά, ώστε να δείξει όλη τη γκάμα των συναισθημάτων του. Ξέρει να μην παρασύρεται και να κάνει υπομονή εκεί που πρέπει. Το φιλί είναι ένα τεστ και για αυτόν, αλλά και για το σύντροφό του. Προσπαθεί να δημιουργήσει οικειότητα, χωρίς να δείξει στον άλλον πως θέλει να τον ρίξει κατευθείαν στο κρεβάτι. Μετά τα φιλιά, αρχίζει τις ζεστές και χαοτικές του αγκαλιές.

Στην περίπτωση του συνδυασμού φιλιού-αγκαλιάς, το ταίρι του δεν έχει και πολλές επιλογές παρά να πέσει στα ρομαντικά του δίχτυα και να μετράει ανάποδα τις ώρες που θα ξαναζήσει τέτοιες υπέροχες στιγμές. Για τον άνδρα Ταύρο, τα φιλιά είναι η δεύτερη φύση του. Ξέρει να τα δίνει και να τα υποστηρίζει. Υπάρχουν και στιγμές που μπορεί και να το παρακάνει, αλλά συνήθως το φτάνει μέχρι εκεί που πρέπει. Από την άλλη πλευρά, η γυναίκα Ταύρος ξέρει καλά να παίζει το παιχνίδι. Δίνει τα φιλιά της εκεί που πρέπει, χωρίς υπερβολές και κάνει τους άνδρες της να αισθάνονται πως έχουν την απόλυτη γυναίκα δίπλα τους.

Δίδυμος

Σταθερότης μηδέν! Ο Δίδυμος είναι ένα ζώδιο που φιλάει όπως του βγει. Άλλον θα τον φιλήσει παθιασμένα, άλλον με απάθεια κι άλλον θα τον κατασπαράξει. Το κάθε φιλί του είναι μοναδικό γιατί έχει να κάνει με τη διάθεσή του. Ενεργεί όπως αισθάνεται και αυτό βγαίνει και στην πράξη. Λειτουργεί παρορμητικά και αυτό φαίνεται σε όλες τις κινήσεις και τις συμπεριφορές του, πόσο μάλλον και στο φιλί του! Σημειωτέον πως το γεγονός πως είναι λίγο ανέμελος και επιπόλαιος συγκριτικά με τα άλλα ζώδια, δε σημαίνει πως δεν μπορεί να είναι και ρομαντικός ή αγαπούλης! Κάτι ξεχωριστό, δε, που έχει ο Δίδυμος είναι πως το φιλί του, ό,τι κι αν αισθάνεται εκείνη τη στιγμή, είναι ζεστό και οικείο. Κάνει τον άλλον να νιώθει άνετα από την πρώτη κιόλας στιγμή που αγγίζονται τα χείλη τους. Και βέβαια, δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό!

Το φιλί του συγκεκριμένου ζωδίου ανάβει τον άλλον και του ανεβάζει την ερωτική διάθεση στα ύψη! Ταυτόχρονα, καθώς είναι γνωστός για τη διαχυτικότητά του, ο Δίδυμος επεκτείνεται σε αγκαλίτσες, σε χαδάκια και σε διαφόρων ειδών ζουζουνίσματα, τα οποία μπορούν εύκολα να παρεξηγηθούν. Ο άνδρας Δίδυμος δε βγάζει όλο τον ερωτισμό του στο φιλί του, κρατώντας έτσι τον απέναντί του σε τρομερή αναμονή. Κάνει αργές και τρυφερές κινήσεις και σκέφτεται ένα βήμα τη φορά. Η γυναίκα, τώρα, είναι πιο παιχνιδιάρα. Δίνει παραπάνω από όσα εννοεί και μερικές φορές γίνεται άκρως επικίνδυνη και τυχοδιώκτρια.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact