ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ιωάννα Μαλέσκου: Ο Λιάγκας φεύγει, η «Μενεγάκη της Κρήτης» έρχεται;

Ιωάννα Μαλέσκου: Ο Λιάγκας φεύγει, η «Μενεγάκη της Κρήτης» έρχεται;

Μια κίνηση με πρόσωπο έκπληξη κάνει ο ΣΚΑΪ για να ενισχύσει το ψυχαγωγικό του πρόγραμμα. Ένα πρόσωπο που δεν είναι από τα γνωστα που έχουμε συνηθίσει στα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.

Ο λόγος για την Ιωάννα Μαλέσκου, που κάποιοι την χαρακτηρίζουν τη «Μενεγάκη της Κρήτης», αν και η ίδια αντιδρά σε αυτό και δεν αποδέχεται τον χαρακτηρισμό.

Η Κρητικιά παρουσιάστρια συζητά με τον ΣΚΑΪ για την παρουσίαση νέου ψυχαγωγικού μαγκαζίνο στη ζώνη που είναι φέτος ο Γιώργος Λιάγκας. Βέβαια σύμφωνα με πληροφορίες η Ιωάννα Μαλέσκου έχει συζητήσεις και με άλλα δύο κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.

Όπως φέρεται να έχει δηλώσει η ίδια, η άνοδός της στην Αθήνα θα γίνει εφόσον της προταθεί παρουσίαση καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι όπως έχει γράψει το ethnos.gr, η Ιωάννα Μαλέσκου φέρεται να είναι πολύ κοντά στον ΣΚΑΪ για ένα καθημερινό μεσημεριανο σόου.

Όμως, στη ζώνη εκείνη σήμερα είναι ο Γιώργος Λιάγκας του συμβολαίου του οποίου είναι μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Το ραντεβού που επρόκειτο να γίνει μεταξύ του δημοσιογράφου και στελεχών του ΣΚΑΪ έχει μετατεθεί σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr για την επόμενη εβδομάδα με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Από «μετάθεση» του παρουσιαστή σε άλλη ζώνη με άλλο πρότζεκτ έως συναινετικό διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών αν διαπιστωθεί σοβαρή ασυμφωνία.

Βέβαια σε αυτή την περίπτωση, ο Γιώργος Λιάγκας θα έχει τον τελευταίο λόγο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η ζωή δε γίνεται ποτέ ευκολότερη. Εσύ γίνεσαι πιο δυνατός. Κάντε υπομονή και έχετε πίστη. Εβδομάδα των Παθών αυτή που διανύουμε. Εβδομάδες των Παθών και των πασχόντων, των νουσούντων, των ασυμπτωματικών, των εκλιπόντων, των υγιών.. των πάντων όλες αυτές που πέρασαν , που περνούν και που έπονται. Τι δοκιμασία Θεέ μου..αναρωτιέμαι καθημερινά εγώ, εσείς, ο κόσμος όλος. Υγεία. Ανεκτίμητης αξίας αγαθό. Το εκτιμάμε πια όσο ποτέ (ίσως) άλλοτε. Στέλνω την αγάπη μου και τις πιο θερμές ευχές μου σε όλο τον κόσμο. Κι εσείς που με ρωτάτε, τι έχω πάθει, πού έχω εξαφανιστεί.. Εδώ είμαι. Και δεν εννοώ το instagram. Το κανονικό εδώ. Που δε γνωρίζει γεωγραφικά όρια. Να είστε λοιπόν κι εσείς αληθινά εκεί. Στο δικό σας εδώ. Για εσάς και όσους αγαπάτε. Καλή Ανάσταση!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 👑 Ioanna Maleskou 👑 (@imaleskou) στις

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι από την Πρέβεζα, έχει σπουδάσει στη Θεσσαλονίκη, Παιδαγωγικά στο ΑΠΘ και ως αναπληρώτρια Δασκάλα Δημοτικού πήγε στην Κρήτη. Αλλά την κέρδισε η τηλεόραση, αφού έγινε η αγαπημένη συνήθεια του μεσημεριού.

Η Ιωάννα Μαλέσκου αναδείχθηκε Miss Κρήτη, αλλά κερδίζει συνεχώς τις εντυπώσεις μέσα από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, και δεν μπορούμε να ξεκολλήσουμε τα μάτια μας από τις υπέροχες αναρτήσεις της στο Instagram! Απλή και υπέροχη.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact