ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Διπλό» ο ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη σε παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ της Super League.

Το σκορ άνοιξε στο 27’ ο Αθανασιάδης, ενώ στο 77’ ο Μακ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στο 89’ ο Οικονόμου αστόχησε σε πέναλτι για τον Πανιώνιο.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυναμικά στο ματς και προσπάθησε μόλις στο 3’ να απειλήσει με τον Αθανασιάδη, ο οποίος αστόχησε εξ επαφής. Ο Πανιώνιος παρουσιάστηκε επηρεασμένος από την απόφαση της τελευταίας στιγμής να μείνει εκτός αποστολής ο Τάσος Μπακασέτας και δεν μπόρεσε να δείξει το καλό του πρόσωπο.

Στο 15′ το σουτ του Πέλκα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Διούδη, ενώ στο 22′ καταγράφηκε η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Ανσαριφάρντ να καταλήγει άουτ.

Το σκορ άνοιξε στο 27’, όταν ο Ροντρίγκες έκανε τη σέντρα και ο Αθανασιάδης με σουτ νίκησε τον Διούδη και έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Για τους Νεοσμυρνιώτες στο 62’ ο Μπαργκάν απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 65′ ο Καραμάνος δεν πρόλαβε να σκοράρει, καθώς η προσπάθειά του μπλοκαρίστηκε από τον Μαλεζά.

Το ματς «κλείδωσε» στο 77’ όταν ο Μακ «άδειασε» τον Ρισβάνη και τελείωσε ιδανικά τη φάση διαμορφώνοντας το 2-0. Στο 89′ ο Πανιώνιος κέρδισε πέναλτι από την ανατροπή του Χατζηισαϊα στον Καθάριο. Ο Οικονόμου, από την άσπρη βούλα, σούταρε ψηλά άουτ και το σκορ δεν άλλαξε.

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 0-2 

Γκολ: 27′ Αθανασιάδης, 77′ Μακ
89′ έχασε πέναλτι ο Οικονόμου

Κίτρινες κάρτες: Οικονόμου – Πέλκας, Χαρίσης, Χατζηισαΐας

Κόκκινες κάρτες: –

Πανιώνιος: Διούδης, Βλάχος, Τασουλης, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος (75′ Καθάριος), Σιώπης, Μασούρας, Χαλκιαδάκης (84′ Βιγιάλμπα), Καραμάνος, Ανσαριφάρντ (46′ Μπαργκάν).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέοβατς (82′ Σκόνδρας), Μαλεζάς (87′ Χατζηισαΐας), Τζαβέλλας, Κίτσιου, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Πέλκας (74′ Μπερμπάτοφ), Μακ, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact