ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρύδης: Δεν υπάρχει κόντρα Βενιζέλου, Παπανδρέου


«Δεν απειλείται η κυβέρνηση από τα όσα γίνονται στο ΠΑΣΟΚ», υποστηρίζει ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ

Καμία κόντρα μεταξύ Βενιζέλου – Παπανδρέου. Την άποψη αυτή εξέφρασε ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης.

Σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ. Καρύδης υποστήριξε ότι για τα όσα έγιναν την περασμένη Δευτέρα με τις αποδοκιμασίες «Παπανδρεϊκών» κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου έπρεπε να υπάρξει ισχυρή αντίδραση, ενώ εκτίμησε ότι τα όσα γίνονται στο ΠΑΣΟΚ δεν απειλούν την κυβέρνηση.

«Επρεπε να υπάρξει ισχυρή αντίδραση στον πολιτικό κανιβαλισμό των κλακαδόρων. Δεν μπορεί να έχουν σχέση αυτοί με τη δημοκρατία και την δημοκρατική παράταξη. Αυτή η εικόνα ήταν μια εικόνα που τραυμάτισε τις ψυχές όλων των ανθρώπων που πιστεύουν στην δημοκρατία» τόνισε ο κ. Καρύδης, υπογραμμίζοντας πως «μόνο μέσα από την ενότητα του χώρου μπορεί να γίνει κάτι».
«Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι πρέπει να μιλούμε πάντα με αλήθειες. Πρέπει με ενότητα να πάμε στην εξέλιξη που πρέπει να έχει η παράταξή μας. Το σύνθημα που πρέπει να ακούγεται είναι –το ΠΑΣΟΚ γερά και ενωτικά-. Αυτό πρέπει να ακούγεται», υπογράμμισε ο κ.Καρύδης, αναφέροντας πως «δεν υπάρχει κόντρα Βενιζέλου-Παπανδρέου».

«Η νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ εξελέγη από τη βάση του ΠΑΣΟΚ. Έγινε συνέδριο. Όλοι πρέπει να μιλήσουμε καθαρά. Θα πρέπει να αποκατασταθεί αυτή η βλάβη. Δεν υπάρχουν σκέψεις διαγραφής του κ. Παπανδρέου. Ο κ. Βενιζέλος έχει δείξει ότι δεν συμφωνεί με τέτοιες λογικές. Το ΠΑΣΟΚ θα έχει μέλλον αν μπορέσει να ανασυγκροτηθεί», τόνισε ο κ. Καρύδης, αναφέροντας πως «δεν πρόκειται να πάμε σε μάχες εσωστρέφειας».

«Η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ είναι συντεταγμένη, έχει μέτρο ευθύνης για τα πράγματα. Το έχει αποδείξει. Είναι η μόνη κοινοβουλευτική ομάδα που μάτωσε για την πορεία των πραγμάτων. Αυτή τη μάχη δίνουμε και θα δίνουμε» είπε ο κ.Καρύδης.
Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact