ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Η αγανάκτησή του Αντώνη Βαρδή και η οργισμένη χειρονομία

Αντώνης Βαρδής… μαινόμενος! Τη δική του οργισμένη απάντηση απέναντι στους… κομπογιαννίτες του διαδικτύου που διέδωσαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο internet την ψεύτικη είδηση του θανάτου του έδωσε ο δημοφιλής ερμηνευτής Αντώνης Βαρδής. Υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του και με κατεβασμένο το κεφάλι ο τραγουδιστής φωτογραφήθηκε εκφράζοντας την αγανάκτησή του για τις φήμες που αναπαράχθηκαν με αστραπιαία ταχύτητα από τα υποτιθέμενα «έγκυρα» ειδησεογραφικά sites και έγιναν πρώτο θέμα στα social media.

Ολα άρχισαν αργά το απόγευμα της Παρασκευής, όταν η ιστοσελίδα του Κώστα Βαξεβάνη Το κουτί της Πανδώρας, το site parapolitika.gr και η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας «Η Αυγή» ανάρτησαν, παραβλέποντας τους βασικούς κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, την ψεύτικη είδηση ότι ο τραγουδιστής που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας έχασε τη μάχη για τη ζωή. Αμέσως το… δυσάρεστο αυτό μαντάτο έκανε με ταχύτητα αστραπής (ως είθισται) τον γύρο του διαδικτύου και αναπαράχθηκε από πληθώρα ιστοσελίδων, οι οποίες, αγνοώντας τον απαράβατο κανόνα της διασταύρωσης της είδησης, έσπευσαν να πουν το… τελευταίο αντίο στον αγαπημένο συνθέτη με δακρύβρεχτα κείμενα ντροπής.

Οταν ο γιος του Αντώνη Βαρδή, Γιάννης αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, διέψευσε έξαλλος όλα όσα είχαν γραφτεί με ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό. «Ρε παιδιά, τι λέτε; Μια χαρά είναι ο πατέρας μου» διευκρίνισε ο ίδιος αρχικώς, ενώ στη συνέχεια εξαγριωμένος με τις ανυπόστατες φήμες για τον πατέρα του (που συνέχιζαν να διαδίδονται, προκαλώντας τεράστια αγωνία στους οικείους του) άρχισε να αναζητεί την πηγή του κακού. «Κάποιος να μου βρει τον κύριο που έγραψε ότι έφυγε ο πατέρας μου. Να μάθω ποιος ήθελε να πάρει ακόμη και τώρα λάμψη από έναν φωτεινό άνθρωπο. Κύριοι, εσείς που βγάζετε τέτοιες ειδήσεις θα σας απαντήσω με μια φωτό του πατέρα μου για να καταλάβετε πόσο σε υπόληψη σας έχει. Και επειδή έχω μεγαλώσει με τον δικό του τρόπο, σας κάνω την ίδια».

Η χειρονομία

Αμέσως μετά τον… λόγο πήρε ο… ολοζώντανος Αντώνης Βαρδής με μια χαρακτηριστική οργισμένη χειρονομία, υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο. Η φωτογραφία αναρτήθηκε από τον Γιάννη συνοδευόμενη και από ένα μήνυμα. «Αφιερωμένη σε όλους τους καλοθελητές. Πατέρα, είσαι πολύ δυνατός. Δώσε λίγο λάμψη και στους ανύπαρκτους». Οσοι γνωρίζουν καλά την ιδιοσυγκρασία του καλλιτέχνη μπορούν να καταλάβουν πόσο εξαγριωμένος είναι, καθώς το χαμηλό προφίλ που τον συνοδεύει σε όλη τη διαδρομή της ζωής του φαίνεται ότι πήγε περίπατο. Και μάλιστα πολύ δικαιολογημένα. Οπως ήταν φυσικό, η είδηση κατέβηκε άρον άρον από τους… τσαρλατάνους του διαδικτύου, ενώ κάποιοι εξ αυτών ζήτησαν συγγνώμη για την γκάφα ολκής στην οποία είχαν υποπέσει. Αντί να έχει προηγηθεί προσεκτικό ρεπορτάζ, που προφανώς δεν είχαν τον χρόνο να κάνουν, προκειμένου να ανεβάσουν πρώτοι τη «φοβερή» είδηση.

Πυρ και μανία εμφανίστηκε στο facebook και ο Χάρης Βαρθακούρης. Δημοσίευσε ένα θυμωμένο μήνυμα μιλώντας για ανευθυνότητα, ερασιτεχνισμό, κακοήθεια και απόλυτη βλακεία όλων εκείνων που στο «κυνήγι» της είδησης δημοσιεύουν ειδήσεις χωρίς να τις επιβεβαιώσουν.

Η σκληρή μάχη με τον καρκίνο συνεχίζεται

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αντώνης Βαρδής από τον περασμένο Ιούλιο δίνει τον δικό του τιτάνιο αγώνα προκειμένου να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Ως γνωστόν, η μάχη του γνωστού μουσικοσυνθέτη και δημιουργού μεγάλων επιτυχιών με τον καρκίνο μετράει πολλά χρόνια, καθώς για πρώτη φορά η ασθένεια τού είχε εκδηλωθεί σε ηλικία 42 ετών. Με μεγάλη δύναμη ψυχής κατόρθωσε να την ξεπεράσει. Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο είχε υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου από τον εγκέφαλο στο Ανόβερο, ακολούθησε θεραπεία τριών και πλέον μηνών, ενώ έως και σήμερα ο σπουδαίος δημιουργός δίνει μεγάλη μάχη αντιμετωπίζοντας προβλήματα στην κίνηση και στον λόγο. Πρόσφατα μάλιστα ο Βαρδής junior, που στέκεται βράχος στο πλευρό του, ανεβάζοντας στο Instagram μια φωτογραφία του στην είσοδο ενός ιδιωτικού θεραπευτηρίου με το σχόλιο «το δεύτερο σπίτι μου», περιέγραψε με τον δικό του τρόπο την κατάσταση της υγείας του πατέρα του.

Στα μέσα του Αυγούστου έγινε έκκληση για αίμα για τον ερμηνευτή από την κόρη του Καλλιστώ. Τότε, πολύς κόσμος -μεταξύ τους και ο Αντώνης Ρέμος- έσπευσε να στηρίξει τον δημοφιλή ερμηνευτή. Αρκετοί από τους συναδέλφους του μάλιστα δεν παρέλειψαν να αναδημοσιεύσουν το μήνυμα της Καλλιστώς προκειμένου να προκαλέσουν μεγαλύτερη κινητοποίηση.

Η οργισμένη χειρονομία του μετά την ψεύτικη είδηση του «θανάτου» του

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact