Γάμος Τανιμανίδη-Μπόμπα: Ο πρώην παίκτης του Survivor, η τηλεπερσόνα και η καυτή νύχτα

Γάμος Τανιμανίδη-Μπόμπα: Ο πρώην παίκτης του Survivor, η τηλεπερσόνα και η καυτή νύχτα

Βούιξε η Σίφνος από όσα έγιναν με δύο καλεσμένους των νεόνυμφων που βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Κυκλαδίτικο νησί για να ευχηθούν βίον ανθόσπαρτον στον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα !

Εκείνος πρώην παίκτης του «Survivor 1», εκείνη γνωστή τηλεπερσονα…. Και μπορεί οι δυο τους να μην κυκλοφορούν μαζί στην Αθήνα, θέλοντας έτσι να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου, όμως στη Σίφνο έζησαν τον έρωτά τους.

Οι δυο τους διέμειναν στο ίδιο ξενοδοχείο και τυφλοί από έρωτα έζησαν νύχτες γεμάτες πάθουν λογαριάζοντας όμως χωρίς την.. καμαριέρα.

Η υπάλληλος του ξενοδοχείου, τους «συνέλαβε» να κοιμούνται ο ένας στην αγκαλιά του άλλου την ώρα που άνοιγε την πόρτα του δωματίου για να αλλάξει τα σεντόνια.

Βλέπετε, το ζευγάρι μεθυσμένο από έρωτα, όχι μόνο είχε ξεχάσει να βάλει πίσω από την πόρτα το καρτελάκι με τη σήμανση «Μην ενοχλείτε», αλλά είχε ξεχάσει και να κλειδώσει! Έτσι η γυναίκα που φροντίζει για την καθαριότητα στα δωμάτια έγινε μάρτυρας της… ιδιαίτερης στιγμής τους.

Οι δύο celebrities όμως, που το τελευταίο διάστημα έχουν στραμμένα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους, καθένας για δικούς του λόγους, όσο διάστημα παρέμειναν στο νησί δεν έκαναν καμία προσπάθεια να κρύψουν αυτό που έχει φουντώσει μέσα τους τους τελευταίους μήνες…

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, κάτοικοι του νησιού τους είδαν να κυκλοφορούν μαζί στα γραφικά Σιφνέικα σοκάκια, πιασμένοι μάλιστα χέρι χέρι, αδιαφορώντας αν στο νησί βρίσκονταν πολλοί φωτογράφοι λόγω του γάμου αλλά και παραθεριστές, οι οποίοι θα μπορούσαν ανά πάσα ώρα και στιγμή να τους «αιχμαλωτίσουν» με τα κινητά τους.

Kάντε κλικ για να συνεχίσετε

Σημαντικά θέματα

Σχετικά άρθρα