ΖΩΔΙΑ

Διαβάστε τα Ζώδια για Σαββάτο 11 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα, μια περίεργη πρόταση προβλέπεται για το ζώδιό σου. Οι κίνδυνοι που φαντάζεσαι δεν υπάρχουν. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου και να φέρεις στη ζωή σου όσα επιθυμείς. Η νέα πραγματικότητα θα είναι αισθητά καλύτερη, αρκεί να δείξεις συνέπεια στα πρώτα σου βήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στα αισθηματικά σου, αρκεί να μιλήσεις με το ταίρι σου σε χαμηλούς τόνους για όλα αυτά που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να κινηθείς με ψυχραιμία, χωρίς βιασύνη. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις που θα κάνεις και τα έξοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η καταξίωση που δέχεσαι καθημερινά σε κουράζει και προτιμάς την απομόνωση. Η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται σήμερα στον Λέοντα θα επηρεάσει αρκετά το ζώδιό σου. Μην καταδικάζεις τον εαυτό σου – αφέσου να χαρείς την ευτυχία που σου προσφέρεται μέσα από μία πιο εύκολη καθημερινότητα. Η ανησυχία γύρω μας είναι δεδομένη και εσύ κάνεις πολλά για να βοηθήσεις, αλλά μην τα κάνεις εις βάρος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα φρόντισε να προσέξεις τα λόγια και τις κινήσεις σου, ώστε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Τα οικονομικά σου, καλό θα είναι να τα δεις με μεγαλύτερη σοβαρότητα και να μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Μια νέα φιλική γνωριμία θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα, αγαπητέ Δίδυμε, και θα σε βάλει σε διαδικασία σκέψης. Ξεκαθάρισε τις προθέσεις σου και δείξε σοβαρότητα στον τρόπο δράσης σου. Σήμερα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα, μην κοινοποιήσεις τις απόψεις σου βιαστικά. Αντιθέτως, δώσε χρόνο στην ανακάλυψη όσων γνωρίζεις και μην πάρεις καμία πληροφορία ως δεδομένη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, ήρθε ο καιρός που μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τη σχέση σας και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα τα θέματα που σε προβλημάτιζαν εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία, ενώ θα τακτοποιηθούν και πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται σήμερα στον Λέοντα, σηματοδοτεί για το ζώδιό σου τη μετάβαση των σχέσεών σου μέσα στον χρόνο, σε άλλα επίπεδα. Είναι σημαντική η δυνατότητα προσαρμογής σου. Κάποιος θα μεσολαβήσει για μία αξιόλογη γνωριμία, μέσα από τη οποία θα μπορέσουν να βελτιωθούν πολλά στη ζωή σου. Μην υπερβάλλεις με παράλογες σκέψεις και δώσε χρόνο στα πράγματα να αποκαλυφθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, γιατί η απομόνωση που έχεις επιβάλει στον εαυτό σου δεν κάνει καλό σε κανέναν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, καλό θα είναι να μην τις επιχειρήσεις, γιατί μπορεί να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου, οι επιτυχίες θα διαδέχονται η μία την άλλη με γρήγορους ρυθμούς και δεν θα προλαβαίνεις να το συνειδητοποιήσεις. Σύντομα, ακόμη πιο αξιόλογες προτάσεις θα καταφτάσουν και θα φέρουν νέες ευκαιρίες για αναγνώριση. Η ανταμοιβή θα είναι ηθική και υλική, ανάλογη της προσωπικής σου προσφοράς όλο αυτό το διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άλλαξε λίγο την καθημερινότητά σου και θα προκύψει η γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες καταστάσεις και να φροντίσεις να τις λύσεις. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, γι’ αυτό φρόντισε να προσέξεις τις κινήσεις σου. Συμφωνίες και αλλαγές ευνοούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα, μην αφήσεις τον χρόνο να περάσει με ασήμαντες δραστηριότητες. Συγκεντρώσου στους στόχους σου, τώρα που οι πλανήτες διευκολύνουν τον τρόπο δράσης για το ζώδιό σου. Μην αφήσεις περιθώρια για ξένες παρεμβάσεις, τήρησε το πρόγραμμά σου και όλα θα πάνε όπως ακριβώς έχεις σκεφτεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα είναι αν θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να συμβουλευτείς δικά σου άτομα. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά φρόντισε να μην παρασυρθείς σε πάρα πολλά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα, θα μάθεις, αγαπητέ Ζυγέ, μία πληροφορία που δεν περίμενες. Η άποψή σου για τα πράγματα θα αλλάξει ριζικά. Δείξε ψυχραιμία και μην αφήσεις τον θυμό σου να σε κατευθύνει. Η ένταση θα υποχωρήσει σύντομα και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις περισσότερες απαιτήσεις από το ταίρι σου και θα θέλεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται στους ρυθμούς που θέλεις. Οικονομικά, φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact