ΚΟΣΜΟΣ

Jason Bourne: «Μάχη» με τα ΜΑΤ για τον Ματ Ντέιμον στην «ελληνική» Τενερίφη [βίντεο]

Πρόκειται για μία από τις αγαπημένες ταινίες του κοινού. Από το 2002 όταν βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες με το «The Bourne Identity» μέχρι και το 2007 όταν με το «The Bourne Ultimatum», ο Ματ Ντέιμον ολοκλήρωσε το sequel, παίζοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Bourne Identity. Τώρα, ο πράκτορας επιστρέφει και η ταινία έχει άρωμα Ελλάδας.

Στην 4η κατά σειρά ταινία, ο Ματ Ντέιμον δεν είχε συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει αφού όπως είχε δηλώσει «ο ρόλος του Jason Bourne ολοκληρώθηκε. Πλέον έμαθε ποιος είναι, ποιος ήταν, για ποιο λόγο ήταν πράκτορας. Αυτή η ταινία δεν είχε κάτι άλλο να προσφέρει».

Όμως ο βραβευμένος ηθοποιός βρήκε τελικά μαζί με τον παραγωγό και σκηνοθέτη των ταινιών, Πολ Γκρινγκρας, κίνητρο για να επιστρέψει και να δημιουργήσει το τελευταίο έργο με τίτλο όπως και το όνομα του πράκτορα που υποδύεται, «Jason Bourne».

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον περασμένο Αύγουστο και το πρώτο τρέιλερ δόθηκε στη δημοσιότητα στο ημίχρονο του αγώνα Super Bowl. Μέσα σε 30 δευτερόλεπτα, ο Ματ Ντέιμον εμφανίζεται πλέον να θυμάται τα πάντα για τον εαυτό του και να γνωρίζει ποιος είναι και τι προσπαθεί να κάνει.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία, είναι πως η παραγωγή της ταινίας ήθελε να ξεκινήσει τα γυρίσματα από την Ελλάδα και να τα ολοκληρώσει στο Λας Βέγκας. Ωστόσο κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα επέφεραν καθυστέρηση και οι υπεύθυνοι της ταινίας αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Τενερίφη, την οποία «βάφτισαν» Ελλάδα, νοικιάζοντας τις στολές των ελληνικών ΜΑΤ.

Χωρίς να έχει γίνει γνωστή η υπόθεση της νέας ταινίας, ο Ματ Ντέιμον ως Jason Bourne, βρίσκεται μπλεγμένος στην Ελλάδα της κρίσης και όπως μπορείτε να δείτε και στο τρέιλερ στο 4ο και 5ο δευτερόλεπτο, υπάρχει σκηνή με επεισόδια όπου συμμετέχουν τα ελληνικά ΜΑΤ. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουλίου

 

 

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact