ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάτα: Εφοριακός «μαϊμού» έκανε έλεγχο σε… διευθύντρια Δ.Ο.Υ.!


Ο υποτιθέμενος εφοριακός δεν έδειξε να πτοείται ούτε όταν η «συνάδελφός» του κάλεσε στο τηλέφωνο τον προϊστάμενο της αντίστοιχης υπηρεσίας στην Τρίπολη

Δεν πίστευε στα μάτια της η προϊσταμένη της ΔΟΥ Καλαμάτας όταν είδε έναν άνδρα να πλησιάζει στο τραπεζάκι του καταστήματος όπου έπινε τον καφέ της στην παραλία της πόλης και να της ζητά να του δείξει την απόδειξη! Η γυναίκα, που βρίσκεται σε κανονική άδεια, αναρωτήθηκε αν έγιναν… μεταθέσεις καθώς γνωρίζει όλους εφοριακούς της Μεσσηνίας!

Ο υποτιθέμενος εφοριακός απάντησε πως υπηρετεί στη ΔΟΥ Τρίπολης και δεν έδειξε να πτοείται ούτε όταν η «συνάδελφός» του κάλεσε στο τηλέφωνο τον προϊστάμενο της αντίστοιχης υπηρεσίας στην Τρίπολη, ο οποίος τη διαβεβαίωσε πως δεν είχε δώσει εντολή για ελέγχους στην Καλαμάτα! Μόνο όταν η γυναίκα άρχισε να καλεί την Αστυνομία από το κινητό της, ο εφοριακός «μαϊμού» έσπευσε να εξαφανιστεί. Για την ιστορία, απόδειξη στο τραπεζάκι της προϊσταμένης υπήρχε κανονικά, όπως προβλέπει ο νόμος.

*** Ένας άλλος απατεώνας, που πλησίασε έναν ηλικιωμένο στην περιοχή Καλό Χωριό στο Ηράκλειο και του συστήθηκε ως φίλος του γιου του ζητώντας χρήματα  με το πρόσχημα ότι το παιδί του είναι άρρωστο και πρέπει να χειρουργηθεί, τα βρήκε σκούρα με το θύμα του.  Ο 70χρονος του έδωσε 50 ευρώ, αλλά κατάλαβε ότι δεν είχε σχέση με το παιδί του και ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή του. Ο 40χρονος δράστης συνελήφθη στις Γούβες και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ τα χρήματα επιστράφηκαν στον ηλικιωμένο.
Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact