ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Γνωστός ηθοποιός κατηγορείται για παρενόχληση ανηλίκων

Ο Stephen Collins υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία τον πάστορα, πατέρα επτά παιδιών “Στον Έβδομο Ουρανό”. Ίσως γι’ αυτό σοκάρει ακόμη περισσότερο η αποκάλυψη ότι στο παρελθόν έχει παρενοχλήσει ανήλικα κορίτσια, ενώ τέθηκε υπό ποινική έρευνα στην οποία περιλαμβάνεται και η κατηγορία της κακοποίησης και τέλεσης σεξουαλικής επαφής με ανήλικες.

Ο ηθοποιός βρίσκεται σε διαδικασία διαζυγίου με τη σύζυγό του Faye Grant, μία διαδικασία που αναμένεται ταραχώδης και επώδυνη. Το ζευγάρι είχε κάνει προσπάθεια επανασύνδεσης και πήγαινε σε σύμβουλο γάμου το 2012, όπου ο Collins έβγαλε τα σώψυχά του.

Η σύζυγός του κατέγραψε την ομολογία του και παρουσίασε τις κασέτες, στοιχεία που γίνονται αποδεκτά από τον νόμο της Καλιφόρνια όταν υπάρχει υπόνοια για τέλεση εγκληματικής πράξης.

Στις κασέτες ο ηθοποιός αναφέρει με λεπτομέρειες τις πράξεις του, χρονολογίες, ονόματα θυμάτων χρόνια πριν από τον γάμο του με την ίδια την Grant, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου.

Μάλιστα, φέρεται να παραδέχεται πως παρενόχλησε ένα 11χρονο κορίτσι στη Νέα Υόρκη, που φέρεται να είναι συγγενής της πρώτης του συζύγου, στο οποίο εμφανίστηκε γυμνός αρκετές φορές, σε ηλικία 11, 12 και 13 χρονών, ενώ ακούγεται να λέει ότι “πήρα το χέρι της και το έβαλα πάνω στο μόριό μου”. Η δεύτερη σύζυγός του τον ρωτά “όταν εξέθεσες τον εαυτό σου μπροστά της… ερεθίστηκες;” Κι εκείνος απαντά: “Όχι, εννοώ, όχι. Λίγο, ίσως νομίζω”.

Στη συνέχεια, στις ηχογραφημένες συνομιλίες, η Grant τον ρωτά για τα υπόλοιπα κορίτσια και ο Collins αναφέρεται σ’ ένα κορίτσι στο Λος Άντζελες που έμενε στη γειτονιά τους, αλλά λέει ότι προσπάθησε να επανορθώσει κάποια χρόνια αργότερα απολογούμενος για τις πράξεις του.

Και μετά συζητούν για ένα ακόμη κορίτσι, επίσης από τη Νέα Υόρκη, το οποίο παρενόχλησε σε ηλικία 12-13 χρονών.

Σύμφωνα με το TMZ, που έχει στην κατοχή του τη διαβόητη ομολογία, η αστυνομία της Νέας Υόρκης άκουσε τις ηχογραφημένες συνομιλίες και μάλιστα δύο ντετέκτιβ έφθασαν στο Λος Άντζελες για να ανακρίνουν την Grant, ενώ αξιωματούχος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης παραδέχθηκε ότι είναι σε εξέλιξη ποινική έρευνα και ότι υπάρχουν τουλάχιστον 3 θύματα και πως ερευνάται η “απρεπής σεξουαλική επαφή με ανήλικες”.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact