ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Kim Jong Un & Dennys Rodman πάρταραν με γυναίκες και βότκα το 2013! Οι αποκαλύψεις του…

Κιμ Γιονγκ Ουν και Ντένις Ρόντμαν συνδέονται με μια φιλία ετών που πολλοί χαρακτηρίζουν ως «bromance» – Πώς γνωρίστηκαν το 2013, τι τους έφερε κοντά και πώς το… έκαψαν μαζί μια βραδιά στην Πιονγκγιάνγκ

Για την πολυσυζητημένη φιλική σχέση του με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν (που ορισμένα διεθνή ΜΜΕ χαρακτηρίζουν ως «bromance») μίλησε πρόσφατα ο θρύλος του NBA Ντένις Ρόντμαν. Ο 58χρονος πρώην άσος των Σικάγο Μπουλς, γνωστός για την εκκεντρική προσωπικότητά του, αποκάλυψε στο podcast HotBoxin’ του Μάικ Τάισον ότι το 2013, όταν επισκέφθηκε την Πιονγκγιάνγκ με τους Harlem Globetrotters και κάποιους «επισήμους», κατέληξε να… παρτάρει με τον Κιμ Γιονγκ Ουν με «καυτές γυναίκες και βότκα», λίγο μετά την πρώτη τους γνωριμία.

«Σκεφτόμουν ότι θα υπέγραφα μερικά αυτόγραφα ή ό,τι θα έπαιζα λίγο μπάσκετ. Δεν ήξερα τίποτα για τη Βόρεια Κορέα, ήμουν τελείως γ@@να άσχετος, καταλαβαίνεις;», ανέφερε στο podcast o Ρόντμαν, σύμφωνα με τη New York Post.

Όταν ο Κιμ πλησίασε τον πρώην άσο του NBA για να τον χαιρετίσει μετά από έναν αγώνα μπάσκετ, εκείνος είπε ότι αρχικά δεν ήξερε καν ποιος ήταν. «Με ρώτησε αν μου αρέσει η χώρα του και του απάντησα “ναι, είναι cool, μια χαρά”». Στη συνέχεια ο Βορειοκορεάτης δικτάτορας του είπε: «Ζητήσαμε από τον Μάικλ Τζόρνταν να έρθει αλλά δεν μπορούσε έτσι καλέσαμε εσένα».

Η κοινή αγάπη τους για το μπάσκετ ήταν ένα από τα στοιχεία που τους έκανε να δεθούν αρκετά γρήγορα πάνω στην κουβέντα τους. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τον Ρόντμαν, Ο Κιμ τον κάλεσε στο σπίτι του για να παρτάρουν. «Έλα για δείπνο απόψε. Θα έχουμε καραόκε, βότκα, καυτές γυναίκες και άλλα τέτοια» ισχυρίζεται ο Ρόντμαν ότι του είπε ο Κιμ Γιονγκ Ουν. «Πριν προλάβω να καταλάβω τι συνέβη, βρισκόμαστε να τρώμε μαζί και να είμαστε κι οι δύο τύφλα στο μεθύσι. Εκείνος αρχίζει να τραγουδάει καραόκε κι εγώ δεν έχω ιδέα τι σκ@τά λέει», περιγράφει τη σουρεάλ σκηνή ο Ρόντμαν.

Στη συνέχεια μια μπάντα με 18 «καυτές» γυναίκες έκανε την εμφάνισή της, αλλά έπαιζε μόνο το theme song από την τηλεοπτική σειρά «Ντάλας» του 1978 σε… λούπα. Ο Ρόντμαν τους πρότεινε να μάθουν και άλλα τραγούδια συγκροτημάτων όπως οι Pearl Jam, οι Van Halen και οι Rolling Stones και, την επόμενη φορά που επισκέφθηκε τη Βόρεια Κορέα, έπαιξαν όλες τις «παραγγελιές» του.

Στο ίδιο podcast, σύμφωνα με τη New York Post, o 58χρονος πρώην μπασκετμπολίστας είπε επίσης ότι είχε δει στρατιωτικό εξοπλισμό και πυραύλους του απομονωμένου κράτους, σπεύδοντας ωστόσο να διευκρινίσει ότι ποτέ δεν έκανε κουβέντα για πολιτικά ζητήματα με τον Κιμ. «Δεν ανακατεύομαι σ’ αυτά. Εγώ πήγα εκεί για να φέρω τον αθλητισμό».

Υπενθυμίζεται ότι εν μέσω των φημών και των σεναρίων που έκαναν τον γύρο των ΜΜΕ τις περασμένες εβδομάδες περί κρίσιμης κατάστασης της υγείας του Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Ρόντμαν είχε δηλώσει για τον φίλο του ότι πιστεύει ότι είμαι μια χαρά και ότι πιθανότατα περνάει τον χρόνο του όπως και οι περίσσότεροι Αμερικανοί: παρακολουθώντας το ντοκιμαντέρ «The Last Dance» του Netflix για τον Μάικλ Τζόρνταν.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact