ΖΩΔΙΑ

Μην κάνεις ποτέ σχέση μαζί του! Αυτό το ζώδιο «κερατώνει» με την πρώτη ευκαιρία!

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι άπιστος πριν κάνει σχέση. Μετά, όσον καιρό υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον, δεν το κουνάει. Αλίμονο αν βαρεθεί! Δεν αφήνει τίποτα να περάσει και να μην το χτυπήσει! Αν είσαι ταύρος, σε αγαπάει αλλά πνίγεται. Αν είσαι δίδυμος, παίζεται και οι δύο το παιχνίδι της απιστίας. Αν είσαι Καρκίνος, δεν το θέλει, αλλά δεν μπορεί και την τόση ανασφάλεια, τον προκαλεί να κάνει κάτι για να ξεσκάσει. Αν είσαι Παρθένος θα είναι πιστός για καιρό, αλλά κάποια στιγμή θα θελήσει και μια σωματική επαφή έξω από τη σχέση σας. Αν είσαι Σκορπιός, καλύπτεται για πολύ καιρό, αλλά αν τσακωθείτε θα γίνει άπιστος. Αν είσαι Αιγόκερως, δεν θέλει να σου κάνει απιστία, αλλά δεν μπορεί και να αντισταθεί! Αν είσαι Ιχθείς, κάποια στιγμή θα βαρεθείτε και οι δύο, οπότε…Τα υπόλοιπα ζώδια κινδυνεύουν λιγότερο, αλλά όχι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τους την κάνει κιόλας ο Τοξότης…

Ιχθείς

Οι Ιχθείς, όσο είναι άνθρωποι της αγάπης, είναι και της απιστίας. Και αυτό γιατί ο αισθησιασμός τους είναι πολύ ονειρικός, τους αρέσει να κάνουν διάφορα επικίνδυνα πράγματα και απολαμβάνουν την παρανομία! Πολύ, πολύ άπιστοι. Όχι κορυφαίοι, αλλά πολύ άπιστοι. Αν είσαι Κριός, έχετε συχνά νεύρα, που τον φέρνουν στην απιστία. Αν είσαι Δίδυμος, και οι δύο κάνετε τρέλες. Αν είσαι Λέων, μπορεί και να τον έχεις υποτιμήσει, είναι θέμα εγωισμού η απιστία του. Αν είσαι Ζυγός, μάλλον θέλει να σε…εκδικηθεί. Αν είσαι Τοξότης, τον παραμέλησες. Τα υπόλοιπα ζώδια, μπορεί κάποια στιγμή να γευτούν την απιστία του Ιχθύ, αλλά πιο δύσκολα.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι άπιστοι γιατί δεν καταλαβαίνουν τον όρο! Τι θα πει απιστία, απλά κυκλοφορούμε, παίζουμε, κάνουμε πλάκα και κάνουμε και έρωτα, πού το κακό; Αν είσαι Παρθένος, θα γίνει άπιστος για να σου σπάσει τον εγωισμό. Αν είσαι Σκορπιός, έχετε πολλά νεύρα, αλλά και πάθος, ωστόσο θα γίνει άπιστος γιατί σκάει. Αν είσαι Αιγόκερως θα γίνει άπιστος, για να παίξει και λίγο. Αν είσαι Τοξότης, ο εγωισμός του θα τον κάνει άπιστο. Αν είσαι Ιχθύς, θέλει να σε πληρώσει με το ίδιο νόμισμα! Τα υπόλοιπα ζώδια; Εξαρτάται, αν του ανάβουν συνέχεια το ενδιαφέρον, δεν κινδυνεύουν. Πολύ…

Ζυγός

Ζυγός γίνεται άπιστος γιατί απλά, δεν του πάει καρδιά να πει όχι σε κανέναν! Από την άλλη, τρελαίνεται να τον θέλουν, είναι λίγο νάρκισσος. Του δίνει και καταλαβαίνει, ό,τι και να λέει, και όσο κι αν υπόσχεται και στον εαυτό του πως δεν θα το ξανακάνει! Αν είσαι Κριός, θέλει να σε προλάβει! Αν είσαι Καρκίνος, σκάει και θέλει να πάριε λίγο αέρα. Αν είσαι Αιγόκερως, θα δοκιμάσει κάτι πιο ανάλαφρο. Αν είσαι Ιχθύς, ο ένας κάνετε στον άλλον τα τέρατα! Αλλά και όλα τα υπόλοιπα ζώδια, όσο και αν τα αγαπάει, θα νιώσει την ανάγκη να τα…κερατώσει!

Υδροχόος

Ο Υδροχόος έχει τάση στην απιστία, περισσότερο εγκεφαλικά. Μπορεί και να μην φτάσει σε σωματική επαφή. Αλλά το μυαλό του είναι συνέχεια στο τι θα έκανε, αν και αν και αν…Αν, λέμε, πάει με κάποιο άτομο εκτός σχέσεως, θα το κάνει ξανά και ξανά! Του αρέσει ο κίνδυνος! Αν είσαι Ταύρος, θέλει να παίξει με κάτι πιο δροσερό. Αν είσαι Καρκίνος, τρελαίνεται με την τάση ιδιοκτησίας. Αν είσαι Λέων, θέλει να σου μειώσει τον εγωισμό. Αν είσαι Παρθένος, παίζετε μεταξύ σας παιχνίδι. Αν είσαι Σκορπιός είναι πάλι θέμα εγωισμού. Και αν είσαι Αιγόκερως, θέλει να «ξεκουραστεί» με άλλο ταίρι. Με τα υπόλοιπα ζώδια είναι πιο μαζεμένος, αλλά, όχι να του έχεις και εμπιστοσύνη . Χρειάζεται πολύ ίντριγκα για να μείνει πιστός.

Κριός

Και φτάσαμε στον βασιλιά της απιστίας! Μπράβο, κέρδισες με το σπαθί σου Κριέ τη θέση σου στο βάθρο του κορυφαίου άπιστου! Ο Κριός θα απιστήσει σε όλα, μα σε όλα τα ζώδια και όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί έτσι του λέει το σώμα του! Δεν το θέλει, απλά δεν μπορεί να συγκρατηθεί. Μπορεί να έχει την τέλεια σχέση και να το ξέρει και να θέλει να την κρατήσει οπωσδήποτε! Αλλά δεν μπορεί, τι να κάνει! Δεν είναι ότι δεν έχει ηθική αξία και τέτοια. Έχει. Και μάλιστα απαιτεί και πίστη από το ταίρι του. Και από τον εαυτό του απαιτεί, αλλά μάταια. Αν έχεις σχέση με Κριό, ό,τι και να γίνει κάποια στιγμή, είτε το ξέρεις είτε όχι, θα γίνει η ζημιά!

 Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact