ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Κούγιας: Όταν ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι και 130 κιλά

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε ο Αλέξης Κούγιας και μεταξύ άλλων μίλησε για το ατύχημα που τον είχε καθηλώσει για μήνες στο κρεβάτι αλλά και για τον πρώτο του γάμο ο οποίος έληξε άδοξα.

«Στα 18 μου είχα ένα ατύχημα με μηχανή που με καθήλωσε επί δεκαεννέα μήνες σε πλήρη ακινησία στο ΚΑΤ. Αν παρατηρήσετε το κεφάλι μου, θα διακρίνετε τα σημάδια όπως και τις ουλές που υπάρχουν ακόμα στα χέρια μου. Τότε νόμιζα ότι τελείωσαν όλα. Αναγκάστηκα να εγκαταλείψω μια πολύ σημαντική καριέρα ποδοσφαιριστή στην Α’ Εθνική», εξομολογήθηκε ο ποινικολόγος!

Ο Αλέξης Κούγιας συνέχισε λέγοντας: «Παράλληλα είχα μόλις μπει στη Νομική, έχοντας καταταγεί δεύτερος. Τα πάντα μέχρι τη στιγμή του ατυχήματος φαίνονταν στρωμένα με ροδοπέταλα. Ξαφνικά βρέθηκα ανάπηρος, χωρίς να βλέπω από το ένα μάτι. Από ενενήντα κιλά έφτασα τα 130 από τις κορτιζόνες. Χρειάστηκαν αρκετά χρόνια, προκειμένου να επανέλθω στο φυσιολογικό μου βάρος. Αντί να δεχτώ ως μειονέκτημα ό,τι μου συνέβη το μετέτρεψα σε πλεονέκτημα. Τελείωσα τη σχολή σε τριάμιση χρόνια», είπε και συμπλήρωσε: «Υπέφερα. Ένιωσα ότι έχανα τα πάντα, ότι έφευγε η ζωή από μπροστά μου. Δεν ήξερα αν θα ξαναπερπατούσα, αν θα ανακτούσα ποτέ την όρασή μου πλήρως. Ήμουν σε έναν θάλαμο είκοσι ατόμων στη Β’ Παθολογική κλινική του ΚΑΤ. Δύο γιατροί στάθηκαν ουσιαστικά δίπλα μου, ο καθηγητής Ηλιόπουλος και ο εισηγητής του, ο Παπαβασιλείου. Δυστυχώς και οι δυο έφυγαν πολύ νωρίς από καρκίνο. Η πρώτη μου γυναίκα σκοτώθηκε δύο μήνες μετά τον γάμο μας. Τότε ήμουν τριάντα δύο ετών. Ήταν ένα πολύ μεγάλο πλήγμα. Ήταν μια καλλονή με απίστευτη μόρφωση, παιδεία και κουλτούρα. Το εξομολογούμαι για πρώτη φορά στη ζωή μου. Ήταν Ιταλοϊσραηλίτισσα. Παντρευτήκαμε με πολύ μεγάλες δυσκολίες, γιατί ο πατέρας της ήταν φανατικός Ισραηλίτης».

Πηγή; dete.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact