ΖΩΔΙΑ

Μην κάνεις ποτέ σχέση μαζί του! Αυτό το ζώδιο «κερατώνει» με την πρώτη ευκαιρία!

Ποια είναι τα πιο σκανταλιάρικα ζώδια; Ποια έχουν την απιστία στο αίμα τους; Με ποιον άντρα θα νομίζεις ότι είσαι η μοναδική του αγάπη και αυτός θα είναι με άλλες τρεις (τουλάχιστον); Και ποια ζώδια είναι αρνάκια, πιστά και το εννοούν; Α, και το κορυφαίο!

Ποιο ζώδιο την κάνει στην απιστία σε ποιο!

Για να ξέρεις τι να περιμένεις! Πάμε να δούμε τον απόλυτο οδηγό της απιστίας, ζώδιο το ζώδιο! Θα τα δούμε από τα πιο πιστά, προς την κορυφή της απιστίας, όχι με τη σειρά του ζωδιακού! Αγωνία; Φύγαμε

Ταύρος

Ο Ταύρος ο γλυκούλης και παθιασμένος και αγαπησιάρης, όχι, δεν είναι άπιστος! Παίρνει μηδέν στην κλίμακα της απιστίας! Αλλά όπως και να το κάνουμε, παρ’ όλη την καλή τους φήμη, μπορεί και να το ρίξουν λίγο έξω. Οπότε πάντα πρέπει να έχεις τον νου σου! Αν είσαι Κριός, θα στην κάνει γιατί του την έκανες! Αν είσαι Λέων θα απιστήσει γιατί ή νιώθει ότι τον υποτιμάς, ή γιατί έχει καταλάβει ότι και εσύ δεν τηρείς πολύ το πρωτόκολλο της πίστης! Αν είσαι Σκορπιός, θα βγει έξω από τη σχέση γιατί πνίγηκε από τη ζήλια σου, και θέλει τουλάχιστον να έχεις δίκιο! Αν είσαι Τοξότης, τώρα τελευταία παίζει το μάτι σου και έχει απηυδήσει! Και αν είσαι Υδροχόος, αγανάκτησε από το συνεχές παιχνίδι σου και σε πληρώνει με το ίδιο νόμισμα! Με Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Αιγόκερους, Ιχθείς, Δίδυμους και Ζυγός, δεν κάνε ποτέ απιστία, τέλειος!

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δεν είναι άτομο που θα κάνει κάτι εκτός σχέσης. Αλλά ταπεραμέντο έχει πολύ. Και έχει και πολλές ορμές. Καλύπτονται; Εντάξει. Δεν καλύπτονται; Θέλει να κάνει κάτι για να μην σκάσει! Τότε θα γίνει άπιστος. Αν είσαι Κριός, θα απιστήσει, κλασικά, γιατί θίχτηκε από δική σου απιστία ή απόπειρα απιστίας. Αν είσαι Δίδυμος, δεν αντέχει την τρέλα και το πάνω κάτω, και παίζει να κάνει μια απιστία επιπέδου! Αν είσαι Λέων, θα τσιλιμπουρδήσει από τα νεύρα του! Αν είσαι Ζυγός, δεν καλύπτεται απόλυτα ίσως από τν λεπτό ερωτισμό σου, θέλει και κάτι πιο hot! Αν είσαι Τοξότης, μπορεί να τον έχεις παραμελήσει. Αν είσαι Υδροχόος, τι να λέμε, ξέρεις ότι ξέρουμε πως ξέρει ότι και εσύ κάνεις τα δικά σου, οπότε τι να κάνει, βγαίνει στην αμαρτία! Τα υπόλοιπα ζώδια, δεν κινδυνεύουν!

Καρκίνος

Τα καρκινάκια είναι γλυκά, πιστά και αφοσιωμένα. Αλλά μπορεί να νιώσουν ότι η σχέση σας έχει τελειώσει. Ποτέ δεν απαντάνε σε πειρασμούς, έχουν κλειστά τα αυτιά τους. Αλλά άμα είναι πληγωμένος ο Καρκίνος, δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει, είναι απρόβλεπτος. Αν είσαι Κριός και έχετε καβγαδίσει, θα πάει να κάνει κάτι για να ξεσπάσει. Αν είσαι Δίδυμος, σκοτώνεστε και χωρίζετε συνέχεια, οπότε παίζει να κάνει κάτι για να του περάσει ο πόνος. Αν είσαι Ζυγός, δεν μπορεί να σε κρατήσει με τίποτα, και γίνεται άπιστος για να βρει τον εγωισμό του. Αν είσαι Τοξότης, δεν θέλει να απιστήσει, αλλά τον φτάνεις στα άκρα με την ανεξαρτησία σου. Αν είσαι Υδροχόος, έχει βαθιά αισθήματα, δεν θέλει να απιστήσει, αλλά τον προκαλείς, οπότε σε ακολουθεί! Με τα υπόλοιπα ζώδια, που είναι πιο ασφαλής, δεν γίνεται άπιστος, πολύ σπάνια.

Παρθένος

Ο Παρθένος δεν την θέλει την απιστία, αλλά την κάνει! Αν το κάνει μια φορά, μετά μπορεί και να του αρέσει και να το ξανακάνει. Κάνει μόνιμους και μεγάλους δεσμούς έξω από τη σχέση σας, αν νιώθει κενό. Αν είσαι Κριός, θα γίνει άπιστος από εγωισμό. Αν είσαι Δίδυμος, νιώθει το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια του και μπορεί και να θέλει να εκδικηθεί. Αν είσαι Λέων, υπάρχει θέμα κυριαρχίας! Αν είσαι Τοξότης, νομίζει ότι τον βαρέθηκες. Αν είσαι Υδροχόος θέλει να δει και κάτι πιο σταθερό. Αν είσαι Ιχθείς, έχετε πολλές εντάσεις και σπρώχνετε ο ένας τον άλλον στην απιστία. Με τα υπόλοιπα ζώδια, δεν υπάρχει τόσος μεγάλος κίνδυνος.

Σκορπιός

Ο σκορπιός είναι πιστός γενικά, αλλά όχι και φανατικά…Εξαρτάται. Μπορεί να γίνει και πολύ άπιστος, μιας και χρησιμοποιεί την απιστία ως όπλο για να συνετίσει το ταίρι του, αλλά και ως…αναλγητικό για την ανασφάλειά του. Αν είσαι Κριός, οι εντάσεις σας μπορεί να του ανοίξει τον δρόμο της απιστίας. Αν είσαι Δίδυμος, τον τρελαίνει η ελευθερία σου και θέλει να πάρει το αίμα του πίσω. Αν είσαι Λέων, μιλάμε για δυο θηρία, που μπορεί ο ένας να κάνει πολλά στον άλλον, μεταξύ των οποίων και η απιστία. Αν είσαι Τοξότης, νιώθει πολλή ανασφάλεια με το γεγονός της ανεξαρτησίας σου, αλλά και με τις περιόδους που θέλεις να κάνεις τα δικά σου πράγματα. Αν είσαι Υδροχόος, ζείτε έναν τρελό και παθιασμένο έρωτα, αλλά με εντάσεις, οπότε θέλει να έρθει στα ίσα του! Και με τα υπόλοιπα ζώδια μπορεί να γίνει άπιστος. Εκεί που αποκλείεται, είναι αν είσαι κι εσύ Σκορπιός! Φοβάται μην σε χάσει!

Λέων

Ο λέων γίνεται άπιστος από εγωισμό. Δεν του αρέσουν οι βαθιές σχέσεις έξω από τη σχέση του, περισσότερο τον ενδιαφέρει η πολυτέλεια ενός χαρεμιού. Παίρνει καλό προς τα επάνω βαθμό στην απιστία! Σε σχέση όμως με κάποια ζώδια, γίνεται πολύ άπιστος και θέλει προσοχή. Αν είσαι Ταύρος, πνίγεται και θέλει να κυκλοφορήσει! Αν είσαι Παρθένος, θέλει απλά πιο θερμό σεξ καμιά φορά, όσο και αν σε αγαπάει. Αν είσαι Σκορπιός, τρελαίνεται, υπάρχει πάθος, αλλά υπάρχει και θυμός, οπότε γίνεται άπιστος για να ξεσπάσει! Αν είσαι Αιγόκερως, δεν θέλει να γίνει άπιστος, αλλά του δίνει αέρα το πόσο πολύ σε ικανοποιεί, και πάει να τσεκάρει αν είναι γενικά τόσο δυνατός! Αν είσαι Υδροχόος, θα κάνει άλλη σχέση από τα νεύρα του, επειδή δεν σε καταλαβαίνει. Αν είσαι Ιχθείς, νιώθει ότι θέλει καμιά φορά κάτι πιο στέρεο από τον υγρό σου αισθησιασμό. Τα υπόλοιπα ζώδια κινδυνεύουν; Βέβαια, αλλά λιγότερο!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact