ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Δείτε πως αδυνάτισε ο Τόνυ Μαυρίδης!

Τον παλιό, καλό εαυτό του έχει αρχίσει να θυμίζει και πάλι ο Τόνυ Μαυρίδης, ο οποίος ήδη είναι 20 κιλά μείον! Φαίνεται πως ο επικείμενος γάμος του με την Ευαγγελία Καραμπατζάκη έβαλε τον γνωστό συνθέτη στη διαδικασία να απαλλαγεί μια και καλή από τα πολλά παραπανίσια κιλά του.

Οπως δείχνουν τα πράγματα λοιπόν, μέχρι τον Αύγουστο, οπότε θα φορέσει το γαμπριάτικο κοστούμι του για ν’ ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ο πρώην σύντροφος της Ελενας Παπαρίζου θα διαθέτει ξανά κορμί-λαμπάδα!

Ο Τόνυ, που έγινε γνωστός στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας δίπλα στη «Number One» τραγουδίστρια, ήταν κομψός και καλογυμνασμένος. Με το πέρασμα των χρόνων όμως άρχισε να παχαίνει και έχασε τελικά τον έλεγχο του βάρους του.

Ο χωρισμός του από την Ελενα και η μεταξύ τους διαμάχη που ακολούθησε ήταν, όπως λένε άνθρωποι από το περιβάλλον του, γεγονότα που λειτούργησαν ανασταλτικά ως προς τη απόφασή του να ξαναβρεί τη φόρμα του. Ωστόσο ο ερχομός της Ευαγγελίας στη ζωή του και η δυνατή σχέση που δημιούργησαν αποδείχτηκε το καλύτερο φάρμακο για εκείνον. Οταν μάλιστα της πρότεινε να παντρευτούν, αποφάσισε να γίνει ξανά ο Τόνυ που ήταν κάποτε.

Εδώ και αρκετούς μήνες ο συνθέτης γυμνάζεται καθημερινά (σ.σ.: κάνει μιάμιση ώρα βάδην στον Λαιμό της Βουλιαγμένης και βάρη) ακολουθώντας παράλληλα ειδική διατροφή. Αποτέλεσμα; Εχει χάσει ήδη 20 κιλά και συνεχίζει. Η θεαματική αλλαγή στην εξωτερική εμφάνισή του έγινε αντιληπτή στους ανθρώπους που συνάντησε το βράδυ της περασμένης Κυριακής σε γνωστό κλαμπ της παραλιακής λεωφόρου, όπου βρέθηκε για να διασκεδάσει μαζί με την όμορφη Ευαγγελία.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact