ΕΛΛΑΔΑ

Δύο λάθη “καίνε” την μαυροντυμένη που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα

Μάχη με το χρόνο για να… φορέσουν χειροπέδες στη μαυροντυμένη γυναίκα που κρύβεται πίσω από την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης στην Καλλιθέα δίνει η ΕΛ.ΑΣ. Όπως φαίνεται η γυναίκα υπέπεσε σε δύο λάθη που αναμένεται να την… κάψουν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, το πρώτο έχει να κάνει με το πώς έφθασε στην πολυκατοικία, όπου πραγματοποίησε την επίθεση της και το δεύτερο με το ίχνος του κινητού της. Η γυναίκα με το βιτριόλι, λοιπόν, φέρεται να μίσθωσε ταξί μέσω εφαρμογής ή υπολογιστή. Ενώ σε ό,τι αφορά το κινητό της, το είχε πάνω της τόσο την ημέρα της επίθεσης στην 34χρονη όσο και τις προηγούμενες μέρες, όταν είχε μεταβεί στην Καλλιθέα για να κατοπτεύσει το χώρο και πιθανότατα για να κρύψει το βιτριόλι.

Έτσι οι αξιωματικοί εκτιμούν ότι βρίσκονται μια «ανάσα» από τη λύση του μυστηρίου και ότι τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους πολύ σύντομα θα ταυτοποιηθούν.

Με ειδικό λογισμικό αναζητούν τη «μαυροφορεμένη» γυναίκα

Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 η Αστυνομία έχει στην κατοχή της περισσότερα από 100 βίντεο και αρκετές καταθέσεις που «ξεψαχνίζουν» προκειμένου να καταλήξουν στην δράστιδα. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ειδικό λογισμικό με το οποίο θα συγκρίνουν εικόνες από κάμερες ασφαλείας, κινητά τηλέφωνα και φωτογραφίες από μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα χρησιμοποιήσουν οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ για να ταυτοποιήσουν τη γυναίκα.

Από τις καταθέσεις που έλαβαν τα στελέχη της αστυνομίας τουλάχιστον 10 άτομα είπαν πως είδαν τη γυναίκα. Όμως κανένας εξ αυτών δεν έδωσε σαφή χαρακτηριστικά της γυναίκας ενώ αρκετοί την περιγράφουν διαφορετικά. Από τις ύποπτες καμία δεν είχε άμεση πρόσβαση στο βιτριόλι λόγω επαγγελματικής δραστηριότητας και παραμένει άγνωστο το πώς το προμηθεύτηκε.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact