ΖΩΔΙΑ

Δείτε ποια ζώδια ειναι κυρίαρχα στο φιλί και ποια τα ξενέρωτα…!

Υδροχόος

Ίσως να είναι ένα από πιο δειλά ζώδια πάνω στην τέχνη της αποπλάνησης. Ο Υδροχόος, αν και θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο των κινήσεων, αλλιώς τα έχει στο μυαλό του και αλλιώς του βγαίνουν στην πράξη. Το φιλί του μπορεί να είναι αισθησιακό, φλογερό και να χαρίζει ηδονή στον άλλον, αλλά μπορεί να μην είναι όσο σταθερό ή τολμηρό θέλει. Όταν του αρέσει πραγματικά κάποιος άνθρωπος, αισθάνεται έναν δισταγμό και ένα τρέμουλο και υπάρχουν φορές που θα πάει να φιλήσει κάποιον και τότε θα τα χάσει από τη μεγάλη του επιθυμία και ανασφάλεια. Μόλις, όμως, ξεπεράσει αυτό το στάδιο ή τον βοηθήσει ο άλλος να το ξεπεράσει, ο Υδροχόος θα βάλει μπρος τον ερωτισμό του και θα αρχίσει τα φιλάκια στο λαιμό, θα πει γλυκές κουβέντες και φτιάξει τον άλλον εγκεφαλικά. Θα χτίσει μία ολόκληρη συζήτηση γύρω από το σεξουαλικό αυτό παιχνίδι και το φλερτ εύκολα θα περάσει στο επόμενο στάδιο. Εκεί τα φιλιά θα γίνουν πιο βαθιά και την ταραχή που ένιωθε πριν, θα την προκαλέσει ο ίδιος στο σύντροφό του.

Επιπλέον, το φιλί του είναι υγρό και κοφτό, ώστε να διεγείρει τον άλλον και να τον κάνει να τρέμει από ηδονή! Ο άνδρας Υδροχόος είναι πιο εύκολος σε ανοίγματα και σε νέες εμπειρίες και γνωριμίες, συγκριτικά με τη γυναίκα. Εκείνος φιλάει πιο γρήγορα αυτήν που θέλει και δεν το πολυσκέφτεται. Η γυναίκα, όμως, είναι άκρως εγκεφαλική και φιλτράρει τα πάντα γύρω της. Το φιλί είναι δύσκολο να της το πάρει κάποιος και όταν συμβεί αυτό, πρέπει να την έχει πείσει για πολλά και σημαντικά πράγματα.

Ιχθύς

Αγάπες και λουλούδια παντού για το ρομαντικό Ιχθύ! Πως γίνεται αυτό το ζώδιο να μην αγαπάει ή ακόμη και να έχει εμμονή με τα φιλιά; Ο Ιχθύς δε γίνεται να ζήσει χωρίς αυτά! Ζει στο δικό του σύννεφο, και όταν είναι ερωτευμένος, όλα είναι ροζ, χαρούμενα και όμορφα και αγαπάει όλον τον κόσμο. Ο Ιχθύς, λοιπόν, δε σταματά να φιλά το ταίρι του. Όσο κλειστός κι αν είναι σαν άνθρωπος, δεν μπορεί να μην εκδηλώσει τα βαθιά του συναισθήματα. Το κάθε του φιλί είναι και μία φράση αγάπης προς το ταίρι του. Το κοιτάει με μάτια πλάνα και τον φιλάει κάθε φορά, σα να είναι η πρώτη φορά. Δε γίνεται να μη μαγέψει τον άνθρωπο που έχει δίπλα του.

Μπορεί να φιλήσει όλα τα μέρη του σώματος του συντρόφου του, καθώς αγαπάει κάθε σπιθαμή του κορμιού του. Του αρέσει να τον στέλνει στα ουράνια και επιλέγει να κάνει έρωτα, χρησιμοποιώντας τα φιλιά σε κομβικές στιγμές. Αυτά είναι πάντα υγρά και βαθιά και δεν περιορίζονται σε διάρκεια ή σε ένταση. Δρα αναλόγως τη στιγμή και ξέρει πάντα να ικανοποιεί το ταίρι του. Ζωγραφίζει με το στόμα του και κάνει τον άλλον να αισθάνεται μοναδικός και απίστευτα τυχερός που έχει έναν Ιχθύ δίπλα του. Ο άνδρας Ιχθύς ασχολείται πολύ με τα γυναικεία χείλη. Του αρέσει να τα γλύφει, να τα δαγκώνει παιχνιδιάρικα ή να τα ρουφάει με παθιασμένο τρόπο. Η γυναίκα, δε, γίνεται μάγισσα των φιλιών και με τα καμώματά της γεμίζει με υποσχέσεις το ταίρι της. Το φιλί της είναι ο παράδεισος και η κόλαση μαζί!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact