ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Ο…καθηγητής Ντάμπλντορ έστειλε επιστολή σε 15χρονη


Η συγγραφέας Τζ. Κ. Ρόουλινγκ έγραψε σε ανήλικη που έχασε τους γονείς και τα τέσσερα αδέλφια της – Φανατική θαυμάστρια του Χάρι Πότερ η μοναδική επιζήσασα από το μακελειό

 

Όταν προ μηνών η μικρή Κάσιντι Στέι μιλούσε σε φίλους και αγαπημένους για τη δύναμη που της έδωσαν τα λόγια του Ντάμπλντορ από την ταινία «Harry Potter» ώστε να ξεπεράσει τον πόνο της για τον άδικο χαμό των γονιών της και των τεσσάρων αδελφών της, δε μπορούσε να φανταστεί ότι ο ίδιος ο μάγος θα της έστελνε επιστολή.

«Στην ταινία “Ο Χάρι Πότερ και ο Αιχμάλωτος του Αζκαμπάν”, ο Ντάμπλντορ λέει: Η ευτυχία μπορεί να βρεθεί παντού ακόμα και στις πιο σκοτεινές στιγμές αρκεί κάποιος να θυμηθεί να ανάψει το φως», είχε πει η 15χρονη μπροστά σε δεκάδες ανθρώπων που είχαν σπεύσει να της συμπαρασταθούν όταν ο πρώην σύζυγος της θείας της πυροβόλησε θανάσιμα τους γονείς και τα αδέλφια της και τραυμάτισε την ίδια.

Μερικούς μήνες μετά, ο καθηγητής Άλμπους Ντάμπλντορ έστειλε χειρόγραφη επιστολή στην Κάσιντι Στέι από το Χιούστον για να της συμπαρασταθεί, αν και το ακριβές περιεχόμενό της παραμένει άγνωστο.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ είναι σε επαφή με την Κάσιντι Στέι, αλλά το περιεχόμενο της επιστολής είναι ιδιωτικό», δήλωσε εκπρόσωπος της συγγραφέως.

Όπως αναφέρει ο Independent η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, συγγραφέας των βιβλίων Χάρι Πότερ, συγκινήθηκε μόλις έμαθε ότι η μικρή, η οποία επέζησε από το μακελειό παρότι ο θείος της την πυροβόλησε στο κεφάλι, αγαπάει τόσο πολύ τους ήρωές της.

Η 15χρονη παρίστανε τη νεκρή και μόλις αποχώρησε από το σπίτι της ο δολοφόνος, παρά το σοκ και παρότι δίπλα της κείτονταν νεκροί οι γονείς και τα αδέλφια της ηλικίας 4-14 ετών, η Κάσιντι Στέι βρήκε το κουράγιο και ειδοποίησε την αστυνομία λέγοντας πως ο πρώην σύζυγος της θείας της κατευθύνεται προς την κατοικία των παππούδων της με ένα όπλο στο χέρι. Μάλιστα, για το θάρρος που επέδειξε δέχθηκε δωρεές ύψους 300.000 δολαρίων.

Πηγή: protothema.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact