ΚΟΣΜΟΣ

Δολοφόνησε 39 ανθρώπους επειδή ένιωθε οργή!

Ένας 26χρονος από την Βραζιλία που εργαζόταν σε εταιρεία σεκιούριτι δολοφόνησε 39 ανθρώπους από… θυμό!

Ο Thiago Henrique Gomes da Rocha συνελήφθη από τη αστυνομία της Βραζιλίας και κατατάσσεται στους κατά συρροή δολοφόνους με μία από τις μακρύτερες λίστες θυμάτων στον κόσμο, στην οποία περιλαμβάνονται 16 γυναίκες, ανάμεσα στις οποίες κι ένα 14χρονο κορίτσι, τραβεστί και άστεγοι.

Πώς έκανε τις δολοφονίες; Σύμφωνα με την Daily Mail ανέβαινε στη μοτοσικλέτα του, περνούσε από πάρκα και μόλις έβλεπε το υποψήφιο θύμα του, φώναζε «ληστεία» και το πυροβολούσε. Στη συνέχεια, έφευγε ανενόχλητος.

Κάποια από τα φρικτά του εγκλήματα, όπως η δολοφονία της 14χρονης, είχαν καταγραφεί και από κάμερες ασφαλείας. Στο βίντεο, φαίνεται το κορίτσι να βαδίζει προς τη στάση του λεωφορείου όταν ξαφνικά δέχεται επίθεση από έναν μοτοσικλετιστή που την πλησιάζει και την πυροβολεί. Σε άλλο βίντεο, όπου ο δράστης φοράει κράνος, πλησιάζει έναν άστεγο που κοιμάται, βγάζει το όπλο και τον πυροβολεί στο κεφάλι. Ο 26χρονος, ο οποίος έμενε με τη μητέρα του στην πρωτεύουσα της επαρχίας Goias, συνελήφθη την Τρίτη, μετά από καταγγελίες φοβισμένων πολιτών, οι οποίοι ανέφεραν ότι έχουν αυξηθεί οι δολοφονίες στην περιοχή.

Η αστυνομία ανακάλυψε ότι ο αδίστακτος άντρας οδηγούσε τη μοτοσικλέτα με κλεμμένη πινακίδα που έψαχναν και έτσι τον συνέλαβαν. Στο σπίτι του βρήκαν μαχαίρια, σφυρί, χειροπέδες, κλεμμένες πινακίδες και το όπλο με το οποίο σκότωνε τα θύματά του. Ομολόγησε στις αρχές και τις 39 δολοφονίες, ενώ όταν ρωτήθηκε γιατί τις έκανε είπε ότι δεν είχε κάποιο προσωπικό θέμα με τα θύματα του, αφού δεν τα γνώριζε απλά σκότωνε για να κατευνάσει «την οργή που ένιωθε πάντα». Σύμφωνα με πληροφορίες, την Πέμπτη, ο 26χρονος επιχείρησε να αυτοκτονήσει μέσα στο κελί του κόβοντας τις φλέβες του με ξυραφάκι.

Συγγενείς, φίλοι αλλά και γείτονες του δηλώνουν συγκλονισμένοι με την συγκεκριμένη αποκάλυψη, καθώς γενικά τον θεωρούσαν έναν πολύ ήσυχο άνθρωπο. 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact