ΖΩΔΙΑ

Δείτε ποια ζώδια ειναι κυρίαρχα στο φιλί και ποια τα ξενέρωτα…!

Καρκίνος

Εδώ το φιλί βρίσκει τη σημασία του. Ο Καρκίνος δε σπαταλά τα φιλιά του, εάν δεν τα εννοεί. Για εκείνον ένα φιλί σημαίνει πολλά περισσότερα πράγματα από ένα εφήμερο χαιρετισμό ή μία στιγμιαία εκδήλωση χαράς και αγάπης. Το φιλί είναι κομμάτι των πραγματικών συναισθημάτων του και όταν το δίνει, δίνει και ένα κομμάτι από την ψυχή του. Το άγγιγμα των χειλιών με το σύντροφό του είναι συνήθως ζεστό, βαθύ και υγρό. Ακόμη, συνηθίζει να παίρνει μία μικρή ανάσα κάθε φορά που φιλάει τον αγαπημένο του και του δίνεται ολοκληρωτικά. Είναι λες και αυτή η μικρή στιγμή μεταξύ τους κρατάει μία ζωή, καθώς εσωκλείει όλα αυτά που αισθάνεται και θέλει να φανερώσει.

Δε χάνει ευκαιρία, δε, να χαϊδέψει τα μαλλιά ή το λαιμό του συντρόφου του την ώρα που τον φιλάει. Όταν ο άλλος, βέβαια, λαμβάνει αυτή τη ζεστασιά και τη στοργικότητα, τα χάνει και επιθυμεί παραπάνω από αυτόν. Ο Καρκίνος, όμως, εκείνη τη στιγμή θα αναλογιστεί, εάν πρέπει να δώσει κι άλλα φιλιά ή εάν πρέπει να περιμένει λίγο για να λάβει την ανταπόκριση που του αρμόζει. Το ότι είναι τόσο τρυφερός και ξέρει να αγαπά βαθιά και να το εκδηλώνει, δε σημαίνει πως δεν τεστάρει το ταίρι του που και που, ακόμη και μέσω ενός φιλιού! Ο άνδρας Καρκίνος δεν είναι το ίδιο συνεπής στα φιλιά του, καθώς ο ερωτισμός του και η διάθεσή του αλλάζουν ανάλογα με την περίσταση και τις κουβέντες που έχουν προηγηθεί. Η γυναίκα Καρκίνος, πάλι, είναι πιο διαχυτική και ανοίγεται πιο εύκολα. Το φιλί για αυτήν, αν και σημαίνει πολλά, δεν έχει μάθει να το στερεί από το ταίρι της.

Λέων

Ο Λέων, ως ζώδιο της φωτιάς, είναι από τα πλέον ανταγωνιστικά ζώδια στο θέμα του φιλιού. Είναι φλογερός, σεξουαλικός και ακαταμάχητος. Το φιλί του έχει πάθος και ένταση και κάνει τον άλλον να τρέμει από την ηδονή. Θέλει να είναι ο καλύτερος και έχει δουλέψει σκληρά γι’ αυτό. Όχι μόνο δεν του ξεφεύγει τίποτα, αλλά δεν αφήνει και τίποτα να πέσει κάτω. Γενικώς, ο σύντροφός του δε θα προλάβει να πάρει ανάσα! Ψυχολογεί, δε, αμέσως το ταίρι του και είτε πηγαίνει αργά και βασανιστικά, με δαγκωματάκια ή μόνο με γλώσσα, είτε αρπάζει το θήραμά του και το αφήνει άφωνο να μην ξέρει από που του ‘ρθε! Παράλληλα, του αρέσει να ξαφνιάζει τον άλλον, λέγοντας λόγια αγάπης και έρωτα, τα οποία είναι σαφές πως δεν τα πολυπιστεύει την ιδιαίτερη εκείνη στιγμή.

Σε σπάνιες περιπτώσεις, θα εννοεί απόλυτα από πού δείχνει, αν και ο Λέοντας έχει την τάση να κάνει τους άλλους να συγκλονίζονται με αυτόν και έπειτα να ανησυχεί και να ψάχνει εάν και εκείνος αισθάνεται το ίδιο. Θέλει, επίσης, να δείχνει υπεροχή και δε θα σταματήσει την προσπάθεια, εάν δε μαγέψει απόλυτα τον άλλον με την επιθετικότητα και την αδρεναλίνη του. Το φιλί του είναι βαθύ και απολύτως καυτό, ενώ φημίζεται για τη διάρκειά του. Ο άνδρας Λέων εσωκλείει όλα τα παραπάνω στο μέγιστο βαθμό και ασχολείται πολύ με τα χείλη της συντρόφου του. Του αρέσει να τα πειράζει και να παίζει. Η γυναίκα, από την άλλη, μπαίνει κατευθείαν στο ψητό! Φιλάει με πάθος, με γλώσσα, βαθιά και με πολύ συναίσθημα.

Παρθένος

Έλεγχος και πάλι έλεγχος, ακόμα και σε αυτό! Το φιλί του Παρθένου είναι όπως ο χαρακτήρας του, συγκρατημένος και ισορροπημένος. Δεν μπορεί τα πολλά σάλια ή τις διαχυτικότητες και αγαπά τις τυπικές κινήσεις και την καθαριότητα. Τα άτομα που επιλέγει να φιλήσει έχουν πρώτα περάσει από κόσκινο και πρέπει να είναι απόλυτα σίγουρος για τον εαυτό του για να προβεί σε κάτι τέτοιο. Ναι, είναι ένα απλό φιλί, αλλά για τον Παρθένο σημαίνει πολλά. Όταν βρει το αντικείμενο του πόθου του, φιλάει απλά και αποτελεσματικά. Δίνει στον άλλον να καταλάβει τι εννοεί και μπορεί να δημιουργήσει πάθη, εκεί που δεν το περιμένει.

Με λίγα λόγια, επειδή είναι τόσο φειδωλός στις κινήσεις και στα «στεγνά» φιλιά του, ανάβει τον άλλον και τον κάνει να πιστεύει πως θα λάβει περισσότερα στη συνέχεια. Και μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις όντως να λάβει. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν του αρέσει στον ίδιο βαθμό, απλώς ξέρει να βάζει φρένο στις ορέξεις του και να πειθαρχεί τον εαυτό του. Επιπλέον, ένα ατού που έχει ο Παρθένος είναι πως του αρέσει να φιλάει τον άλλον σε διάφορα σημεία του σώματός του και όχι μόνο στα χείλη. Λατρεύει τα φιλιά στον αφαλό ή στο στήθος. Ο άνδρας Παρθένος φιλά λιτά και τρυφερά στην αρχή, ενώ κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης του βγαίνει το πάθος και δίνει φιλιά σε όλο το κορμί της γυναίκας. Η γυναίκα Παρθένος, τώρα, όσο ελεγχόμενη κι αν είναι, είναι τόσο στοχευμένο αυτό που κάνει, που στέλνει τον άλλον κατευθείαν στον παράδεισο.

Ζυγός

Ένας Ζυγός δε σταματάει να σκέφτεται ποτέ! Υπεραναλύει τα πάντα και προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό, ώστε να ευχαριστήσει τους άλλους. Και για όλους τους ανωτέρω λόγους, το φιλί του είναι μοναδικό. Έχει βάλει όλη του την τέχνη για να κάνει τον άλλον να αισθάνεται άνετα, όμορφα και να τον στέλνει στα ουράνια. Το φιλί του είναι τόσο ρομαντικό και τρυφερό, που μοιάζει να είναι βγαλμένο από ταινία. Πιστεύει στον έρωτα και δεν μπορεί να είναι με κάποιον που δεν φιλάει καλά, γιατί γι’ αυτόν το φιλί παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Θεωρεί, ακόμη, πως αυτή η αισθησιακή κίνηση δε δείχνει μόνο το στιγμιαίο πάθος, αλλά και την υπόσχεση ενός έρωτα.

Δεν μπορεί να πιστέψει πως κάποιος φιλιέται χωρίς να αισθάνεται κάτι βαθύ για τον άνθρωπο που έχει απέναντί του. Επιπλέον, συνηθίζει να κρατάει το πρόσωπο του συντρόφου του με τα δυο του χέρια, όταν τον φιλάει και να του χαϊδεύει, παράλληλα, τα μαλλιά. Το φιλί του ακόμα κρύβει και πολύ πάθος, το οποίο είναι καθαρά συναισθηματικό και όχι τόσο σεξουαλικό, καθώς συνηθίζει να βλέπει αρκετά σοβαρά τον αγαπημένο του. Ο άνδρας Ζυγός είναι ίσως λιγότερο ρομαντικός από τη γυναίκα. Ψάχνει να βρει αυτό που θέλει και ξέρει καλά να παίζει το παιχνίδι του φιλιού. Δηλώνει και είναι δεξιοτέχνης και γι’ αυτό το λόγο συνεχίζει την αναζήτηση μέχρι να ικανοποιηθεί. Από την άλλη πλευρά, η γυναίκα Ζυγός φιλάει με όλο της το «είναι» και μέσα στο φιλί της κρύβει υποσχέσεις, όνειρα και βαθιές επιθυμίες.

Σκορπιός

Φωτιά και λαύρα είναι το φιλί του Σκορπιού! Είναι το πλέον ερωτικό ζώδιο και το φιλί του είναι μόνο η αρχή της όλης σεξουαλικής πράξης. Σαν τον Λέοντα και αυτός, διαλέγει το θήραμα του και ξεκινά όλη τη διαδικασία της αποπλάνησης. Το φιλί του είναι καυτό, παθιασμένο, υγρό, ζεστό και πολλά υποσχόμενο. Δε θα χαραμίσει όλη του την ενέργεια εκεί, γιατί θέλει πάντα να ολοκληρώσει την τελετουργία του. Μπορεί να δαγκώνει στα χείλη το ταίρι του ή να του παίζει μικρά παιχνίδια με τη γλώσσα, αλλά ο στόχος του είναι άλλος…τα γεννητικά όργανα. Τα φιλιά του αλλάζουν κατεύθυνση, όταν αλλάζει κατεύθυνση και η σχέση.

Εκεί βγαίνει ο πραγματικός ερωτισμός, ο σεξουαλικός οίστρος και αποκαλύπτεται η χημεία των δύο ανθρώπων, σύμφωνα με το Σκορπιό. Μπορεί στην αρχή να φαίνεται ήπιος και χαμηλών τόνων και έπειτα, να αγκαλιάζει το σύντροφό του, να τον σφίγγει και του χαρίζει φλογερές νύχτες με φιλιά που ξεκινάνε από τα δάχτυλα των ποδιών και φτάνουν μέχρι το αυτί, το μέτωπο και τα μαλλιά. Αυτά είναι τα φιλιά που κρατάνε όλη τη νύχτα και που δεν τα χορταίνει ο άλλος ποτέ. Ο Σκορπιός έχει τη σεξουαλική τρέλα στη φύση του και το μόνο εύκολο γι’ αυτόν είναι να σαγηνεύσει το ταίρι του μόνο και μόνο από ένα μικρό, αλλά θαυματουργό φιλί! Ο άνδρας Σκορπιός είναι ο απόλυτος κυνηγός. Φιλάει με πειθώ και πείσμα και αγγίζει τη γυναίκα εκεί που πρέπει, την ώρα που πρέπει. Είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και το φιλί του είναι το κλειδί για να ανοίξει όλες τις πόρτες. Καλά, και η γυναίκα Σκορπιός δεν πηγαίνει πίσω! Είναι η γυναίκα-αράχνη. Είναι εκείνη που θα χρησιμοποιήσει το φιλί για να κερδίσει αυτά που θέλει από τον άλλον. Το χρησιμοποιεί σωστά και προσφέρει τεράστια ηδονή.

Τοξότης

Περιπετειώδης στη ζωή, περιπετειώδης και στο φιλί του! Για τον Τοξότη το φιλί είναι ένα σύμβολο. Μερικές φορές είναι σύμβολο χαράς, άλλες ανεμελιάς, άλλες αγάπης ή πειράγματος. Του αρέσει να παίζει με το σύντροφό του και μέσα στη χαζοχαρούμενη ατμόσφαιρα που φτιάχνει, πετάει φιλιά δεξιά και αριστερά. Τα φιλιά του είτε είναι μικρά και χαριτωμένα, είτε είναι παθιασμένα και γεμάτα υποσχέσεις. Το συγκεκριμένο ζώδιο ζει τη στιγμή και κάνει συνεχώς του κεφαλιού του. Μπορεί να δει το ταίρι του να διαβάζει κάτι στο ίντερνετ ή να χαζεύει, και να τον πιάσει και να του δώσει ένα βαθύ και φλογερό φιλί, που θα τον κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να έχει αποφασίσει πως θέλει να τον μαγνητίσει με τα καμώματά του και να τον στείλει κατευθείαν…στο κρεβάτι.

Εκεί, θα κάνει λίγες τσαχπινιές, θα κάτσει πάνω στα πόδια του και θα αρχίσει ένα αργό και βασανιστικό φιλί. Θα δαγκώνει τα χείλη λίγο στην αρχή, μετά θα τα φιλάει, έπειτα θα αρχίσει τα φιλιά στα μάγουλα και στο λαιμό και στο τέλος θα επιδοθεί στο παλιό, αλλά αποτελεσματικό τέχνασμα της πιπιλιάς! Κάπου εκεί το ταίρι, θα έχει αρπάξει τον Τοξότη και θα έχουν ορμήσει μισόγυμνοι στην κρεβατοκάμαρα. Ο άνδρας του ζωδίου επιλέγει που θα δώσει τα φιλιά του. Τον ελκύουν οι μυστήριες γυναίκες και όταν τις καταφέρει, βάζει τα δυνατά του για τις κρατήσει απόλυτα ικανοποιημένες μέσω της…γλώσσας του! Η γυναίκα Τοξότης, πάλι, επιδίδεται στο φιλί. Κρατά τον άνδρα σε εγρήγορση, καθώς της αρέσει να πετάει τα φιλιά της από εδώ και από εκεί, αιφνιδιάζοντάς τον και προκαλώντας τον, ταυτόχρονα.

Αιγόκερως

Μπορεί να φαίνεται κλειστός και αρκετά εσωστρεφής, αλλά ο Αιγόκερως μπορεί να αποκαλύψει πολλά, άμα του δοθεί η ευκαιρία. Και αυτή η ευκαιρία είναι μέσω του φιλιού του. Είναι από τα ζώδια που δε φιλούν το σύντροφό τους συχνά, καθώς αισθάνονται πως προδίδουν κάποια από τα συναισθήματά τους. Μόλις, όμως, βρουν το κουράγιο και το κάνουν, μόλις μπορέσουν να ανοιχτούν στον άνθρωπο που έχουν απέναντί τους, τότε δίνουν ένα φιλί που τα λέει όλα! Τότε, ο σύντροφός του καταλαβαίνει απόλυτα τι νιώθει ο Αιγόκερως για αυτόν και αυτόματα του φτιάχνει τη διάθεση και του ανεβάζει τη λίμπιντο στα ύψη. Το φιλί του συγκεκριμένου ζωδίου έχει βάθος και ένταση. Δε θα το χρησιμοποιήσει ποτέ για να επιτύχει ένα σκοπό ή για να του κάνουν ένα χατίρι. Φροντίζει να έχει πάντα νόημα και δημιουργεί το κλίμα που πρέπει να δημιουργήσει.

Ο ρομαντισμός ξεχειλίζει από παντού, ενώ ο ερωτισμός είναι στο αέρα του φιλιού του Αιγόκερου. Μπορεί το ταίρι του να μην το ξέρει, αλλά είναι τυχερό που ζει αυτές τις στιγμές μαζί του, καθώς μέσω του φιλιού του σφραγίζει τη σχέση του και εκδηλώνει την αγάπη του. Ο άνδρας Αιγόκερως είναι αποφασισμένος να δώσει το φιλί του μόνο εκεί που αξίζει. Θα επιμείνει, όταν δει πως βρήκε τη γυναίκα που θέλει και θα «πουλήσει» σωστά τον εαυτό του μέσω του φιλιού του. Η γυναίκα Αιγόκερως, από την άλλη, μπορεί να ξέρει να φιλά καλά, αλλά ανοίγεται πιο δύσκολα από τον άνδρα. Θέλει μονιμότητα και σταθερότητα και έχει μάθει τα φιλιά της να μη τα σκορπά σε μάταιους και επίδοξους εραστές.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact