ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Η Duffy αποκαλύπτει πως την νάρκωσαν, την μετέφεραν σε άλλη χώρα και την βiασαν

Λεπτομέρειες για τον εφιάλτη που έζησε επί εβδομάδες στα χέρια ενός ανθρώπου που σημάδεψε με τραυματικό τρόπο τη ζωή της αποκάλυψε για πρώτη φορά η διάσημη τραγουδίστρια Duffy.

H 35χρονη Ουαλή είχε μιλήσει για πρώτη φορά για την απαγωγή και το βιaσμό της τον περασμένο Φεβρουάριο, με την εξομολόγηση «βόμβα» να σοκάρει την κοινή γνώμη και να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των media στη Βρετανία και όχι μόνο.

Στο σοκαριστικό κείμενο η Duffy περιγράφει πώς απήχθη την ημέρα των γενεθλίων της από ένα εστιατόριο, πώς μεταφέρθηκε σε μία ξένη χώρα υπό την επήρεια νάρκωσης και βιaστηκε εκεί από τον απαγωγέα της. Στη συνέχεια εξηγεί πώς ο δράστης τη γύρισε πίσω στην πατρίδα της, και πώς την κρατούσε ναρκωμένη μέσα στο σπίτι της, έως ότου η ίδια καταφέρει τελικά να διαφύγει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

With love, duffywords.com

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ duffy στις

Διαβάστε παρακάτω το απόσπασμα από την αφήγηση της Duffy που περιγράφει όσα της συνέβησαν:

«Ήταν τα γενέθλιά μου. Με νάρκωσαν σε ένα εστιατόριο και στη συνέχεια ήμουν ναρκωμένη για τέσσερις εβδομάδες και ταξίδεψα σε μια ξένη χώρα. Δεν θυμάμαι να μπαίνω στο αεροπλάνο και ανέκτησα τις αισθήσεις μου ενώ βρισκόμουν στο πίσω κάθισμα ενός οχήματος εν κινήσει. Με έβαλαν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και ο δράστης επέστρεψε και με βίaσε.

Θυμάμαι τον πόνο και την προσπάθεια να διατηρήσω τις αισθήσεις μου στο δωμάτιο αφού συνέβη. Ήμουν κλεισμένη μαζί του στον χώρο για μία ακόμη μέρα. Δεν με κοιτούσε, έπρεπε να περπατάω πίσω του, είχα μερική συνείδηση για το τι μου συνέβαινε αλλά ήμουν αποτραβηγμένη.

Θα μπορούσε να με είχε ξεφορτωθεί. Σκέφτηκα το ενδεχόμενο να το σκάσω για τη γειτονική πόλη ενώ κοιμόταν, αλλά δεν είχα χρήματα και φοβόμουν ότι θα καλούσε την αστυνομία μετά την απόδρασή μου, και ότι ίσως με εντόπιζαν ως αγνοούμενο άτομο. Δεν ξέρω πού βρήκα τη δύναμη να αντέξω εκείνες τις ημέρες, αισθανόμουν όμως μια παρουσία που με βοήθησε να παραμείνω ζωντανή.

Γύρισα πίσω αεροπορικώς μαζί του. Παρέμενα ήρεμη και όσο φυσιολογική μπορούσα να είμαι υπό αυτές τις συνθήκες. Όταν γύρισα σπίτι, κάθισα, ζαλισμένη, σαν ζόμπι. Ήξερα ότι η ζωή μου κινδύνευε άμεσα, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ήθελε να με σκοτώσει. Με την ελάχιστη δύναμη που μου είχε απομείνει, το ένστικτό μου μου έλεγε να τρέξω, να το σκάσω και να βρω κάπου να ζήσω που δεν θα μπορούσε να με εντοπίσει.

Ο δράστης με κρατούσε ναρκωμένη σπίτι μου, μέσα σε αυτό το διάστημα των τεσσάρων εβδομάδων. Δεν ξέρω αν με βίaσε εκεί, μέσα σε αυτό το διάστημα, θυμάμαι μόνο να συνέρχομαι στο αυτοκίνητο στην ξένη χώρα και την απόδρασή μου, η οποία θα συνέβαινε τις επόμενες ημέρες. Δεν ξέρω γιατί δεν με νάρκωσε στο εξωτερικό. Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι μου χορηγούσε ένα σκληρό ναρκωτικό, και ότι δεν μπορούσε να το πάρει μαζί του στο αεροπλάνο.

Αφού συνέβη, κάποιος που ήξερα πέρασε από το σπίτι μου και με είδε στο μπαλκόνι να κοιτάζω το κενό, τυλιγμένη με μια κουβέρτα. Δεν θυμάμαι να γυρίζω σπίτι. Το άτομο αυτό είπε ότι ήμουν κατακρίτρινη και έμοιαζα με νεκρή. Προφανώς φοβήθηκε για εμένα αλλά δεν ήθελε να ανακατευτεί, δεν είχε ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο».

Στη συνέχεια η 35χρονη τραγουδίστρια, της οποίας το πλήρες όνομα είναι Aimee Anne Duffy, περιγράφει πώς αμέσως μετά την τραυματική της εμπειρία, ήταν υπερβολικά τρομοκρατημένη για να καταγγείλει το περιστατικό στις Αρχές, αφού πίστευε ότι ο δράστης θα μπορούσε εύκολα να τη βρει και να τη σκοτώσει.

Τη δεκαετία που ακολούθησε μίλησε σε δύο γυναίκες αστυνομικούς για το περιστατικό, σε δύο διαφορετικά περιστατικά που αφορούσαν στην ασφάλειά της. H Duffy αναφέρει ότι μετά το συμβάν υπήρχε αυξημένος κίνδυνος να οδηγηθεί στην αυτοκτονία, και ότι πέρασε τη δεκαετία που ακολούθησε την απαγωγή της βυθισμένη στη μοναξιά.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact