ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Γάμος στη Σκόπελο για διεθνούς φήμης τραγουδίστρια!

Γάμος αλά ελληνικά για την Jessie Ware. Η Αγγλίδα τραγουδίστρια της soul, η οποία έγινε γνωστή στη χώρα μας με την επιτυχία «Wildest moments», έχει μιλήσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις για την αγάπη της προς τη Σκόπελο. Είπε λοιπόν να μας τη δείξει και εμπράκτως, διαλέγοντας το όμορφο νησί των Σποράδων όχι απλώς για τις διακοπές της -όπως κάνει τα τελευταία χρόνια- αλλά για να παντρευτεί στον συγκεκριμένο τόπο.

Η Ware παντρεύτηκε τον εφηβικό της έρωτα Sam Burrows, ο οποίος είναι γυμναστής στο επάγγελμα. Μάλιστα μετά το μυστήριο ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες προκειμένου να ανακοινώσει τα ευχάριστα στους φίλους και τους θαυμαστές της.
Η τραγουδίστρια έλαμπε στο λευκό νυφικό της και είχε φροντίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια για να μείνει αυτή η μέρα αξέχαστη τόσο σε εκείνη όσο και στον αγαπημένο της. Σε αυτό τη βοήθησαν οι ξαδέρφες της, οι οποίες, εκτός από παράνυφες, επιμελήθηκαν και την τούρτα του γάμου, που ήταν διακοσμημένη με μακαρόν. Στην κορυφή, όμως, το κλασικό ζευγάρι γαμπρός – νύφη είχε τη μορφή σκελετών!

Ακόμα και τα παπούτσια της Jessie ήταν ιδιαίτερα, ενώ λόγω της υψηλής θερμοκρασίας το ζευγάρι έριξε και μια βουτιά στην πισίνα του ξενοδοχείου, όπου και πάλι φρόντισε να κάνει τη διαφορά με τα εκκεντρικά μαγιό που είχε φτιάξει.

Η pop-soul diva, η μητέρα και τα αδέλφια της έχουν επισκεφτεί πολλές φορές το νησί, καθώς θεωρούν τη Σκόπελο ιδανικό προορισμό για τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Από την πρώτη στιγμή η Jessie Ware είχε μαγευτεί με τις ομορφιές του τόπου και τις παραλίες. Επίσης, σημαντικό ρόλο στο να αποτελεί η Σκόπελος σταθερή επιλογή των διακοπών της έχει παίξει και το γεγονός πως, αν και πολλοί την αναγνωρίζουν, συνήθως όταν βρίσκεται στο νησί περνά απαρατήρητη και κανείς δεν την ενοχλεί. Αλλά και εκείνη κινείται διακριτικά ανάμεσα στον κόσμο. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην είναι και η πρώτη επιλογή της για να ενωθεί με τον επί χρόνια αγαπημένο της και μάλιστα με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

Το ζευγάρι και οι καλεσμένοι που βρέθηκαν στη Σκόπελο για τον γάμο συνδύασαν το μυστήριο με διακοπές, απολαμβάνοντας ελληνική κουζίνα και πολλά μπάνια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact