ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

'Επαθα πανικό όταν κατάλαβα πως δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τις κάρτες μου!

Η γνωστή παρουσιάστρια και τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε για τους 2 τελευταίους μήνες που έμεινε στην Αμερική προκειμένου να ολοκληρώσει κάποια σεμινάρια μιούζικαλ.

«Σαν επιθυμία έχει περάσει από τη σκέψη μου, αλλά είναι εντελώς διαφορετικά τα δεδομένα. Μάλιστα η παραμονή μου εκεί συνέπεσε με τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας και μου πέρασε η σκέψη πως “είναι δύσκολα τα πράγματα, μήπως να μείνω σε μια άλλη χώρα;”. Όμως υπάρχουν πρακτικές δυσκολίες και δεν είναι εύκολα πραγματοποιήσιμο», δήλωσε η  Νάντια Μπουλέ.

Ενημερωνόταν για τις πολιτικές εξελίξεις όσο ήταν στην Αμερική;

«Την Κυριακή που έγινε το δημοψήφισμα ήμουν στο skype με τις φίλες μου, συζητούσαμε για ό,τι συνέβαινε και είχαν ανοίξει την τηλεόραση για να παρακολουθώ μαζί τους τα γεγονότα. Ήταν πολύ αντιφατικό αυτό που ζούσα, γιατί έβλεπα όλα αυτά που βίωνε η χώρα μου και ταυτόχρονα ήμουν στην πιο καπιταλιστική χώρα, όπου ζεις μόνο όταν ξοδεύεις, κινείσαι μόνο όταν έχεις χρήματα και όλοι ξοδεύουν υπέρογκα ποσά. Παρακολουθούσα τα γεγονότα με τρόμο και στενοχωριόμουν πάρα πολύ που δεν μπορούσα να είμαι με τους δικούς μου ανθρώπους. Μάλιστα έπαθα πανικό όταν κατάλαβα πως δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τις κάρτες μου, γιατί είχα τ​ην αίσθηση πως, αν δεν έχω χρήματα, δεν μπορώ να υπάρξω σε αυτή την πόλη. Ευτυχώς, είχα συγγενείς και μου έδωσαν μετρητά. Οι συμφοιτητές μου με ρωτούσαν τι συμβαίνει στην Ελλάδα και προσπαθούσα να τους εξηγήσω. Δεν μπορούσαν να συλλάβουν πώς γίνεται να έχουν κλείσει οι τράπεζες, νόμιζαν πως ζω σε κάποια τριτοκοσμική χώρα».

Όσο για το αν της λείπει η τηλεόραση.. «Νιώθω πλήρης, γιατί το μιούζικαλ συνδυάζει όλα αυτά που αγαπάω και είναι πολύ δημιουργικό. Δουλεύω πολύ σκληρά για να βελτιώσω την τεχνική μου. Εκτός από τα σεμινάρια στην Αμερική, παρακολουθώ και εδώ μαθήματα υποκριτικής, μουσικής και χορού».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact