ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Έλενα Παπαρίζου: Μιλά πρώτη φορά για το "κράξιμο" με τα κιλά της

Η Ελενα Παπαρίζου μιλά στο περιοδικο Εγώ για τα σχόλια που έχει δεχτεί τον τελευταίο διάστημα ιδίως μετά από εμφάνιση της, κατά την οποία φαινόταν πώς είχε πάρει αρκετά κιλά. Πώς το αντιμετωπίζει η ίδια;

«Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι της δημοσιότητας. Από τη στιγμή που εκτίθεμαι, δυστυχώς είναι αναμενόμενο. Έχουν γραφτεί διάφορα, αλλά δεν θέλω να ασχολούμαι. Δεν θέλω να τους κάνω χαρούμενους με το να στενοχωρηθώ. Μου κλέβουν τη θετική μου ενέργεια.

Ειδικά αυτό το διάστημα που ετοιμάζω τόσο ωραία πράγματα και τραγούδια. Έχουν πάψει κάποιοι να είναι διακριτικοί και κυρίως ευγενικοί. Είμαι pop icon και ξέρω ότι αυτό σημαίνει ότι παίζουν ρόλο και τα κιλά στην εμφάνιση μου, δεν θα το κρύψω. Αλλά καλλιτεχνικά και έπειτα από 15 χρόνια καριέρας στο χώρο, πιστεύω ότι η φωνή και μόνο αυτή με κάνει τραγουδίστρια. Τίποτα άλλο. Μέσα από τη μουσική μου θέλω μόνο την αγάπη.

Προέρχομαι από μια οικογένεια όπου «πνίγει» ο ένας τον άλλο με την αγάπη του. Και έχω αποδείξει ότι δεν φοβάμαι να τσαλακώσω την εικόνα μου. Δεν είμαι από τις γυναίκες που περπατούν και φέρονται σαν να έχουν μονίμως έναν καθρέφτη δίπλα τους!»,  ενώ σχολιάζει το κείμενο που έγραψε για το κάπνισμα και το μήνυμα που ήθελε να περάσει στα νέα παιδιά. «Είναι πολύ κακή εξάρτηση, γι’ αυτό και αν μου ζητήσει ένα νέο παιδί τσιγάρο, δεν θα του δώσω. Εκείνη τη στιγμή θα ήθελα να το παρακινήσω να ασχοληθεί με άλλα πράγματα στη ζωή του, όπως ο αθλητισμός και η μουσική. Και έλεγα χαρακτηριστικά ότι μόνο ένας καπνιστής μπορεί να πει σε κά¬ποιον άλλο καπνιστή να το κόψει, επειδή είναι ο μόνος που μπορεί να τον καταλάβει. Θα βγάλω το τσιγάρο από τη ζωή μου, είμαι σίγουρη».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact