ΚΟΣΜΟΣ

Κάτι τρέχει με τον Κιμ Γιονγκ Ουν: Εμφάνισε πάλι προβλήματα υγείας

Το γεγονός ότι η εφημερίδα της Β. Κορέας JoongAng Ilbo γράφει πως ο δικτάτορας της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν έχει προβλήματα υγείας, δείχνει το μέγεθος του προβλήματος. Υπό άλλες συνθήκες θα προτιμούσε να το διαψεύσει κατηγορηματικά ή απλώς να το αποσιωπήσει.

Ναι, τελικά κάτι τρέχει με τον Ουν και αυτό επισημαίνουν και τα δυτικά μέσα ενημέρωσης. Τη στιγμή που μόλις είχε επιστρέψει από μηνιαία απουσία λόγω προβλημάτων στο πόδι του, τώρα εμφανίζεται πάλι να αντιμετωπίζει ζητήματα με την υγεία του. Πριν από λίγες ημέρες οι αξιωματούχοι της Β.Κορέας παραδέχθηκαν πως ο 30χρονος ηγέτης του καθεστώτος παρουσίασε κάποιες επιπλοκές στην υγεία του.

Ακόμη και η κρατική τηλεόραση της χώρας, απόλυτα προσδεδεμένη στο άρμα του Ουν, σημείωσε σε σχετικό ρεπορτάζ πως ο «Κιμ έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης», δίχως όμως να δώσει παραπάνω λεπτομέρειες για το ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημά του.

Οι πληροφορίες βγαίνουν με το σταγονόμετρο από τα ενδότερα του κυβερνητικού παλατιού και όλες κατατείνουν στο συμπέρασμα πως η πιο πιθανή εξέλιξη είναι μια επιπλοκή στην επέμβαση που φέρεται να έκανε ο Ουν στο πόδι του. Πάντως, ένα τελευταίο βίντεο που έκανε την εμφάνισή του την περασμένη Κυριακή, τον δείχνει να κουτσαίνει εμφανώς, σε μια κυβερνητική εκδήλωση στην οποία παρέστη. Οι φήμες για την υγεία του Ουν έρχονται να συνδεθούν με την άνοδο της αδερφή του στο κυβερνητικό σχήμα και την ανάληψη ευθυνών από μέρους της. Μάλιστα, ορισμένοι σημειώνουν πως η Κιμ Γιο Γιονγκ βγαίνει μπροστά τώρα, σε περίπτωση που υπάρξει «έκτακτη ανάγκη» στο μέλλον. Με ό,τι αυτό σημαίνει…

 

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact