ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Δεύτερη κόρη για την Σάντυ Κουτσοσταμάτη

Μητέρα ξανά έγινε η Σάντυ Κουτσοσταμάτη. Εδώ και λίγες μέρες η όμορφη ψυχολόγος κρατάει στην αγκαλιά της τη δεύτερη κόρη της, καρπό του γάμου της με τον επιχειρηματία Δημήτρη Εμμανουηλίδη. Η μικρή γεννήθηκε την Παρασκευή 1η Αυγούστου στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης και ήταν βάρους 3.140 γραμμαρίων. «Είναι υγιέστατη και γελάει συνεχώς. Και οι δύο κόρες μου μοιάζουν και σε μένα και στον σύζυγό μου.

»Ωστόσο, η Ιωαννίτα, όταν γεννήθηκε, έμοιαζε περισσότερο στον Δημήτρη, ενώ η νεογέννητη Αναστασία μοιάζει περισσότερο σε μένα» δήλωσε η ευτυχισμένη μητέρα σε γνωστό site χθες το πρωί, ανακοινώνοντας έτσι το χαρμόσυνο γεγονός. Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη, η οποία έγινε γνωστή στο πανελλήνιο παρουσιάζοντας πριν από χρόνια την εκπομπή «Ανάλυσέ το» από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την Κυριακή και βρίσκεται πλέον στο σπίτι της, στη Θεσσαλονίκη. Φυσικά η οικογένεια δεν πρόκειται να κάνει διακοπές το φετινό καλοκαίρι, αλλά η χαρά της υποδοχής του νέου μέλους τούς έχει κάνει όλους τόσο ευτυχισμένους, που ούτε καν το σκέφτονται. Να πούμε ότι η όμορφη ψυχολόγος ήταν πάλι έγκυος πέρυσι, αλλά δυστυχώς απέβαλε, γεγονός που είχε αποκαλύψει η ίδια στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. «Επέλεξα συνειδητά να το μοιραστώ με τον κόσμο για να περάσω το θετικό μήνυμα πως μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε γυναίκα και δεν σημαίνει κάτι» είχε πει τότε.

Επειτα από αυτή την ατυχία η Σάντυ ήθελε πολύ ένα ακόμη παιδάκι και τώρα που ήρθε στον κόσμο η δεύτερη θυγατέρα της, αισθάνεται πιο ολοκληρωμένη από ποτέ.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact