Γιατί ο Μανώλης Αγγελόπουλος είχε πυροβολήσει τον Σπύρο Ζαγοραίο – Μια άγνωστη ιστορία για τον «βασιλιά των τσιγγάνων»

Γιατί ο Μανώλης Αγγελόπουλος είχε πυροβολήσει τον Σπύρο Ζαγοραίο – Μια άγνωστη ιστορία για τον «βασιλιά των τσιγγάνων»

Μια άγνωστη ιστορία για τον «βασιλιά των τσιγγάνων», όπως ήταν γνωστός ο τραγουδιστής Μανώλης Αγγελόπουλος,έχει έρθει στο φως.

«Ο τραγουδιστής Αγγελόπουλος πυροβολών επροκάλεσε νέα επεισόδια και συνελήφθη» ήταν ο τίτλος του άρθρου.

Ο συντάκτης τον χαρακτήριζε «γύφτο-τραγουδιστή» και έγραφε ότι πυροβόλησε με ένα περίστροφο που έφερε πάντα μαζί του χωρίς άδεια οπλοφορίας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από την αστυνομία και να κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Την περίοδο εκείνη ο Μανώλης Αγγελόπουλος εμφανιζόταν στο κέντρο «Μαντουβάλα» στην οδό Αθηνάς μαζί με τον Σπύρο Ζαγοραίο και την τραγουδίστρια Μαριάννα Κληματιανού.

Ο Αγγελόπουλος είχε ήδη κυκλοφορήσει το τραγούδι «Μαγκάλα» που τον είχε καθιερώσει στον χώρο του τραγουδιού και βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του. Η κίνηση που τον εξόργισε και τον οδήγησε να ανοίξει πυρ στο μέσα στο κέντρο, ήταν ένα κομπλιμέντο που έκανε η Κληματιανού στον Ζαγοραίο.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα έγραφε: «Επειδή η Μαριάννα αφελώς έκαμε φιλοφρόνημα εις τον Ζαγοραίον διά το τραγούδιν του, ο Αγγελόπουλος εθίγη… και αφού την εξύβρισε, εξήγαγε περίστροφον και άρχισε να πυροβολή στον αέρα».

Αρχικά προκλήθηκε πανικός, όμως με την επέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν και οι τρεις τραγουδιστές συμφιλιώθηκαν.

Στις 5 τα ξημερώματα, αφού ολοκλήρωσαν το μουσικό πρόγραμμά, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο του Ζαγοραίου για να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Μαζί τους ήταν και η μητέρα της Κληματιανού.

Όταν έφτασαν στο σπίτι του Αγγελόπουλου στην Αγία Βαρβάρα, ο τραγουδιστής κατέβηκε από το αυτοκίνητο και άρχισε ξανά να πυροβολεί προς το αυτοκίνητο. Αμέσως, ο Ζαγοραίος ανέπτυξε ταχύτητα και πρόλαβε να απομακρυνθεί εγκαίρως.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Kάντε κλικ για να συνεχίσετε

Σημαντικά θέματα

Πρόσφατα άρθρα