ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Kαρδιοχτύπησε αλλά έκανε τη δουλειά ο Παναθηναϊκός

Δίχως να… γοητεύσει και με αρκετό άγχος, ιδίως στο β’ ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ με 1-0. Οι «πράσινοι» έστω και με αργά βήματα, δίχως ακόμη να έχουν αποκτήσει σταθερότητα στην απόδοσή τους, βελτιώνουν τη βαθμολογική τους θέση έχοντας φτάσει πλέον στο -3 από την τρίτη θέση της βαθμολογίας της Superleague.

Η ομάδα του Γιώργη Δώνη που μπήκε στο παιχνίδι με μεγάλη διάθεση, ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ προτού συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο. Στο 6′ ο Περέα ανατράπηκε από τον Σουάρεθ, έπειτα από τράβηγμα, και ο διαιτητής Σέζος, αφού συμβουλεύτηκε και το VAR καταλόγισε πέναλτι. Ο Χατζηγιοβάνης ήταν εύστοχος σκοράροντας το δεύτερο εφετινό του γκολ

Και το γκολ αυτό έμελλε να κρίνει και το αποτέλεσμα, αφού ούτε η κυριαρχία του Παναθηναϊκού στο α’ ημίχρονο, ούτε και η αγωνιστική άνοδος του Αστέρα στο β’ 45λεπτο, δεν μετουσιώθηκε σε γκολ. Κάπως έτσι, οι «πράσινοι» μετά την γκέλα στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό επανήλθαν στα θετικά αποτελέσματα συμπληρώνοντας τέσσερα σερί ματς δίχως ήττα (ΠΑΟΚ 2-2, ΑΕΚ 3-2, Παναιτωλικός 0-0).

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης (88′ Κολοβέτσιος), Μπουζούκης (79′ Κολοβός), Περέα (61′ Καμπετσής), Κουρμπέλης, Μακέντα.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καπίγια, Βαλιέντε, Μπόρχα Φερνάντεθ, Λουίς Φερνάντεθ, Σουάρεθ (60′ Σίτο), Χαουρέγκι (67′ Κρεσπί), Κώτσιρας, Μπαράλες, Μαρτίνεθ Ορτέγκα Ανχελ (80′ Ιγκλέσιας), Ματρικάρντι.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact