ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Eurovision 2015: Όσα είπε στην συνέντευξη τύπου ο νικητής

Η χώρα , η οποία συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς  στον τελικό της 60ης Eurovision και ανακηρύχθηκε νικήτρια του διαγωνισμού τραγουδιού είναι η Σουηδία!
Μεγάλος νικητής ο Σουηδός Mans Zelmerlow!

Η Σουηδία με το πολύ ιδιαίτερο τραγούδι της διακρίθηκε ανάμεσα στις 40 συμμετέχοντες χώρες! To τραγούδι με τα ειδικά του εφέ, κέρδισε το ακροατήριο, ενώ είναι η 6η φορά που η Σουηδία βρίσκεται στην πρώτηθέση της διοργάνωσης.

Το τραγούδι Heroes με ένα μήνυμα που αντιπροσωπεύει τους περισσότερους…”Είμαστε οι ήρωες της εποχής μας, αλλά ΄χορεύουμε’ με τους δαίμονες στο μυαλό μας”.. ξεσήκωσε το κοινό.

Με ένα τεράστιο χαμόγελο και με το βραβείο στα χέρια  συνέντευξη τύπου ο νικητής της φετινής Eurovision.
Ήταν καταπληκτικά! Δεν το άκουσα καλά όταν είπαν πως εμείς είμαστε οι νικητές. Ο Κρίστερ Μπζορκμαν μου το είπε λίγα λεπτά μετά. Νόμιζα πως η Ρωσία ή η Ιταλία θα κερδίσουν. Είμαι τόσο ευτυχισμένος που τα καταφέραμε. Είμαι περήφανος, ενθουσιασμένος και γεμάτος με χαρά!» ανέφερε στην αρχή ο Mans Zelmerlow!.
Ένα μικρό κοριτσάκι, η Στίνα Γκουστάβσον, είχε ετοιμάσει ένα δώρο για τον Mans το οποίο του το παρέδωσε ένας δημοσιογράφος και έμοιαζε με το κινούμενο σχέδιο που «εμφανίστηκε» στη σκηνή.

Δέκα χρόνια πριν, ο  Mans είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά στην τηλεόραση στο σουηδικό Idol –με το Hero του Ενρίκε Ινγλέσιας-. «Ήταν μια αστεία σύμπτωση» εξήγησε και πρόσθεσε «Όταν άκουσα για πρώτη φορά το “Ηeroes”, σκέφτηκα πως είναι ένα εκπληκτικό τραγούδι. Αυτό ήταν που ήθελα να κάνω. Ίσως ήταν η μοίρα.»

Σε ερώτηση για το πώς είναι να συνεργάζεται στην σκηνή με ένα κινούμενο σχέδιο και όχι με ένα πραγματικό πρόσωπο, απάντησε  «Υποτίθεται πως το κινούμενο σχέδιο συμβολίζει εμένα σαν παιδί. Παίζω μαζί του και αυτό το ανθρωπάκι είμαι εγώ σε ηλικία 10 ετών. Έχει πολύ πλάκα.»

Έπειτα, αναφερόμενος στην Αυστραλία είπε πως ήταν φανταστικό που συμμετείχε και εκείνη στην Eurovision και είναι κρίμα που δεν θα είναι στον επόμενο διαγωνισμό.

Τι ήταν όμως αυτό που δυσκόλεψε πιο πολύ τον Mans;

Ήταν πάρα πολλές οι πρόβες και συνεχώς πρέπει να βελτιώνεσαι. Μία μέρα πριν τον τελικό δεν ήξερα τι θα έπρεπε να κάνω καλύτερα και ήμουν πολύ κουρασμένος. Όμως τη μέρα τυου τελικού της Eurovision, σκέφτηκα “Eντάξει, ας βγούμε έξω και ας περάσουμε καλά με το κοινό. Νομίζω πως αυτό έκανε καλύτερη την εμφάνισή μου”

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact