ΖΩΔΙΑ

Η “Μαύρη” Νέα Σελήνη θα επηρεάσει πολλά ζώδια

Κάθε φορά που μέσα σε έναν μήνα έχουμε δυο φορές πανσέληνο ή νέα σελήνη, οι αστρολόγοι μιλούν για “μαύρη υπερσελήνη” (black supermoon) και αυτό θα συμβεί στις 30 Αυγούστου με τη δεύτερη Νέα Σελήνη του μήνα.

Συγκεκριμένα η βρετανική Telegraph εξηγεί πως με τον όρο “Μαύρη Σούπερ Σελήνη” αναφερόμαστε στη δεύτερη εμφάνιση νέου φεγγαριού μέσα σε ένα μόνο ημερολογιακό μήνα.

Η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί πάντα το κλείσιμο ενός κύκλου και την έναρξη ενός νέου, διάρκειας 28 ημερών. Οι εξελίξεις της Νέας Σελήνης κορυφώνονται ως την Πανσέληνο που γίνεται στις 14 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη που δημιουργείται στις 28 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει το astrokoukous.oroskopos,gr, σε αυτή την περίοδο του έτους, σημαντική ώθηση για νέες ενάρξεις θα έχουν οι μεταβλητοί Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες (ωροσκόπο ή μεσουράνημα) κοντά στην 6η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Αρκετά ευνοημένοι από τη Νέα Σελήνη του μήνα θα βρεθούν πρωτίστως οι Ταύροι και Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου και δευτερευόντως οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου. Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τις τάσεις αυτού του νέου φεγγαριού…

Αναλυτικά το νέο φεγγάρι για κάθε ζώδιο θα φέρει τα ακόλουθα

Κριός: Ιδανική περίοδος για να ξεκινήσεις μία νέα επαγγελματική δραστηριότητα, να αναλάβεις νέα επαγγελματικά καθήκοντα που θα συμβάλουν στην περαιτέρω πρόοδό σου. Εξετάσεις φυσικής κατάστασης, αλλαγές στην διατροφή (ή και δίαιτα), εγγραφή στο γυμναστήριο, απόφαση για υιοθέτηση ενός κατοικίδιου ή αναμόρφωση του καθημερινού προγράμματος είναι μέσα στα πλάνα της περιόδου.

Ταύρος: Νέα Δημιουργικά σχέδια, νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες, ευφάνταστες ιδέες και σχέδια που σε κάνουν να βρίσκεις το κέφι, το μεράκι και τον ενθουσιασμό σου, ένας νέος έρωτας, ο ερχομός ενός παιδιού ή ευχάριστες εξελίξεις στην υπόθεση «παιδί» … Ακριβώς αυτές είναι οι τάσεις της περιόδου για το δικό σου ζώδιο! Η περίοδος κρίνεται άριστη για να μπορέσεις να βρεις και πάλι στην χαρά που κρύβεις μέσα σου! Οι εκπλήξεις και οι αλλαγές θα προσφέρουν ανανέωση στη ζωή σου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact